Naša raja kod Omara na kafi!!!
Moderator: sanela
Ma ziv samVlado_M wrote: A sta se desilo sa Drakulom ? Da mu nisu, jebiga, kanibali u bijelom izvadili cijelu jetru i napravili pastetu ?!
Drakulaaaaaaaa, javi se jarane. Jesu li ti oni radili biopsiju ili autopsiju ?...
Ovdje je strashan dan. Pozdrav ljudi.

Nisam tamo smeo ni mnogo da kukam i zapomazem jer mi je biopsiju radila doktorica koja strava izgleda, pa sam morao da se qrchim kako to nije nista za mene

Odmah sam po dolasku nastavio da radim...
Ceka me brdo posla, a trebao bih da reinstaliram i windows, ali me strasno mrzi posto je kod mene instalacije veeeeelika i smarajuca...
Mrzim taj windows, ali iz par hiljada razloga ne mogu da predjem na mac (os x), a jos manje na nesto drugo...
gripa -grrrrr.. Ja je ne volim, ni preh;adu ni nista slicno. Nije mi prije smetalo ali sada.....Podsjeca me na krizu-ono znojenje, zima, bol u kostima, malaksalost, spavanje, curi nos, sav si nikakav-fujjjj!!!!
Samo je zato ne volim....jer uvijek utripujem da mi je loshe, mislim naravno da mi je loshe, nego loshe od krize
. ALi tada se treba uhvatiti 
hehhehe
kod mene je vrijeme divno....samo sto se jos navikavam na to-pa mi je zima.....al nigdje zime s glave (25stepeni)...pa se malo jezim heheheheh
ovdje nema zime......samo proljece i ljeto
I ne nije blago meni-mijenjam ljeto za zimu-zaintersovani????
Samo je zato ne volim....jer uvijek utripujem da mi je loshe, mislim naravno da mi je loshe, nego loshe od krize

hehhehe
kod mene je vrijeme divno....samo sto se jos navikavam na to-pa mi je zima.....al nigdje zime s glave (25stepeni)...pa se malo jezim heheheheh
ovdje nema zime......samo proljece i ljeto

- pepeljuga84
Ehhh , evo o Omće.Dosao sam da vidim sta ima, kako ste, ispija li se kafica?.Ja evo taman je stavio ufff kako miruška,mmmmmmm.Cek malo, srrrrrkkkkk ahaaaaa.Ma ništa ljepše majke mi od jutarnje kafice.Nego nisam fasovo grip, izgleda da sam bio premoren i ono samo mi se spavalo,zijevalo cak nisam bio u stanju pratiti teleteks.Ufff neka haj dobro je, kako ste mi vi ?, sta je bilo tebi ARCHY?, jel to imaš probljema? nemoj se ti nista sikirati bit ce to udure sve.Eto ja sam tu narednih sahat, pa ko zeli da pije kafu sa svojim drugom, BUJURUM.

Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
ej braco
i ja se tako osjecam...bas bezveze. Nemam snage, jedva ustanem, stalno mi se spava, zjevam, imam neku glupu temperaturu...ali ne kasljem nesto extra. Nekako je sve u glavi. I sjebe me to skroz...jer je isto ko' kriza.....i zjenice su mi ogromne. Ne znam...ali ne svidja mi se ni malo.
Ja cu da popijem caj....
eh a juce sam pila kafu....Bas je to cudno...prije nisam mogla da zivim bez nje...a sada, nista. Nekad mi dodje da je popijem ali rijetko.
eto
cmok svima
i ja se tako osjecam...bas bezveze. Nemam snage, jedva ustanem, stalno mi se spava, zjevam, imam neku glupu temperaturu...ali ne kasljem nesto extra. Nekako je sve u glavi. I sjebe me to skroz...jer je isto ko' kriza.....i zjenice su mi ogromne. Ne znam...ali ne svidja mi se ni malo.
Ja cu da popijem caj....
eh a juce sam pila kafu....Bas je to cudno...prije nisam mogla da zivim bez nje...a sada, nista. Nekad mi dodje da je popijem ali rijetko.
eto
cmok svima