Za one šta pitaju gdje sam, jedno veliko HVALA! Bia sam u Splitu 3 dana, ko nekakav produženi vikend (bio je praznik u utorak, ko ne zna).
Nisam baš bio dobro dijete, ušemia se u roku od po dana!
Ali, sad san opet u ZG i napokon sam se odlučia skinit po tisuću i dvistopedeseti put, al jebiga kad sam vječni optimista. Ne, ovaj put je stvarno zadnji, bilo kako bilo, jer ako ne bude išlo ja se bacam sa zgrade.
Danas mi je Dan 1, popia sam dva suba i par normabela, relativno sam ok, barem do prije pola sata, sad bi moga ponovit turu.
E, Ramona, malo si fulala osobu, ali šta je najbolje znam i sve one nabrojene u privatnoj poruci!!!
Sad cu bit malo aktivniji, pokušavat ću vas izvješčivat kako ide (za one šta ih barem malo boli kurac za mene).
Sad se moram vratit radnim obavezama, iako mi se nikako ne da!
P.S. Jelena, nisam još stiga pročitat ono tvoje o dnu, javit ću ti šta mislim!
Ljudi, pozdrav!
KAKO??????
Moderator: sanela
Ovako, tek sam sad pročitao sve odgovore i komentare i sve ostalo...
Prvo, šta se tiče skidanja na suho, to sam prakticirao kad sam bio još amater, danas bi završia u bolnici da ne popijem nešto u krizi!
ARIANA draga moja, šta se tiče života nakon skidanja, ja mislim da je problem taj šta ja već 10 godina imam samo jedan problem (sredit dop), i sve ostale probleme sam riješavao tako da bi se dobro sredia i oni bi jednostavno nestali. Ma koji problem nije rješiv kad se ja dobro roknem?
A čist, e to je skroz druga stvar, tada treba zasukat rukave i rješavat ih jedan po jedan, a mali milion ih je, nagomilani u godinama drogiranja!
Ja niti sam naviknut to radit, niti mi se iskreno da, a i sumnjam da mogu!
Prvo sranje šta mi se dogodilo, ja odma starom metodom, sredit se pa će sve loše nestat!
Jebiga, recite da sam slab, da se ne želim stvarno skinit, boli me kurac, vjerovatno je sve to i istina, ali ja stvarno bi, ali mi definitivno ne ide!
Aj, pišite, svaka riječ mi sad znači, u totalnom sam kurcu!!! Bog!
Prvo, šta se tiče skidanja na suho, to sam prakticirao kad sam bio još amater, danas bi završia u bolnici da ne popijem nešto u krizi!
ARIANA draga moja, šta se tiče života nakon skidanja, ja mislim da je problem taj šta ja već 10 godina imam samo jedan problem (sredit dop), i sve ostale probleme sam riješavao tako da bi se dobro sredia i oni bi jednostavno nestali. Ma koji problem nije rješiv kad se ja dobro roknem?
A čist, e to je skroz druga stvar, tada treba zasukat rukave i rješavat ih jedan po jedan, a mali milion ih je, nagomilani u godinama drogiranja!
Ja niti sam naviknut to radit, niti mi se iskreno da, a i sumnjam da mogu!
Prvo sranje šta mi se dogodilo, ja odma starom metodom, sredit se pa će sve loše nestat!
Jebiga, recite da sam slab, da se ne želim stvarno skinit, boli me kurac, vjerovatno je sve to i istina, ali ja stvarno bi, ali mi definitivno ne ide!
Aj, pišite, svaka riječ mi sad znači, u totalnom sam kurcu!!! Bog!
Kao prvo, DOBRO NAM DOŠAO NAZAD - ja sam se, optimista kakav jesam, već bila pomirila s tim da više ne'š ni doći - puno mi je drago što te vidim!
