haha, ludilo!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

tko je jaci?

blek stijena
2
29%
zagor te nej
5
71%

Total votes: 7

M4j4

Post by M4j4 »

Ne znam da li sam zeljna detinjstva,cek da razmislim...hmmm...sad da imam 14,15 godina i da sedim za compom,zezam se,jedina frka je skola,a snova za bududcnost i planova bezgranicno,naravno,dok jos nismo znali da nam zivot uopste nece biti ni nalik onom koji smo zamislili,ali bila je nada,bila je neka sigurnost od roditelja,bili su skolski drugovi sa kojima cak iako se nismo uvek sa svima slagali najbolje,ipak su postojali kao stalna ekipa u nasim zivotima. Da,volela bih da imam opet 15 godina. Nekako ne mogu da prihvatim da imam duplo od toga :-D
i ne znam sta cu sa sobom i svojim,sad tako gledano,vec davno promasenim i sjebanim zivotom.Jebiga,kad imas 15 niko ne moze da ti kaze kako si gotov...uradio sto si uradio....
Mada,REALNO gledano,meni je sada BOLJE nego kada sam imala 15! Kad sam imala 15,imala sam samo te godine,ali nisam imala vise nista. Sada imam mnogo vise,cak sam i mnogo lepsa,imam svoj stan,svoj comp,svoju muziku,decka koji me zaista iskreno voli,sve to nisam imala sa 15,pa....
Mozda je nada ono sto nas je zajebalo,losi ,nerealni planovi,koji se nisu ispunili...jebiga,ne znam.
Image
Luna

Post by Luna »

nije...to su samo bili snovi. I ako i dalje sanjamo isto-nikad nije kasno onda. Sta ako smo sjebali par godina? nista..idemo dalje. I dalje smo mladi...mozemo mi to.
Majo nemash pojma koliko te razumijem. Isto razmisljam...onaj post sto si pisala o mami i to.,...identicno. Znam....zato bas i mozemo pomoci jedni drugima. Umjesto da trazimo jebene razlike bolje bi nam bilo da trazimo slicnosti i izvucemo jedni druge iz govana....koliko toliko.
eto...
ode tema u heheheh
M4j4

Post by M4j4 »

Ode tema u hehe,a ja odoh u komunu! Samo da zbarim matore da mi daju pare i ako moze zato sto sam iz Srbije.
Image
Luna

Post by Luna »

more more....heheh
eto reci cu ti na pm....ok?
cmok cmok
hocu i ja s tobom....ajde ovamo pa cemo zajedno!
manson

Post by manson »

Majo svaka cast!... :wink:
sta ja znam da sada ne bude kao loziona ja cu ovo da brisem...
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
mise en place

ozbiljno?

Post by mise en place »

E Majo ako je to ozbiljno onda stvarno imash svu moju podrshku i nadam se da ce komuna pozitivno i konkretno odraditi problematiku tvoje ovisnosti..kad sam otvorio na google neshto o day-top ,pisalo je da ima zajednica i u Jugoslaviji,pa sad neznam tacno na koji dio nashe ex se to onosi ali mislim moze da se i pronadje sigurno ,mislim taj fazon ,Americki,

pa sretno ti bilo draga moja i mislim o.k. odluka.

mise
mise en place

a

Post by mise en place »

Pa Manson bi nagovorio i Bleka i Zagora da idu da se ljece u komuni,hahaha

shala stari

mise
manson

Post by manson »

:-D
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
M4j4

Re: a

Post by M4j4 »

mise en place wrote:Pa Manson bi nagovorio i Bleka i Zagora da idu da se ljece u komuni,hahaha

shala stari

mise
:lol:
Image
Ramona

Post by Ramona »

Aaaahahaha - bravo Mise :lol: hihihi...
Locked