Naše Drage Voljene Životinjice :D

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

anfakabl

Re:

Post by anfakabl »

Mačke su predivne. Pružaju nežnost i pokazuju pripadnost drugačije od pasa, meni je draže tako.
A i seti se samo da Đuru ne moraš voditi u 7a.m. po snegu, kiši, napolje :)
all that I want is to play
PsyTechGirl

Re: Naše Drage Voljene Životinjice :D

Post by PsyTechGirl »

AnAna_mo wrote:Šere nema desetak dana, i ne znam, da nabavim bilo kakvu životinju neće mi je zamijeniti. Mogu uzeti opet ženku patuljastog šnaucera, boja crno-srebrena, nazvati je istim imenom, to neće biti to. Onakvog cuke nikad više.
I danima poslije kuća je bila tako prazna i bilo je totalno neobično. Svi u kući volimo životinje i tata neki dan reče: Hajde da opet uzmemo šnaucera, ali ovaj put velikog crnog. Mi svi u čudu, ono, koji k! Živimo u stanu na osmom katu, a to je pas koji naraste do struka. I ništa. Tati je točno ta rasa ostala neispunjeni san. Kada se on i mama pod stare dane presele u kuću u Rodoču, sigurna sam da će ga nabaviti. A dotad nam dom "krasi" mali žuto-bijeli mačak. Lud je totalno, ali kada dođe vrijeme za spavanje pretvori se utakvu mazu, da ga jednostavno moraš povesti sa sobom pod deku! Onda prede i prede, i mogu vam reći da me to baš fino uspava. Strašno je proždrljiv, ne mogu doći sebi kako taj mali isprdak može onoliko pojesti! Gdje mu sve to stane! I da, smrdi mu iz usta nenormalno, krmak jedan! :D Eto, to vam je ukratko naš Đuro. :D Bratu se napokon ispunila želja i dobio je mačku.

Ann baš mi je žao zbog tvog kuce majke mi..
Ali dobro.. Mačka ti taman dodje kao melem na ranu :wink:

Maziću ga, paziću ga i zvaću ga Djole :D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Post Reply