Pa reci - nije vrag da već u Zagrebu imaš shemu - pretpostavljam da NEMAŠ - a znam po sebi kako je u Zg nemoguće nać dop ako nikog ne znaš - ok, ne nemoguće ali užasno teško - ma prije nemoguće nego teško - di ćeš, mislim - kako???
Prema tome, skinućeš se ti, prika moj dragi, tija ne tija - pa da vidiš kad ti mozak proradi kako će ti bit drago - svaki novi dan će ti donit neko novo dobro - i bit ćeš sritan- samo se, daj, drži Zagreba, nemoj bićat u Split jer ćeš se tamo sredit svaki put kad dođeš!!! To ti ja garantiram! Sve dok se skrooooz ne središ, dok ti totalno ne prođe film dopa iz glave i okrene se mozak - a to je godina dana!
A ono si super reka 'milijun problema ššto su se nagomilali u godinama drogiranja, sad triba rješavat jedan po jedan' - eto točno tako, tako je i meni - ali vidićeš, kad si čist - to ide samo od sebe!!!
Samo se ti drži nama - šipi šiši, i piši!!!
cmokhh
x
R
Pa reci - nije vrag da već u Zagrebu imaš shemu - pretpostavljam da NEMAŠ - a znam po sebi kako je u Zg nemoguće nać dop ako nikog ne znaš - ok, ne nemoguće ali užasno teško - ma prije nemoguće nego teško - di ćeš, mislim - kako???
Prema tome, skinućeš se ti, prika moj dragi, tija ne tija - pa da vidiš kad ti mozak proradi kako će ti bit drago - svaki novi dan će ti donit neko novo dobro - i bit ćeš sritan- samo se, daj, drži Zagreba, nemoj bićat u Split jer ćeš se tamo sredit svaki put kad dođeš!!! To ti ja garantiram! Sve dok se skrooooz ne središ, dok ti totalno ne prođe film dopa iz glave i okrene se mozak - a to je godina dana!
A ono si super reka 'milijun problema ššto su se nagomilali u godinama drogiranja, sad triba rješavat jedan po jedan' - eto točno tako, tako je i meni - ali vidićeš, kad si čist - to ide samo od sebe!!!
Samo se ti drži nama - šipi šiši, i piši!!!
cmokhh
x
R
.....
Jel imam shemu u Zagrebu??? Pa kakvo je to pitanje? Znaš dobro da mi narkosi ne moramo tražit dop, on nađe nas!
U mjesec sam naša 4 dilera u kvartu (jedan je malo dalje) i još koji broj mobitela viška!
Split, Zagreb, sve je to isti kurac, jedino šta je ZG malo veći pa možda ako uletiš u neku ludilo čistu ekipu nečeš doć do dopa, inače ....i ja sam otiša iz ST sa tom namjerom da pobignem od ekipe, grada, svega ...pa vidiš...
Šta se tiče te godine dana šta moraš bit čist da ti dop skrooooz izađe iz glave...ja sam bio čist baš tih godinu dana, (doduše na nemexinu) i bio uvjeren "ma nema šanse da se ja ponovo navučen".
Trebalo mi je 15 dana da se vratim na staro, ako ne i gore!
A bilo mi je tako dobro bit čist, probudit se ujutro sretan bez krize, zapalia bi joint i to mi je bilo bolje od 100 kila dopa!
Kažu da treba bit čist barem duplo vremena koliko si se puca .... znači po mojoj računici bit ću zdrav oko 50-e ... baš utješno!!!
Starci su mi sad u Splitu rekli da ja ne kužim da se nemogu skinit sam, da moram u komunu, i takve stvari, ali ja sad radim posao koji volim, napokon živim sam ... nemogu sve to ostavit, ako ne uspijem sam onda jebiga... nisan sposoban za život!
Tako barem ja mislim, to bi za mene bio osobni poraz koji jednostavno nebi podnio, otiša sam iz Splita da im svima pokažem da mogu sam i da se mogu nosit sa svojim sranjima!
