Klošar bez nade

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

ivica

Re: Klošar bez nade

Post by ivica »

ZLO i NAOPAKO wrote: Cirka imam 20-tak frendova iz kvarta i svi se gaze (neki i malo brže belo,daspi).
Trava se uvukla u svaki kutak mog života ta jebena trava) O kojoj si samo čuo trava je zdrava,trava ne izaziva ovisnost i te laži.!!!!! BJEŽI OD SVAKE PONUDE PLJUGE!!!!!!

Nastavit ću trasu sada idem spurnjat i leći.....
Nemoj bježat na slijepo !! Glavom bez obzira! To je najgore, kao negiranje vlastitih poriva, negiranje sebe.
Pitanje je koliko ti travurina donosi. Koliko vidim donosi samo pomutnju i zaborav,a to NE ide uz faks.
To znaš i sam nemoj bit tvrdoglav. Upao si u smolu stari.
Ima još tu pitanja pa daj odgovore ovdje, anoniman si šta. Ko te održava, financira u životu? To je bitan faktor.
Zar treba da sve padne u vodu, da se prekinu sve veze, da te otpišu oni kojima si drag a da ni sami ne kuže tvoju problematiku. Upitaj se da li ti to treba da bi se opametio. Stavi se u takvu situaciju. Probaj se odvojit od svega ako možeš bar jedan dan baci izolaciju. Ajde u šumu, prošetaj uz rijeku, okreni se prema gradu i u tom metežu među ljudina pronađi sebe pa pogledaj malo kamo možeš ići ako si sam, do kuda, na koja vrata pokucat.

Ako se slika razbistri, vidićeš da nemaš nikoga. To je dobro jer onda ostane sve na tebi.
Mada NITKO ne može sam, ali to je vezano za ovisnike o drogama. A ti ti imaš loše navike.
ignorance is bliss!
ZLO i NAOPAKO

Post by ZLO i NAOPAKO »

ivica wrote:
ZLO i NAOPAKO wrote: Cirka imam 20-tak frendova iz kvarta i svi se gaze (neki i malo brže belo,daspi).
Trava se uvukla u svaki kutak mog života ta jebena trava) O kojoj si samo čuo trava je zdrava,trava ne izaziva ovisnost i te laži.!!!!! BJEŽI OD SVAKE PONUDE PLJUGE!!!!!!

Nemoj bježat na slijepo !! Glavom bez obzira! To je najgore, kao negiranje vlastitih poriva, negiranje sebe.
Pitanje je koliko ti travurina donosi. Koliko vidim donosi samo pomutnju i zaborav,a to NE ide uz faks.
Ima još tu pitanja pa daj odgovore ovdje, anoniman si šta. Ko te održava, financira u životu? To je bitan faktor.
Zar treba da sve padne u vodu, da se prekinu sve veze, da te otpišu oni kojima si drag a da ni sami ne kuže tvoju problematiku. Upitaj se da li ti to treba da bi se opametio. Stavi se u takvu situaciju. Probaj se odvojit od svega ako možeš bar jedan dan baci izolaciju. Ajde u šumu, prošetaj uz rijeku, okreni se prema gradu i u tom metežu među ljudina pronađi sebe pa pogledaj malo kamo možeš ići ako si sam, do kuda, na koja vrata pokucat.

Ako se slika razbistri, vidićeš da nemaš nikoga. To je dobro jer onda ostane sve na tebi.
Mada NITKO ne može sam, ali to je vezano za ovisnike o drogama. A ti ti imaš loše navike.
jbg ne volim poroke oni vole mene :drinkers:
Zar je Bog zaboravio na nas mlade?!
ZLO i NAOPAKO

Post by ZLO i NAOPAKO »

I tako nakon ni sam neznam kolko skurenih pljuga,paketa,pakovanja rizli naravno zna se!

Mozak ti se sprži kao kokica,peru te neke paranoje,depresije jednostavno gadiš se sam sebi!
Al ne ni tom vragu u meni nije to bilo dosta kao da sam tjerao kurcu inat i još još još sam više duvao!

