Nemoj bježat na slijepo !! Glavom bez obzira! To je najgore, kao negiranje vlastitih poriva, negiranje sebe.ZLO i NAOPAKO wrote: Cirka imam 20-tak frendova iz kvarta i svi se gaze (neki i malo brže belo,daspi).
Trava se uvukla u svaki kutak mog života ta jebena trava) O kojoj si samo čuo trava je zdrava,trava ne izaziva ovisnost i te laži.!!!!! BJEŽI OD SVAKE PONUDE PLJUGE!!!!!!
Nastavit ću trasu sada idem spurnjat i leći.....
Pitanje je koliko ti travurina donosi. Koliko vidim donosi samo pomutnju i zaborav,a to NE ide uz faks.
To znaš i sam nemoj bit tvrdoglav. Upao si u smolu stari.
Ima još tu pitanja pa daj odgovore ovdje, anoniman si šta. Ko te održava, financira u životu? To je bitan faktor.
Zar treba da sve padne u vodu, da se prekinu sve veze, da te otpišu oni kojima si drag a da ni sami ne kuže tvoju problematiku. Upitaj se da li ti to treba da bi se opametio. Stavi se u takvu situaciju. Probaj se odvojit od svega ako možeš bar jedan dan baci izolaciju. Ajde u šumu, prošetaj uz rijeku, okreni se prema gradu i u tom metežu među ljudina pronađi sebe pa pogledaj malo kamo možeš ići ako si sam, do kuda, na koja vrata pokucat.
Ako se slika razbistri, vidićeš da nemaš nikoga. To je dobro jer onda ostane sve na tebi.
Mada NITKO ne može sam, ali to je vezano za ovisnike o drogama. A ti ti imaš loše navike.