Sad je napokon doša trenutak da to dokažem, njima a posebno sebi!
Zaželite mi sreću!!!
Ramona, kako si ti?
Jel se pucaš, skidaš, jel si čista (nadam se!).
Puno pozdrava iz hladnog, napola maglovitog i punog dopa Zagreba!
P.S. Kako je bilo dobro 3 dana u splitu, sunce, temperatura ko usred ljeta, svi u kratkim rukavima, naravno osim mene, pitajte se zašto???
U mjesec sam naša 4 dilera u kvartu (jedan je malo dalje) i još koji broj mobitela viška!
Split, Zagreb, sve je to isti kurac, jedino šta je ZG malo veći pa možda ako uletiš u neku ludilo čistu ekipu nečeš doć do dopa, inače ....i ja sam otiša iz ST sa tom namjerom da pobignem od ekipe, grada, svega ...pa vidiš...
Šta se tiče te godine dana šta moraš bit čist da ti dop skrooooz izađe iz glave...ja sam bio čist baš tih godinu dana, (doduše na nemexinu) i bio uvjeren "ma nema šanse da se ja ponovo navučen".
Trebalo mi je 15 dana da se vratim na staro, ako ne i gore!
A bilo mi je tako dobro bit čist, probudit se ujutro sretan bez krize, zapalia bi joint i to mi je bilo bolje od 100 kila dopa!
Kažu da treba bit čist barem duplo vremena koliko si se puca .... znači po mojoj računici bit ću zdrav oko 50-e ... baš utješno!!!
Starci su mi sad u Splitu rekli da ja ne kužim da se nemogu skinit sam, da moram u komunu, i takve stvari, ali ja sad radim posao koji volim, napokon živim sam ... nemogu sve to ostavit, ako ne uspijem sam onda jebiga... nisan sposoban za život!
Tako barem ja mislim, to bi za mene bio osobni poraz koji jednostavno nebi podnio, otiša sam iz Splita da im svima pokažem da mogu sam i da se mogu nosit sa svojim sranjima!
Sad je napokon doša trenutak da to dokažem, njima a posebno sebi!
Zaželite mi sreću!!!
Ramona, kako si ti?
Jel se pucaš, skidaš, jel si čista (nadam se!).
Puno pozdrava iz hladnog, napola maglovitog i punog dopa Zagreba!
P.S. Kako je bilo dobro 3 dana u splitu, sunce, temperatura ko usred ljeta, svi u kratkim rukavima, naravno osim mene, pitajte se zašto???
-
archy, mojne nasjedati na ramonine provokacije. to je cisto reakcija na njen neuspjeh. njen odbranbeni sistem. vjerovatno joj svemoguci ibogain nije dao sto treba. ti si danas cista a ona nije. i ona je ta koja bi sve dala da moze skontati to sto ti njoj pokusavas objasniti. ja ti licno zelim jos bezbroj cistih dana i drzi se AN. budi jaka
sve najbolje i puno ozdravljenja
sve najbolje i puno ozdravljenja
A kud si već shemu naša u Zagrebu Bog te mazo - a joooj - ne valja ti posa stariiii!!!
E TO NISI SMIJA NAPRAVITI !!!
Znaš što ćeš napraviti - znam da nećeš u komunu - i to je oke - jesi li na heptima?
1. Ako nisi, javi se, ili kupi zalihu za skidanje - plus bočicu tramala i dvi kutije normabela
2. Briši te brojeve iz mobitela - i iz mozga - BRIŠI te jebene brojeve i od 1.12. šibaj u novi stan - šibaj iz tog kvarta kud te noge nose - biži!!!
