Toto rina
ja stvarno ne znam sa kakvim si ti curama imao kontakt ali cu ti reci sta znam iz svog zivota i iskustva u vezi drogiranja....
da sam ja cekala da me netko od muskih pocasti ili da se nekome uslepam za neki manji dio buste ja ne bi pet puta u svome zivotu uzela drogu.
Nikad nisam ni od koga ocekivala da mi da. uvijek sam se sama pobrinula da imam dovoljno za sebe a uvijek sam imala i puno vise nego dovoljno.....ti se cudis da ti je netko dao da probas prije ngo si kupio???ja sam tako uzimala u 50 posto svojeg drogiranja
e,sad,da li si klosar,pa i oni,dileri vide,da i tu lovu jedva nekako sklepao ili dodjes sa spikom da zelis uzeti gram,dva ali ne zelis dati lovu na zajeb nego zelis probati makar pola grama...ja sam uvijek uspijevala tako doci do stalnih dilera.no,normalno,kad bi se upoznali nije bilo potrebe za to nego bi mi oni donosili novu robu da probam i kazem svoje misljenje da li je ok....jer,ovdje u Austriji,moji dileri su bili samo likovi koji bi prodavali drogu a nisu je konzumirali i nisu cesto znali sa cime rade pa bi trazili da im to potvrdi netko kome na neki nacin vjeruju...
srbija i austrija je velika razlika....ja znam da mi u hrv.nitko ne bi dao da probam nesto pa onda da kupim ali tu gdje jesam sam imala svoj nastup i pristup i nacin na koji bi se snalazila iz dana u dan i uvijek imala dovoljno i Hvala Bogu nisam se morala srozati na ruzne nivoe sto cesto cure rade
koliko nam metadon pomaze sada na terapiji,tj. u ZIVOTU
Moderator: sanela
Re: koliko nam metadon pomaze sada na terapiji,tj. u ZIVOTU
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Takođe.sunrise wrote:Toto rina
ja stvarno ne znam sa kakvim si ti curama imao kontakt ali cu ti reci sta znam iz svog zivota i iskustva u vezi drogiranja....
da sam ja cekala da me netko od muskih pocasti ili da se nekome uslepam za neki manji dio buste ja ne bi pet puta u svome zivotu uzela drogu.
all that I want is to play
Kad se nađe neki rijetki momak koji te počasti čisto onako, sutra ćeš odmah biti dronfulja koja mu je popušila za piz.
Potpis.
E jebiga...sad ce jos ispasti da smo mi muske dzankoze teska djubrad
Toto strina je decko koji obecava tako da...Ma serendam ...bez veze.
Ionako se svaka tema pretvori u chat,a Sanela jedva doceka...

Toto strina je decko koji obecava tako da...Ma serendam ...bez veze.
Ionako se svaka tema pretvori u chat,a Sanela jedva doceka...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Da heroin sam ja slabo davao bilo kome. Jednostavno toga je nikada dosta i koliko god da imas pare nikada nemas jer posle samo 3-4 god uzimas 1 gr obavezno a mozes 5-6-7 koliko god.
Sto se tice koke od skoro radim je samo sa ribama sa kojima nemam seksualne odnose i koje cenim ili sa kurvama koje kazu da su kurve. Te izmedju i sto jesu pa nisu su najgore. I nema sta momci da vas cascavaju kada je lakse odraditi. Iskreno ne znam nijednu za 1o god svog drogiranja koja nije htela u krevet u krizi tj da se sredi pa u krevet, pitanje je samo da li je na to pristala posle 3-5 ili 10 god drogiranja.
A najpodlije su one koje ce ti reci da su se zajljubile jer te racunaju da imaju drogu na duze staze.
Ali to nije nista cudno jer devojke tu vise ne vladaju sobom cudno je ne priznati to sto jesi a od takvih se sklanjam ili sve vise dobijam zelju da ih bijem pa da ne bi doslo do toga sklanjam se.
Ako m ida do znanja da je kurva desavalo se da dodje drug pa pita cime se bavi jednostavno ona eskivira a on navaljuje kao da ne razume da opise radno mesto. Onda i ja skocim i kazem da devojka ne voli da prica o svom poslu. Inace se desavalo da kada mi riba koja se jebe za kes kada joj ravlacim liniju pocne pricu i da sere srecna sto ce da se sredi da je ne shvatim pogresno da bi onaa pre krizirala nego legla u krevet5 da je uhvatim za ruku i krenem da izvucem iz stana bez robe. Sve dok ne kaze da nije skapirala da ne mrizm kurve nego da me neko laze. I uvk se to zavrsi tako sto dam robu. To znaju svi.