Jebote kako kad izađeš iz kuće i tim putem kojim idem znači da prođeš 0-24 uvijek netko stoji i duva i naravno kad te vidi de si brate ovo ono aj zapali sa mnom! :twisted: i ja pogađate ne odbijam!

Jednostavo jebem ti dan kad sam se prvi puta naduvao!!!!! I uza sve još to sam bio na 3000 mjesta i razgovora za posao i uvijek odjeban ko pas! ma jebem ja tebi mater sa tim radnim iskustvom!!!! Makar sam se nadao da ću nać posao i sklonit se s jebene ulice i početi normalan život! (i ako neko ima negdje radno mjesto izvrstan sam radnik nek me pozove) :mrgreen: :mrgreen:
Al ništa se jebeno nije micalo u mom životu! Kud neam para,kud neam sreće, BAM BAM BAM samo upadanje u depru! dan - dva budem happy i onda opet depra nisi za kurac moraš furat onaj lažni osmijeh jer ne volim baš ljude daviti sa svojim životom koji ne vrijedi ni 50 lipa!

Jebote kad se okrenem iza sebe imao sam sve motor,para,curu,išao na faks al ne ja se idem pravit pametan i naravno sve to razjebem zbog cuge,pljuge i te 'ekipe' gadim se sam sebi jbt........

Nastavim sutra nemam volje više.......:!
ZLO i NAOPAKO

Post by ZLO i NAOPAKO »

ivica wrote:

.
Nitko i ništa živim ko ker u sobici ništa me ne gura čak se ni danu ne radujem želim da crknem više!!!!!!
Para šta si uspijem skrpat skrpam šta ne ne.... znao sam bit po 20 dana bez lipe u đepu!!!!!!!!!
ivica

Post by ivica »

E pa dobro došao u klub!
Eto i još bolje , bar ti nitko ne smeta sad kad si sam - moš bit najčišći. :D
Djeluješ mi dosta mlad. A di su ti starci, obitelj ??
ignorance is bliss!
ZLO i NAOPAKO

Post by ZLO i NAOPAKO »

ivica wrote:E pa dobro došao u klub!
Eto i još bolje , bar ti nitko ne smeta sad kad si sam - moš bit najčišći. :D
Djeluješ mi dosta mlad. A di su ti starci, obitelj ??
Jesam mlad sam imam 22 god..... :mrgreen:

Ma starce rijetko kad i vidim jer rade,dođu kući odspavaju i opet rade tako da i rijetko komuniciram s njima.
Jednostavno nemam više temu koju bih s njima pričao! Najbolji sugovornici su mi zidovi prokleti! :shock:
ivica

Post by ivica »

Je tebi kad palo na pamet da se zaposliš??
ignorance is bliss!
vudd

Post by vudd »

ivica wrote:Je tebi kad palo na pamet da se zaposliš??
... da izabereš život? ili karijeru??? porodicu???
jebeno velik tv, veš mašinu, dvd, elektro-otvarač konzervi???
aaaa???

jebem li ti sunac drogirani :-D
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
ivica

Post by ivica »

jemem li ri treijnspojtinjggg :-D
ignorance is bliss!
ZLO i NAOPAKO

Post by ZLO i NAOPAKO »

ivica wrote:Je tebi kad palo na pamet da se zaposliš??
Ivice 1000 zahtjeva molbi i svagdje sam odjeban!!!!!!! LOL čim dođem na razgovor 1.pitanje imaš iskustva?!? Pa jbg nemam nitko se nije rodio s iskustvom oni kažu javiti ćemo i naravno kurac u usta!!!!
Pa dokle tako?!?!?!

Al eto sada sam bio na birou na razgovoru za sezonski posao u 2 hotela i čekao dva dana po 4 sata u redu :twisted: :twisted: :twisted: (makar sam se fino spurnjao i lagano) i rekla mi je da imam velike šanse jer dobro znam engleski (čak i to provjeravaju,komunikaciju,pisanje)al eto nije da se kurčim znam ga :mrgreen:

I eto sada čekam to al znam da sam jebeni maler da će mi i to propast :cry: :cry: al eto nadam se!
Post Reply