Polly_Jean wrote:Parefaced, skinula sam dvije pjesme...malo furiozno? Nije li? Za klasicnog stondasa kako si se predstavio...hm... 8) Malo me podsjeca na slovenski Laibach ili uvijek wow Kraftwerk.
U izboru muzike sam jako precizna,kao, pa slusam ovako vec neko vrijeme neku tamo alternativu koja se zove indie-rock. Ali trik je u tome sto zapravo ta muzika sadrzi sve stare dobre frikove 70-tih pa sam opet "u svojim vodama" Slusam Tinderstiks, Nick Cave, PJHarvey (sto se dalo naslutiti), Patti Smith, Bowia,Igija,Portishead, New Order...piiiii i jos stotinjak drugih. Vazan mi je tekst, jako. I kad dobijem inspiraciju za suicid ,narocito onda!!
Sad na mom iTunesu vrti se jedna stvar od grupe "The mAKE-UP",proguglaj, dobra je...Stvar se zove Blue is beautiful.
kao sto sam rekao vec slusam najnemogucije kombinacije... ovo ti je tek pocetak... cuditi ces se ti jos..
kao sto sme se ni u cemu ne moze ukalupiti tako ni u odabiru muzike... mada ne kuzim sta ti je tu toliko furiozno jer jedino fu fajtersi od ovoga sto sam stavio su malo zesci dok ovo ostalo je manje-vise bas za tripovati uz ali nema veze.
enivej, na okusu sto se tice nik kejva i pi dzi harvi samo cestitati... bas samna nju ii pomislio kada sam ti vidio nik.
inace... evo jedna dobra stvar za moga prijatelja meansona:
a onako... codno najblaze receno.
nije mi nesto sad da me WOW-nulo ali nije ni lose... evo tebi nesto slicno, samo dok rebaci na server ako nisi vec cula.
samo krhaj... ovde se i dodje jednu ovisnost supstituirati drugom. ja sam tako navucen na racunar... sjedim ovde i rokam se informacijama 3mb/sec po cijeli dan... kada ugasim - sav zujim kao dalekovod i treba mi sat minimalno da se prebacim u ovaj normalni mode za funkcionirati.