Inace jako sam mirna osoba i nikada nije doslo do toga da pravim neke ekscese, agresivan bi bio samo kada mi je Metadon u pitanju jer to smatram napadom na svoju zivot i tu ne stedim ni porodicu niti bilo koga od tih ljudi. Ali to su situacije gde ne vladam sobom i gde bi verovatno ako mene neko ne bi ubio udarao coveka po lobanji iakpo bi vec odavno bio mrtav.
Samo vec izvesno vreme ne dugo ne uzimam ni belo. Niti kazem da ga necu vise nikada uzimati jer ga volim i u tome ne vidim nista lose da smrcim 2 dana koku jednom u mesec dva ili kada mi dune. Jednostavno sada mi nije takav period i osim sto psihicki nisam u redu zapalio sam se i za modovanje kompijutera a to je skuplje od drogiranja kokom stim sto kada se probudis sve je tu a nije proslo kroz nos.
Iskreno se nadam da cu sledeci put smrkati belo sa devojkom sa kojom budem bio u stabilnoj vezi koja nije bila zavisnik a kurve, ap one mogu da dobiju da se srede ili da ih preporucim nekome ako kazu sta su. Ovako nece dobiti nista.
Samo da ne bude sada na vratima Cao Vlajko ja sam kurva jer imas nesto pliz pliz pliz pliz.
Sto se tice koke od skoro radim je samo sa ribama sa kojima nemam seksualne odnose i koje cenim ili sa kurvama koje kazu da su kurve. Te izmedju i sto jesu pa nisu su najgore. I nema sta momci da vas cascavaju kada je lakse odraditi. Iskreno ne znam nijednu za 1o god svog drogiranja koja nije htela u krevet u krizi tj da se sredi pa u krevet, pitanje je samo da li je na to pristala posle 3-5 ili 10 god drogiranja.
A najpodlije su one koje ce ti reci da su se zajljubile jer te racunaju da imaju drogu na duze staze.
Ali to nije nista cudno jer devojke tu vise ne vladaju sobom cudno je ne priznati to sto jesi a od takvih se sklanjam ili sve vise dobijam zelju da ih bijem pa da ne bi doslo do toga sklanjam se.
Ako m ida do znanja da je kurva desavalo se da dodje drug pa pita cime se bavi jednostavno ona eskivira a on navaljuje kao da ne razume da opise radno mesto. Onda i ja skocim i kazem da devojka ne voli da prica o svom poslu. Inace se desavalo da kada mi riba koja se jebe za kes kada joj ravlacim liniju pocne pricu i da sere srecna sto ce da se sredi da je ne shvatim pogresno da bi onaa pre krizirala nego legla u krevet5 da je uhvatim za ruku i krenem da izvucem iz stana bez robe. Sve dok ne kaze da nije skapirala da ne mrizm kurve nego da me neko laze. I uvk se to zavrsi tako sto dam robu. To znaju svi.
Inace jako sam mirna osoba i nikada nije doslo do toga da pravim neke ekscese, agresivan bi bio samo kada mi je Metadon u pitanju jer to smatram napadom na svoju zivot i tu ne stedim ni porodicu niti bilo koga od tih ljudi. Ali to su situacije gde ne vladam sobom i gde bi verovatno ako mene neko ne bi ubio udarao coveka po lobanji iakpo bi vec odavno bio mrtav.
Samo vec izvesno vreme ne dugo ne uzimam ni belo. Niti kazem da ga necu vise nikada uzimati jer ga volim i u tome ne vidim nista lose da smrcim 2 dana koku jednom u mesec dva ili kada mi dune. Jednostavno sada mi nije takav period i osim sto psihicki nisam u redu zapalio sam se i za modovanje kompijutera a to je skuplje od drogiranja kokom stim sto kada se probudis sve je tu a nije proslo kroz nos.
Iskreno se nadam da cu sledeci put smrkati belo sa devojkom sa kojom budem bio u stabilnoj vezi koja nije bila zavisnik a kurve, ap one mogu da dobiju da se srede ili da ih preporucim nekome ako kazu sta su. Ovako nece dobiti nista.
Samo da ne bude sada na vratima Cao Vlajko ja sam kurva jer imas nesto pliz pliz pliz pliz.
