Sad vidim da je Tren napiso da i opijate uzima?, uff, Nemoj se na njih navikavat, jer sad imsh vjerojatno male psihichke krize, koje sliche ko zelja za slatkim, ali probaj se suzdrat svega jer kad osjetish fizichku krizu, psihichka che bit toliko jaka da nechesh moch jednostavno izdrzat da ne uzmesh neshto, mislim ja dok se sjetim sa 20god., mi je moglo se govorit da ne skachem u bunar i vidio bi kako chovjek pada i razbija se, ja bi isho za njim i nemash pojima kolko mi je krivo shto se toga nisam rjeshio prije, sad moram u komunu jer ovo muchenje nebi htio nikom, tolko sam se izmuchio da se rjeshim heroina, probo sve shta se dalo probat i nishta, ja sad moram ispochetka gradit zivot sve skroz iz nule, skroz navike promjenit, maknut se na skroz drugo mjesto, a prije tog progutat i nagutat se onog sranja shto sam pojeo i nakraju ko zna dali chu uspjet jer ovo mi je zadnja opcija, nisu pomagale terapije blokatorima, ibogain, potapljanje narkozom, tolko te zarobe opijati, uff.., kod mene su to heroin i morfij...Probaj se kontrolirat da si ne upropastish zivot ko shto sam ja, neznam koje opijate uzimash, znam da si reko da uzimash speed i marihuanu, probaj vidjet da ti to nebude povod da izlazish van samo zbog speeda i trave i da ne radish nikakve stvari zbog te droge, to ti je okei test vidjet, dok idesh van, ali da znash da nema speeda ni nikakvih droga dali che ti bit dosadno tad??Ako da onda tebe kontrolira droga i nemash kontrole...Mislim kuzim nije vishe fora se napit...Uglavno danas ljudi vishe ne izlaze bez droge jer im nije fora...Probaj imat kontrolu nad tim, jer tako chesh jedino moch bit zadovoljan i sretan, kod opijata je gotovo nemoguche imat kontrolu pogotovo kod heroina tako da, to bolje ne probat jer tad nema povratka, do kraja zivota chesh zalit, jer ako izgubish kontrolu, izgubish sebe i sve oko sebe...