sta trenutno slusate?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

palefaced

Post by palefaced »

Polly_Jean wrote:Parefaced, skinula sam dvije pjesme...malo furiozno? Nije li? Za klasicnog stondasa kako si se predstavio...hm... 8) Malo me podsjeca na slovenski Laibach ili uvijek wow Kraftwerk.
U izboru muzike sam jako precizna,kao, pa slusam ovako vec neko vrijeme neku tamo alternativu koja se zove indie-rock. Ali trik je u tome sto zapravo ta muzika sadrzi sve stare dobre frikove 70-tih pa sam opet "u svojim vodama" :wink: Slusam Tinderstiks, Nick Cave, PJHarvey (sto se dalo naslutiti), Patti Smith, Bowia,Igija,Portishead, New Order...piiiii i jos stotinjak drugih. Vazan mi je tekst, jako. I kad dobijem inspiraciju za suicid :) ,narocito onda!!
Sad na mom iTunesu vrti se jedna stvar od grupe "The mAKE-UP",proguglaj, dobra je...Stvar se zove Blue is beautiful.
kao sto sam rekao vec slusam najnemogucije kombinacije... ovo ti je tek pocetak... cuditi ces se ti jos.. :-D
kao sto sme se ni u cemu ne moze ukalupiti tako ni u odabiru muzike... mada ne kuzim sta ti je tu toliko furiozno jer jedino fu fajtersi od ovoga sto sam stavio su malo zesci dok ovo ostalo je manje-vise bas za tripovati uz ali nema veze.
enivej, na okusu sto se tice nik kejva i pi dzi harvi samo cestitati... bas samna nju ii pomislio kada sam ti vidio nik.

inace... evo jedna dobra stvar za moga prijatelja meansona:

http://rapidshare.de/files/7413883/rage ... r.mp3.html
i am what i am and what will be will be
palefaced

Post by palefaced »

mrvica wrote:hej, bljedoliki! ovo je super! hvala Ti! evo jedna pjesmica od mene....

http://rapidshare.de/files/7413279/02_Track_2.wma.html
evo sad cemo to skinuti pa da cujemo, thanks enivej i ako mi se ne svidi na trudu.
mrvica

Post by mrvica »

evo jos jedna... mislim da ce se ovo Polly sigurno svidjeti.... ovo je "lamb"...

http://rapidshare.de/files/7414479/01_Track_1.wma.html

PDT_Love_09
mrvica

Post by mrvica »

i?
palefaced

Post by palefaced »

a onako... codno najblaze receno. :D
nije mi nesto sad da me WOW-nulo ali nije ni lose... evo tebi nesto slicno, samo dok rebaci na server ako nisi vec cula.
mrvica

Post by mrvica »

to je ok. ja volim cudno, a volim i rage against the machine! evo ga slusam jako glasno.

ma, mislila sam da tu postavim nesto sto nemate. ono sto vec imate vam ne treba, naravno.

PDT_Love_09
palefaced

Post by palefaced »

mrvica wrote:to je ok. ja volim cudno, a volim i rage against the machine! evo ga slusam jako glasno.

ma, mislila sam da tu postavim nesto sto nemate. ono sto vec imate vam ne treba, naravno.

PDT_Love_09
ma samo ti postavljaj... tema je stoga i postavljena tu.. a ne placam ja zakupninu za server da bi me brigalo koliko je tu cega postavljeno. :D

idemo dalje, evo sto ti obecah:
http://rapidshare.de/files/7415338/Fran ... _.mp3.html
mrvica

Post by mrvica »

ovo je super cool! nisam to imala, a film sam gledala vise puta i soundtrack je odlican. hvala!
Polly_Jean

Post by Polly_Jean »

Dzizis, ne mogu se maknut od OPCE DISKUSIJE... a imam jos za citat postova...hehe ovo je slicnije chatu i kupi-prodaj oglasniku :D
Well...
Have no fear of perfection - you'll never reach it. - Salvador Dali
palefaced

Post by palefaced »

samo krhaj... ovde se i dodje jednu ovisnost supstituirati drugom. ja sam tako navucen na racunar... sjedim ovde i rokam se informacijama 3mb/sec po cijeli dan... kada ugasim - sav zujim kao dalekovod i treba mi sat minimalno da se prebacim u ovaj normalni mode za funkcionirati. :-D
Locked