Mozda ce ovo glupo zvucati..ali mom drogiranju u Srbiji,uvek sam ja bila ta koja je castila ljude..i naravno momke koji su mi se svidjali...to i nije bilo tako dobro za mene..jer sam se cesto osecala iskoristenom.Novac bi mi davala mama,njen,a kad sam napunila 18 imala sam novac nasledjen od caleta koji je bio kod moje majke,pa mi je opet ona davala.Jedan deo novca sam nabavila udruzujuci se u ler sa deckom..pa bi se nesto obrnulo i prodavalo..ali nikad H..uglavnom ex,vutra ,lsd.a bila sam i bez novca..jer kako je vreme prolazilo mama je postaja sve manje osjecajna za moje prohteve a oni sve veci..tako da je bilo i dosta kriziranja.Videla sam mnoge tipove spustati se nisko zbog gudre..sto to uopste znaci..i ribe i tipovi svasta rade za H.Mislim da sam se najnize spustila jedini put kad sam zbog H zavrsila u CZ.Za sve ostalo me nije toliko sramota..Slazem se sa Suncevim zrakom da je u inostranstvu sasvim drugacije za nas narkomane.opustenije i lakse....nema te agonije za gudru kao na Balkanu..mnogo cesce te diler pocasti jer zna da je time samo ulozio novac koji ce mu se desetostruko vratiti...sta cu moram i ja da kazem moju.. 

tri najteze stvari na svetu:prastati,zaboraviti i verovati...
Pa dobro ti si izuzetak, ja nisam upoznao ne kazem da ne postoje.
MA NE POSTOJI DEVOJKA ILI DECKO KOJE NECE SVE URADITI STO IM KAZETE KADA SU U KRIZI,TO JE TAKO ODUVEK I BICE,JER KAO STO ZNAMO HEKLER JE MNOGO ZAJEBAN I TERA LJUDE DA RADE ONO STO NISU NIKADA NI U NAJLUDJIM MISLIMA ZAMISLJALI,I ZATO NE MOJ NEKO DA PRICA PRICE JER SMO SVI ISTI BILI KADA SMOSE GUDRALI.
Upravo tako,ali bas!!!Znam gomilu momaka i devojak pogotovo koji svasta rade za H ili za pare da bi kupili H...Pa i sam sam radio neke stvari jbg kojih se stidim da bih se sredio....Tako da se apsolutno slazem da kad je zavisnik u krizi,teskoj krizi,nista ga nece spreciti da se uradi,i nista nece odbiti da uradi da bi sredio krizu i uradio se...
Pa jeste iako su mene pojedine dno narkomanke ubedjivale da je kokain i gori od heroina fala bogu kada sam se udaljio mogao sam da vidim kako izgledaju ribe koje uzimaju kokain i ciji je trip spremanjem, lickanje, zajabavanje, smejanje i vidis ribu kojoj je jedno oko otislo na jednu stranu drugo na drugu, koja kenja nesto kada izadje iz stonda pa onda ustondira pa onda krene da me napada nesto pa stondira pa zaboravi da me je napadala pa sedne u krilo pa se mazi pa se onda opet seti da je ljuta satro i onda opet ustaje.
Ne znam kokain jeste droga ali brate takva nije zar je to ponasanje odrasle osobe.
A ljudi na koki su kao u goroj poziciji. Pa nema kada koka nestane frka je kada imas zadmnju liniju i jos 2-3 sata posle zelja jenjava a 2 xanaxa su potpuni spas i vracanje u normalu a kod heroina ces biti sve bolesniji sto vise vreme prolazi da ga nisi uzeo.
Ja sam morao da napunim 30 godina da bi video gde sam ja i u kom svetu bio znaci ono je bilo otreznjenje potpuno videti tako nesto da vam se droga smuci za ceo celcati zivot iako ste i sami bili zavisnici. Svako treba to da dozivi da naidje na nekog takvog kakvi god da su zavisnici ni ja nisam sanjao koliko neko moze da se izgubi od heroina a jos da umisli da ga je heroin ucinio pametnijim.
Ne znam kokain jeste droga ali brate takva nije zar je to ponasanje odrasle osobe.
A ljudi na koki su kao u goroj poziciji. Pa nema kada koka nestane frka je kada imas zadmnju liniju i jos 2-3 sata posle zelja jenjava a 2 xanaxa su potpuni spas i vracanje u normalu a kod heroina ces biti sve bolesniji sto vise vreme prolazi da ga nisi uzeo.
Ja sam morao da napunim 30 godina da bi video gde sam ja i u kom svetu bio znaci ono je bilo otreznjenje potpuno videti tako nesto da vam se droga smuci za ceo celcati zivot iako ste i sami bili zavisnici. Svako treba to da dozivi da naidje na nekog takvog kakvi god da su zavisnici ni ja nisam sanjao koliko neko moze da se izgubi od heroina a jos da umisli da ga je heroin ucinio pametnijim.