Jebiga,gorbara bi bilo lako pronaci,nije to!Spirit wrote:Mogu li ja da se kandidujem za psihopatu, xexe
Pop nije, jer je jedan u jednoj crkvi pa ga nije tesko pronaci.
Covek njenog zivota je ili grobar ili doktor koji vrsi obdukciju.
Elem, onaj doktor nikad ne prisustvuje sahrani pacijenta, tako da ostaje samo onaj prvi... :smt103
Test: DA LI RAZMISLJATE KAO PSIHOPATA?
Moderator: sanela
i am the man for which no god waits, but for which the whole world yearns.M4j4 wrote:E,sa tobom vise necu da se druzim,a nemoj ni ti sa mnom,jerpalefaced wrote:da bi opet vidjela toga muskarca. ccc, sta su kuje sve u stanju za kitu uciniti.
tananana:ODGOVOR JE TACAN!
Odgovor:
Nadala se da ce se muskarac pojaviti na
sestrinoj sahrani.
>Ako si odgovorio-la tacno, razmisljas kao psihopata.
>
>Ovo je test poznatog americkog psihologa kojim je ispitivao da li neko ima razmisljanje ubice. Mnoge uhvacene serijske ubice prolazile su ovaj test i odgovorile tacno.
p.s.cuvajte se mene i bledolikog,buuhahahahaaaaaa
and i'm marred by darkness and by blood and by a thousand powder burns.

i am what i am and what will be will be
hajde nemoj sada biti tako nekakva malodusna... pa koji cu ti ja kurac enivej? taman da ti ima tko prodati tv.M4j4 wrote:Tu si u pravu sto posto. I sama sam slicno mislila jos od kada sam napravila ovaj 4.recidiv,pa skapirala da SVAKI DAN ipak pricam/mislim na dop. Btw,volela bih upravo sa tobom,ali ni to nije pametno,a i neces,ali ja sam vec toliko navikla da mi se zelje ne ispunjavaju i ljudi tako odlaze ,pa ti idi i sa srecom neka ti je.palefaced wrote:nikoga, ionako razmisljam da prestanem posjecivati i forum jerje jako opasna stvar.Igla.U.Plastu.Sijena wrote:Koga biste najradije upoznali od članova foruma?
Kad biste morali za to poznanstvo žrtvovati jednog člana foruma, ko bi to bio?
98% razgovora mi se svodi na dop.
kako se skidati, kako se navlaci, kako sam se rokao, kako se rokam, kako cu se rokati... elem samo o nekakvom pucanju je rijec.
mene i jeste ove tri godine sto sam bio cist spasilo to sto sam se odselio/doselio tamo gdje nemam nikakvudzank ekipu, uletio ocas u djir sa onako nazovi normalnim ljudima koji se samo opijaju, duvaju, malo haluciniraju i to je to pa sam se i ja onda prestelio u taj film kao da nikada nisam ispadao iz njega.
vremenom cak rijetko se i sjetis dopa i to... iako je to tu negdje u podsvijesti uvijek i eskalira kad-tad ali jebi ga... bolje ono sto rijedje kad se vec mora.
znaci hvala ali ne hvala... koji ce mi kurac iko? nije mi dosta moje frke jos i tudju da si tovarim na vrat.
palefaced over! 8)

tebi treba neka normalna ekipa ljudi kao i meni i svima... jedni za druge smo jednostavno preopasni.
ne slazem se sa pale...kako onda NA funkcionishe? I odrzava tolike cistima?????
Svi su bivsi ovisnici pa ima i newcommers poput mene... I?
Ne prica se samo drogi...cak stavise...najmanje je o tome rijec.
Tako bi i ovde trebalo biti. Ok...ako nekome nadodje ..ima harm reduction. No u ispovijestima je tako...to je bio nash zivot i sta sad,
Ja sa skroz normalnim i cistim nemogu. Ne sada. Osjecam se malo, nisko, jadno ..i nemam sta pricati s njima. njima je smijesno zivjeti one day at the time. I podrska i to sve....
nije sve u dopu...
Svi su bivsi ovisnici pa ima i newcommers poput mene... I?
Ne prica se samo drogi...cak stavise...najmanje je o tome rijec.
Tako bi i ovde trebalo biti. Ok...ako nekome nadodje ..ima harm reduction. No u ispovijestima je tako...to je bio nash zivot i sta sad,
Ja sa skroz normalnim i cistim nemogu. Ne sada. Osjecam se malo, nisko, jadno ..i nemam sta pricati s njima. njima je smijesno zivjeti one day at the time. I podrska i to sve....
nije sve u dopu...
jebi ga to je tvoje misljenje... ja i dalje stojim iza svojega jer mi ni NA nije nekakav argument posto postoje statistike koje govore koliki je procenat povratnika bas sa tih kojekakvih NA.
ako to tebi pomaze svaka cast onda jer svako ima nekakav drugaciji put ali ja osobno ne bih tamo otisao pa sve da mi netko placa debeo novac za to.
ako to tebi pomaze svaka cast onda jer svako ima nekakav drugaciji put ali ja osobno ne bih tamo otisao pa sve da mi netko placa debeo novac za to.