3. U novom stanu započni skidanje - uz hepte - ne znam na koliko si -al ovo ti je dobar oprobani sistem - moj frend (onaj što si reka da ga 'poznaš'
), on ti je staru moj na dopu preko 25 godina, slično ko naša Kate - i uspija se skinuti heptima - on je iša s 15 - a ne znam je l tebi dosta 10 pa aj recimo
10, pa 10 pa 10,/pa 9 9 9,/ pa 8 8 8,/ 7 7 7,/ 6 6 6,/pa 5 5 5 5 5,/ 4 4 4 4 4 4 4,/ 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3,/ 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2,/ 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1,/ 1/2 1/2 1/2 1/2 1/2 1/2 1/2 1/2 1/2, 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 , pa sutra 2 Lumidola (trama(do)la) i Normabela za spavanje po želji, ali opet nikako više od 2 - 3 uvrh glave - ali onda ne sutra opet 3 !!! (ili bilo kojih drugih za smirenje ili spavanje, Praxitena, Lexaurina, Helexa - što imaš - svejedno), sutradan opet 2 Lumidola i jednu za spavanje, preksutra jedan Lumidol i za spavanje, zapreksutra popij dvi pive iza pizze za ručak (hrana i cuga će te omamiti i odi rano leći) i uvečer jednu za spavanje ...
To je skidanje više ili manje bezbolno!!! Uz puuuuuno tekućine (biljnih čajeva, sokića, prave juhe, ne iz kocke - bolje ti je bacit u teću kumpir i mrkvu i to posli smežit, skuvat i poist, nego jebenu kocku - i vitamina i u napicima i u tabletama) - zašto - zato jer oitrov izlazi isključivo kroz znoj i mokraću - što više pišaš - brće će ti biti bolje - ujutro čim se digneš natoči na brzinu, natašte, dvi krigle vode i eksaj ih - tek onda kava i duvan itd. - a najbolje prvo svježi sok od naranče i doručak ...
Samo moraš biti - eto kao ti - u Zagrebu - tj. negdi di nikoga ne znaš - ti si malo zasra po Zagrebu - ali srića da je ogroman grad - tako da - boli te kićo - minjaj kvart i mobitel - i radi na sebi !!!
Ili - druga varijanta - ali ne želim o njoj puno palamuditi jer nisam nikad uzimala taj Subutex, pa ne bih o doziranju tila govorit napamet - uglavnom tila san ti reć - isto ka gori s heptima, ali kad dođeš do 3 ili do 2 (još lakši prijelaz) - prijeđi na Subutex, i zajebi Lumidole onda ...
E TO NISI SMIJA NAPRAVITI !!!
Znaš što ćeš napraviti - znam da nećeš u komunu - i to je oke - jesi li na heptima?
1. Ako nisi, javi se, ili kupi zalihu za skidanje - plus bočicu tramala i dvi kutije normabela
2. Briši te brojeve iz mobitela - i iz mozga - BRIŠI te jebene brojeve i od 1.12. šibaj u novi stan - šibaj iz tog kvarta kud te noge nose - biži!!!
3. U novom stanu započni skidanje - uz hepte - ne znam na koliko si -al ovo ti je dobar oprobani sistem - moj frend (onaj što si reka da ga 'poznaš'

10, pa 10 pa 10,/pa 9 9 9,/ pa 8 8 8,/ 7 7 7,/ 6 6 6,/pa 5 5 5 5 5,/ 4 4 4 4 4 4 4,/ 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3,/ 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2,/ 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1,/ 1/2 1/2 1/2 1/2 1/2 1/2 1/2 1/2 1/2, 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 , pa sutra 2 Lumidola (trama(do)la) i Normabela za spavanje po želji, ali opet nikako više od 2 - 3 uvrh glave - ali onda ne sutra opet 3 !!! (ili bilo kojih drugih za smirenje ili spavanje, Praxitena, Lexaurina, Helexa - što imaš - svejedno), sutradan opet 2 Lumidola i jednu za spavanje, preksutra jedan Lumidol i za spavanje, zapreksutra popij dvi pive iza pizze za ručak (hrana i cuga će te omamiti i odi rano leći) i uvečer jednu za spavanje ...
