OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

preispitivac

Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Post by preispitivac »

Param-parcad wrote:
preispitivac wrote:preskoci cu cinizam i postaviti ti jedno pitanje:u kom si svojstvu na forumu...nekako si mi mnogo poznat djuka :)
Ovde sam ne dobrim povodom, dakle, imam problem, koji mi je uz ovaj forum umanjen, cini mi se. Citam ispovesti, stavove, kupim savete. Moja droga je trava, bar je bila. Samo sam prokomentarisao, nekako sam se zblizio sa sudbinama nekih ljudi, tvojom izmedju ostalih. Dakle, nije Djuka...pozdrav
Jurim rep
Param-parcad

Post by Param-parcad »

ok djule.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

sve mogu da podnesem ali nesanicu nikako...prekjuce sam uzeo sub i spavao kao klada...opet sam drugo vece suv i naravno "sada ne mogu da zaspim,oho,nesto se dogodilo,poludeo sam sasvim...otkad mislim na tebe,sve se promenilo...neko te snifa nocas,neko te drobi...neko te snifa,to nisam ja a a a a a..."moracu ponovo uvece uzeti sub,a u picku lepu materinu i insomnija.
Djomlanija

Post by Djomlanija »

E jbg. znaci postali smo subotari,sub postaje kao met u nasem slucaju,tvom sada ustvari.Bicemo kao iron,sport i sub,ne mislim da je to dobro,bar ja necu tako.Serem ja, veceras cu i ja jaukati i sinoc sam igrao sah sa luciferom do 4,al vise sam bio ufrcen sto vise nemam nista.Videcemo ,jos 5 dana i noci da izguram :D
Param-parcad

Post by Param-parcad »

Djomlanija wrote:E jbg. znaci postali smo subotari,sub postaje kao met u nasem slucaju,tvom sada ustvari.Bicemo kao iron,sport i sub,ne mislim da je to dobro,bar ja necu tako.Serem ja, veceras cu i ja jaukati i sinoc sam igrao sah sa luciferom do 4,al vise sam bio ufrcen sto vise nemam nista.Videcemo ,jos 5 dana i noci da izguram :D
e mojne da gulis batinu...u mom slucaju?pa ti si zavrsio celu osmaju a ja samo pola i sviras racku...ja ga samo razvlacim,par dana suv i onda kada je neizdrzivo,cepim delic.ladno sam spavao suv druze i sanjao kako se rokamo nas dvojica...bas sam se pitao kada ce nastupiti nocne more.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

uspeo sam da spavam suv tri sata...mislim da sam oko pola deset jutros zaspao i malo pre dvanaest ustao sav smrdljiv,lojan i znojav...ali najgore mi je bilo otkravljivanje,ustao sam onako ulepljen i drhtao kao jeremija do kupatila...bolje da nisam ni spavao,sav sam gnjecav a i snovi su uradili svoje...bice bolje,bice bolje.
sanela

Post by sanela »

Upozorenje pred ban... @param-parcad... još jedan post uvredljivog sadržaja upućen bilo kome na forumu i bićeš banovan.
@Djomlanija... i ti si upozoren.

A sa vudd-om se slažem. Ova tema nema nikakve razlike od one koju sam obrisala. Postovi jednako zreli, kao i raniji.
Djomlanija

Post by Djomlanija »

Ma ne primam se,stvarno me nasmejao covek,nisam znao ,citao da je torima,u jee,izvini vude salio sam se.A anfakabl,jel i ona(jel ona on ili ona)matora i jel se i ona odrzava :?:Sanela nije u redu prvi je covek poceo,i jos nesto slobodno me banuj,prvi put kad sam zavirio na forum na inicijativu mog prijatelja sam se stvarno glupirao i zajebavao i drogirao.Sada 2 put sam bio ozbiljan u nameri mojoj da se ne drogiram vise heroinon,dobro mi ide, nadao se da cu procitati nesto korisno i pametno dobro nije da nisam,nadao da cu upoznati ljude koji su zajebali hors a nisu na metu tj.odrzavanju,koji ne mogu da izdrze da ih nista ne drzi,ali malo je takvih i nisu ovde verovatno a i koji ce k. ovde.Upoznao sam jednog,svaka mu cast,i hvala mu,i hvala supergeniju za nalorex,eto Sanela nije da mi nije pomogao forum,mada su mi neki savetovali da se ganem subom,i to sam naucio ovde.Tako da ces mi puno nauditi,pucaj slobodno tj. banuj. Evo jedna pesmica za tebe :smt035 :smt034 Lepa si Sanela volim miris tvoga tela tebe vole staru mladu ja bih ....... :smt039 a sad adio a sad adio i ko zna kad i ko zna gde...Stvarno,iskreno bi voleo da ne zavirim vise na ovaj forum,videcemo,daj boze,a sada banuj banuj me banuj sto da ne.......................................................................... :( :| :) :D :wink: :o :idea: :arrow:
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

E jbg Sanela...
Pa nemoj banovati najgotivnije ljude...mislim nije fer jbt :-D
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

sanela wrote: A sa vudd-om se slažem. Ova tema nema nikakve razlike od one koju sam obrisala. Postovi jednako zreli, kao i raniji.
mozda i nisam zreo,pa sta?imam fore da izgradim ono sto je gudra sjebala...i opet pocinjes sa privilegijama i diskriminacijom...njegov sadrzaj pak nije uvredljiv,jel?prvi me jase ovde i prvocira raznim glupostima jer me ne vari a ti te fore prodajes...i da me ne banujes svejedno mi je.
Post Reply