Cemu naslov?
Moderator: sanela
Re: Cemu naslov?
sta se strecas odma... pitam, jebote. nije nista lose. narkomanija.ba - zabava za celu porodicu.leptir IV wrote:Da,to je moja sestra zasto bih to krio!
Nesto lose?

btw, a sto se malo ne iscimas kad vec znas teoriju Dnevne. Sad primeni...
Last edited by zeleni on Fri Apr 15, 2011 1:11 am, edited 1 time in total.
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
-
zoey=nevena=leptir, pomalja se nekakav obrazac..
e sad više ništa ne kapiram... :rolleyes:
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Jeste,ja sam sam sebi i majka i sestra i izgubljeni slepi decko iz osnovne skole,koji je nama svima deda koji je indijanac i zove se oko sokolovo,ne bulazni.!
U,ala je ovo gadan dan ,jos jedan. I,to los u najavi. Otekao mi zub,valjda i to mi nikako nije sada trebalo,no sta cu sada. Tako ide zivot i moracu da se pomucim za sve sto treba,a noc nikada neprijatnija. Kao da se po poravilu oko tri meseca "vraca" osecaj krize blage ali nesrecno nezgodne. Niti ovamo niti onamo ,srecem pa imam polumehanicku zastitu i ne mogu da se zanesem i odem i uradim se. Mada imam dogovor i obecao sam. Pa,hajde to jednom i da odrzim. Mada ni sam ne znam zasto mi to pada na pamet. Djavola ne znam,zver trazi svoje i to je to. Cim se pojavi problem,kao sto je ovaj otok,na koji sam evo i zaboravio dok ovo pisem. Nije lose!
Mada po ovakvom danu stvarno nemam pojma sta bih radio. Ali je tu brdo nekih papira za prevodjenje i prekucavanje. Samo do apoteke,na cosku po antibiotik,mozda na kafu u Grmec-Perper,i nazad na posao.
Eto,jutarnji pakao se izbistrio!
Mada po ovakvom danu stvarno nemam pojma sta bih radio. Ali je tu brdo nekih papira za prevodjenje i prekucavanje. Samo do apoteke,na cosku po antibiotik,mozda na kafu u Grmec-Perper,i nazad na posao.
Eto,jutarnji pakao se izbistrio!
-
zeleni mi je podjelila packe kak sam čangrizavi drkoš tak da mjenjam retoriku,
ne daj se pokolebat leptirozoey, izdrzi, zivot je dolina suza, nada umire posljednja, navijamo za tebe, kissikissi, hugihugi..

ne daj se pokolebat leptirozoey, izdrzi, zivot je dolina suza, nada umire posljednja, navijamo za tebe, kissikissi, hugihugi..

joj boki ote mi rijec iz usta
p.s a nebi me ni zacudilo da se na kraju iza svega krije zoey hehe ..uzas

p.s a nebi me ni zacudilo da se na kraju iza svega krije zoey hehe ..uzas
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
Iza svega se krije neko koga smo zaboravili.... 
Gde si druze stari,kako si?

Gde si druze stari,kako si?
SAMO CEO ŽIVOT...