To je skidanje više ili manje bezbolno!!! Uz puuuuuno tekućine (biljnih čajeva, sokića, prave juhe, ne iz kocke - bolje ti je bacit u teću kumpir i mrkvu i to posli smežit, skuvat i poist, nego jebenu kocku - i vitamina i u napicima i u tabletama) - zašto - zato jer oitrov izlazi isključivo kroz znoj i mokraću - što više pišaš - brće će ti biti bolje - ujutro čim se digneš natoči na brzinu, natašte, dvi krigle vode i eksaj ih - tek onda kava i duvan itd. - a najbolje prvo svježi sok od naranče i doručak ...
Samo moraš biti - eto kao ti - u Zagrebu - tj. negdi di nikoga ne znaš - ti si malo zasra po Zagrebu - ali srića da je ogroman grad - tako da - boli te kićo - minjaj kvart i mobitel - i radi na sebi !!!
Ili - druga varijanta - ali ne želim o njoj puno palamuditi jer nisam nikad uzimala taj Subutex, pa ne bih o doziranju tila govorit napamet - uglavnom tila san ti reć - isto ka gori s heptima, ali kad dođeš do 3 ili do 2 (još lakši prijelaz) - prijeđi na Subutex, i zajebi Lumidole onda ...
Da, brzo to ide, užasno brzo - znam - i ja sam bila 3 godine čista čista pa sam se navukla u roku tjedan dana - ma čoviče, to je otrov veliki - čist čovik - uzimaš ga 3 dana zaredom - 4tu noć - kladim se - imat ćeš noćno znojenje i malo ćeš stresat i nogama - uglavnom, nećeš spavat ka dotadTrebalo mi je 15 dana da se vratim na staro, ako ne i gore!
E pa to je to, to se i traži!!!A bilo mi je tako dobro bit čist, probudit se ujutro sretan bez krize, zapalia bi joint i to mi je bilo bolje od 100 kila dopa!
Zajebi ti ovu spiku glupu - to sam i ja čula - a to je možda na mikrostaničnom planu - ali 'brale' kad si ti čist 3 miseca - već si superička - a kamoli za par godina - ma daaaj - nemoj da ti to bude 'izgovor', a niti da te pokoleba - znaš i sam da ni ti u to baš i ne viruješKažu da treba bit čist barem duplo vremena koliko si se puca .... znači po mojoj računici bit ću zdrav oko 50-e ... baš utješno
-
al ovo ti je dobar oprobani sistem - moj frend (onaj što si reka da ga 'poznaš' ), on ti je staru moj na dopu preko 25 godina, slično ko naša Kate - i uspija se skinuti heptima - on je iša s 15 - a ne znam je l tebi dosta 10 pa aj recimo
10,
Slušaj - ti s tim nadasve glupim nikom - prvo - pa jebo te - ako misliš nešto komentirati - daj to prvo pročitaj kako treba - a ne preskačeš riječi misleći da već sve znaš i što bi tebi neki narkomani novoga reklai - pa onda prdi dalje - a daj ti, recimo, kad si frik, čoviku neki savjet - kad si tako pametan - umisto što tu sereš cilo jutro provocirajući i kopajući po usmrđenim pseudoprovokacijamaime nije vazno wrote:samo ti ramonu poslusaj. to ona tebi iz svog uspjesnog izljecenja govori. to sve sto je nabrojala je radilo kod nje
-
Pa neće da čita i bog ... 'nešto što znaš da radi', kaže
A daj ti neki, majke ti! Pfff
Što triba još - naguzit se - radi jebote, itekako - samo triba držat se toga, a ne šaratial ovo ti je dobar oprobani sistem - moj frend (onaj što si reka da ga 'poznaš' ), on ti je staru moj na dopu preko 25 godina, slično ko naša Kate - i uspija se skinuti heptima - on je iša s 15 - a ne znam je l tebi dosta 10 pa aj recimo
10,
A daj ti neki, majke ti! Pfff