Sve za ljubav
Moderator: sanela
- Loznicanaka
Re: Sve za ljubav
Ja sam napravila opstu pometnju a to mi uopste nije bio cilj.Stvarno mi je zao.Nemojte se svadjati i prepucavati.Niko nije otvorio drugi nick da bi nekoga podjebavao.Rekla sam sta sam htela i imala Daci ali je doslo do kontra efekta.Necu vise unosuiti nemir i necu pisati na Vasem forumu.Izvinite me jos jednom i sve najbolje Vam zelim.
Druze nije taj fazon,barem ja te negledam kao Adama. Uopste nisam hteo da sad ti nesto otkines i sigurno da nisam kako kazes protiv tebe.Ti znas Vudda duze nego ja sa svim njegovim nadrkanim stanjima,ali i vrlo promocurnim kapiranjem i nekako jasnim pogledom na (neke!!!) stvari,a i dosta dugo je tu na forumu da valjda ima malo kredita.Ti znas da sam se ja sa njim cim sam dosao iznapusavao i sad mi je krivo jer sam provalio da je skroz dobronameran tip sa britkim jezikom.Akcenat je na ovom "dobronameran" jer i ja sutra mogu zbog necega da se iznapusavam sa njim,ali sam siguran da tip sigurno ima zelju svakome da pomogne,da savet,podeli iskustvo,ali ne uvek na prijatan nacin i veruj mi nekad ce vise da Vuddova sekira nekome da pomogne da se dozove pameti,nego necija podrska sladunjavim recima podrske i hagicima i kisicima i ostalim pizdamaterinama.
Zato sam ti druze rekao netripuj i nevredjaj,a da je mator mator je
p.s.Ovo sam prvo namestio na pp Paramu,pa sam se predomislio,setivsi se koja je ovde tema.
kissi-kissi
Zato sam ti druze rekao netripuj i nevredjaj,a da je mator mator je

p.s.Ovo sam prvo namestio na pp Paramu,pa sam se predomislio,setivsi se koja je ovde tema.
kissi-kissi
dal' mi steti droga leti?
@ vudd i param-parcad, hajde da se malo potrudite da diskusiju zadržite na nivou minimalne pristojnosti koja ne uključuje vrijeđanje i psovke.