kad krv krene iz prve,e posle toga mi se razliju neke boje,pomodri,pozuti,pozeleni
E to ti je, stara, pukla vena! A ovo što govoriš, vadiš iglu, a onda tek krv -e to si išla preduboko, a nisi tribala - zato imaš tehniku - čim probodeš kožu odma povučeš klip (a ne zabodeš do kraja iglu pa onda povučeš klip) tako da čim ti je nađe odma vidiš u ganu onu crvenu crticu olakšanja 8) - ili ako ti je ušlo dz krvi kad vadiš gan, to ti nije ništa, ima čovik dz krvi i izvan vena, pogotovo ako si vrtija iglom tamo amo ka žlicon po jogurtu pa si oštetija tkivo, pa ti to uđe u gan

... A nekad se zna dogoditi da čovik pola ufura ok a pola u aut - ili da ti vena pukne tek na kraju - ili se zna dogoditi da čim si se bocnija - a nisi ni crticu ufura, ma nisi niti krv povuka - a ono već vena pukla, napuhala se, minja boje, raste - ma
to živi(!), čudo jedno hehe - ili se zna dogodit da daje krv - ali je ona nekako čudno svijetla, nekako jarko crvena - dakle daje krv ali boli ko vrag a koža postaje zategnuta i na kao pečene fleke (
sad me ovo podsitilo na neku hranu 'fleke, pečene fleke, ajmo svježe pečene fleeekeee' hahah 
) i sve skupa te peče

- e tu si u arteriji ali nekoj manje osjetljivoj - ili se dogodi da si se uboja a ono ko da si se u oko dirnija - e tu si isto u arteriji ali onoj jebenoj - ili se zna dogodit da samo pljune krv i lipo ti usere ono u ganu di ti je ionako već ušlo krvi i frka te da ti se ne zgruša - pljune i prestane - e to bi ja volila znat što je - a kad ideš furati bude čisti aut

...
Ili ti se dogodi da nemaš više niti jednu jedinu žilu ni na rukama ni na nogama nit nigdi, i s tuuugom se prisjećaš onih lipih razgranatih na kilometar i u mraku bez infracrvene kamere vidljivih gumastih kablova, pa se pitaš imaš li ti uopće krvi više kad je, di god ubodeš, nema