Što Luna zajebaješ stara jebate Pitala sam već bila čovika di mu je žena (oću reć, je l' i ona tu s malim dok se on skida, ili ih je negdi ostavija da ne gledaju kako se pati, to mislim - koji bezobrazluk hehehe)
Pa nemam ja prljavu maštu ko ti, draga
A ili ti komentiraš ovo o nejebici - ahaaa da da da - hehehe onda ja imam prljavu maštu 8)
e pa cure nije tu,ovdje gdje bi i bez obzira na sve mogli da se vidimo i da se ja druzim sa mojim sinom ali uskoro ce to da se promjeni..
Uostalom imam nesto da napisem o tome pa uskoro..prilicno su daleko kod njene majke..ali razgovarali smo tel..pa ce valjda pasti i dogovor.
Sigurno je da sam vec sredio avio tiket i odlazim na put da se vidimo svi i cini mi se i sa mojom majkom,ali to su jako senzitivne stvari pogotovo za mene koji sam tek sad kao nesto zivnuo kontate ali zivnuo ista da bi mogao opet da se puknem pravo u VENU nekako sam ko sruja srce mi sljaka ubrzano i malo me boli glava.,ja sam narkoman koji brza i moze u tome opet da se saplete ,kontas ali moram da budem fin...za sebe? to neznam ali sada prvenstveno zbog bebe.....d.
nije bitno mise...zbog sebe ili zbog bebe bitno je da uspijes. Pa cete i ti i sin biti sretni...jel tako? Samo polako...ne odustaj. Sve ce doci na svoje kazem ti ja. Samo budi strpljiv i u medjuvremenu radi na sebi i svojoj psihi. Jacaj je kako god znas...
I ne brini--vidjeces ti svoju malu bebu, samo ti budi dobar!
A i mamu cinis sretnom s tim sto se trudis...a znam da ti to puno znaci...
Ja sam samo cekao momenat da to odradim mislim da se skinem,posto poceo na poslu gun iz dzepa da mi ispada dok trpam baksis ,moj odraz u ogledalu ,ovisnost o hero...koja traje zadnjih godinu i pol,ali sad sam rizikovao mnogo,prilicno sam socijalan,imam SVE sto mi treba materijalno mislim ali ne i ono najvaznije ali kao ovisnik znam da nisam sposoban za te vrste bliskih...otupljen i umrtvljen sad mi naviru emocije ali ...dobr,kao sto rekoh imam neki "pakleni plan" i to sprovodim u djelo,znam frisak sam i mota mi se apoteka po glavi i izbijam se borim se stvarno ,nesto sam ipak naucio u svemu ovome i nisam toliki kreten pa posto je bilo puno toga na "kocki"morao sam nesto da promjenim ali ima tu hiljade detalja zbog cega mislim da moram posjetiti Family-psihologa" pa cak mozda i zajedo sa njom,majkom moga djeteta,simpaticne-ljepe djevojke koja me razocarala"prijatelju propalice,zbog cega ti je propalo lice?".propalo je lice meni jer ga dadoh jednoj zeni .R.A. ali sad sam ja kriv zato sto sam otkrio karte i rekao ko sam pa za nepovjerovat,ovaj narkomancina prava a zavarava izgleda sasvim drugacije...eto nekako
stvarno MENI treba ,i svaka ljepa rjec mi sljaka kao "saka na oko" prija i pomogne..stvarno thanks luna pa i ramona sad bi mi jedan makijato dosao kao crta koke...d.