Insomnia

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Luna

Post by Luna »

ccc
kakav bezobrazluk!!! :oops: ijuuu...
Ramona

Post by Ramona »

Što Luna zajebaješ stara jebate :lol: Pitala sam već bila čovika di mu je žena (oću reć, je l' i ona tu s malim dok se on skida, ili ih je negdi ostavija da ne gledaju kako se pati, to mislim - koji bezobrazluk hehehe)
Pa nemam ja prljavu maštu ko ti, draga :wink:
A ili ti komentiraš ovo o nejebici - ahaaa da da da - hehehe onda ja imam prljavu maštu :oops: 8) :lol:
mise en place

majka

Post by mise en place »

e pa cure nije tu,ovdje gdje bi i bez obzira na sve mogli da se vidimo i da se ja druzim sa mojim sinom ali uskoro ce to da se promjeni..
Uostalom imam nesto da napisem o tome pa uskoro..prilicno su daleko kod njene majke..ali razgovarali smo tel..pa ce valjda pasti i dogovor.
Sigurno je da sam vec sredio avio tiket i odlazim na put da se vidimo svi i cini mi se i sa mojom majkom,ali to su jako senzitivne stvari pogotovo za mene koji sam tek sad kao nesto zivnuo kontate ali zivnuo ista da bi mogao opet da se puknem pravo u VENU nekako sam ko sruja srce mi sljaka ubrzano i malo me boli glava.,ja sam narkoman koji brza i moze u tome opet da se saplete ,kontas ali moram da budem fin...za sebe? to neznam ali sada prvenstveno zbog bebe.....d.
Luna

Post by Luna »

nije bitno mise...zbog sebe ili zbog bebe bitno je da uspijes. Pa cete i ti i sin biti sretni...jel tako? Samo polako...ne odustaj. Sve ce doci na svoje kazem ti ja. Samo budi strpljiv i u medjuvremenu radi na sebi i svojoj psihi. Jacaj je kako god znas...
I ne brini--vidjeces ti svoju malu bebu, samo ti budi dobar!
A i mamu cinis sretnom s tim sto se trudis...a znam da ti to puno znaci...

Ramona-ti ti...nego ko drugi.
mise en place

pametno-glup

Post by mise en place »

Ja sam samo cekao momenat da to odradim mislim da se skinem,posto poceo na poslu gun iz dzepa da mi ispada dok trpam baksis ,moj odraz u ogledalu ,ovisnost o hero...koja traje zadnjih godinu i pol,ali sad sam rizikovao mnogo,prilicno sam socijalan,imam SVE sto mi treba materijalno mislim ali ne i ono najvaznije ali kao ovisnik znam da nisam sposoban za te vrste bliskih...otupljen i umrtvljen sad mi naviru emocije ali ...dobr,kao sto rekoh imam neki "pakleni plan" i to sprovodim u djelo,znam frisak sam i mota mi se apoteka po glavi i izbijam se borim se stvarno ,nesto sam ipak naucio u svemu ovome i nisam toliki kreten pa posto je bilo puno toga na "kocki"morao sam nesto da promjenim ali ima tu hiljade detalja zbog cega mislim da moram posjetiti Family-psihologa" pa cak mozda i zajedo sa njom,majkom moga djeteta,simpaticne-ljepe djevojke koja me razocarala"prijatelju propalice,zbog cega ti je propalo lice?".propalo je lice meni jer ga dadoh jednoj zeni .R.A. ali sad sam ja kriv zato sto sam otkrio karte i rekao ko sam pa za nepovjerovat,ovaj narkomancina prava a zavarava izgleda sasvim drugacije...eto nekako
mise en place

podrska

Post by mise en place »

stvarno MENI treba ,i svaka ljepa rjec mi sljaka kao "saka na oko" prija i pomogne..stvarno thanks luna pa i ramona sad bi mi jedan makijato dosao kao crta koke...d.
Locked