Hehehe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Fanatik

Post by Fanatik »

Jooojjjjj Lunoo hahhaha,duša moja djaga.hhehheheheheh.To su postovi od juce uvecer ,jedino ovaj zadnji ja napisao ali napiso sam na muku.Hhehehhe ali eto nasmija me ti u ovo gluho doba noći.Umirem ljudi,lagano
Luna

Post by Luna »

pa dobro.....bolje ikad nego nikad. Sinoc...danas-datum je isti pa...trebalo bi biti bolje vise! Pa daj....bas smo se dobro zezali...sta bi? otisli smo svi u pogresnom smjeru...piihh! Al eto...daj da se vratimo na kolosjek. Mnogi cekaju voz........
Fanatik

Post by Fanatik »

De sta ti je sta se ljutiš ba.I šta da se vratim na voz jel, eeeeeeee kad je moj voz otisao. :smt090
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Luna

Post by Luna »

ma ko se ljuti....
ma znas sta jarane...ako ti je voz otisao...a ti fino sjedi na tramvaj. STa si se ba sjebao? Daj...imas kriv nad glavom, tatu, seku, brata, zivu glavu, nisi bolestan(hvala bogu)...i sta sad? Daj trzni se malo...sto si se pustio da te voda nosi? Veslaj.... :-D ...vidis zezam se...jer ti zelim dobro. Isfuravas se bezze-bez razloga. Ajde....mozes ti to.
Ramona

Post by Ramona »

Ohoj Luna, dici? Helou svima, dobro van jutro i to ...
Image A ne znan što bi vam rekla, malo san tupa jutros, gledala san noćas Gorki Mjesec (Roman Polanski) do 3 i nešto, zaspala oko 5 jer me film zdrma i potira mi ono zeru sna iz glave, digla se u 10 crvenih očiju ka kokoš. I slične brzine misli. Aaajme ljudi koji film - ako ga niste pogledali - brrrzo u videoteku po njega !!! Luna, si gledala? Jooj filma, ljudiiii ...
Kokok pok pok kokk kok kok ...
:smt117
Fanatik

Post by Fanatik »

znaš šta luno, nemoj se ti derati na mene ,ja imam dušu da znas.
zvrky

Post by zvrky »

gde ste ljudi zezate se oću i ja malo s vama :smt082
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

zatvori nam sanela kaficu :cry: ajde Omare otvaraj novu to je tvoja tema!!!! sad kad sam videla udario me šlog...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

nadam se da se zezas omare!!!!!
Jer ako se ne zezas....onda ne kontam :smt102

Ramona.....draga....jel' horor? AKo jeste-ja ne gledam strasne filmove :oops: . Filmovi imaju veliki uticaj na mene.....znas ono-ako gledam neki kul film, trke ovo ono....i ja budem u tom filmu. STa ja znam...valjda zato sto se iskljucim skroz iz realnosti...i postanem dio filma :-D ...ma tako nekako. Uglavnom....sve te strasne filmove, kao i bolesne (one od kojih ti bude loshe par dana).ne gledam. Jer ionako sam paranoicna...!
ALi...ako nije strasan....reci o cemu se radi? Ko sta gdje kako?
Veceras jer opet Human Trafficking. Nadam se da cete imati priliku da ga pogledate-zaista je vrijedno gledanja.
eto....
a sta bi? Nema kafane? Pa kad smo ocajavali....a ne kafenisali :-D
Ramona

Post by Ramona »

Nije stara horror, Gorki mjesec, nego drama - duuuboka duboka - ima dosta seksi scena pa je zato i bija tako kasno. Valjda. A Human Trafficking tražih na Pirate Bayu, pa dobijem samo Human Traffic, a to je izgleda sasvim neš' drugo, jer ga se opisuje kao '5 friends on the club scene bla bla' ... :? ... a baš bi volila pogledat ga
Locked