Narkomanski životni stil...
Moderator: sanela
Re: Narkomanski životni stil...
Meni je bujrum sto ne moram da radim stvari koje sam radio zbog droge.Zivotni stil mi smesno zvuci nazvati narkomaniju.Pozdravljam vas.
A kako bi ti to sve nazvao?BOBAN wrote:Zivotni stil mi smesno zvuci nazvati narkomaniju.Pozdravljam vas.
Naravno da jeste stil. Ili način - zbog droge promijeniš većinu svojih navika i stvoriš nove, počneš živjeti na drugi način- Životariti bolje rečeno.
Potpis.

Last edited by ameer on Wed Mar 10, 2010 10:53 pm, edited 1 time in total.
"Slatko i gorko; može se upoznati samo okusom, a nikako preko riječi,,
Nemam pojma kako bi nazvao,mozda nacinom zivota.Stil mi zvuci nekako kao kad neko kaze "bas imas stila" kao necega pozitivnog sto zadivljuje druge.Mislim da narkomanija ne zadivljuje bas.Mozda je luzer i gubitnik isti pojam.Sve u svemu nemam pojma kako bi to nazvao ali nikako stil.Eto.sanela wrote:A kako bi ti to sve nazvao?BOBAN wrote:Zivotni stil mi smesno zvuci nazvati narkomaniju.Pozdravljam vas.

Mauriko il imas stila il ga nemas.Nema tu filozofije.Mauriko wrote:Bobane... postoji dobar i los stil...
Ili jesi ili nisi lav
ja ono, i jesam i nisam

ja ono, i jesam i nisam
all that I want is to play
U pravu si... A ja taman pomislio da sam rekao koju pametnu...heheBOBAN wrote:Mauriko il imas stila il ga nemas.Nema tu filozofije.Mauriko wrote:Bobane... postoji dobar i los stil...
Who dares, wins !
Pa dobro Bobane, ja koristim izraz životni stil ili način življenja za bilo koju vrstu načina života, pa tako i narkomanskog života. Okej, u suštini mislimo na isto, ali su nam termini različiti.
Različitim jezikom govorimo