PsyTechGirl wrote:Interesantno.. Puno je različitih mišljenja, a opet su sva tako ista ..
Ja lično od kada sam čista ne mogu da odolim osećaju da me privlači odredjen tip ljudi.. Njihovo razmišljenje, fizički izgled, a i sam pogled na svet .. Zajeb je jedini što, kao što već rekoh, svi ti ljudi na kraju ispadnu "bivši" i ja ne znam šta da radim sa njima.. A svakako da mi prijaju, i ono što se kaže - imamo tema za razgovor ..
Ali opet to su teme tipa kako se ko skinuo i kako sada funkcioniše.. Kao i razmenjivanje uzajamnih saveta i iskustava.. Znači trenutno izgleda kao da je sve pod kontrolom i da ne smeta .. E sada, posle svega ja imam toliki strah da se plašim i druženja koje nije 100000000% sigurno .. Radje bih sedela kući ..
A opet kad pogledam i kući radim istu stvar - eto me sa vama, gomilom bivših zavisnika i to ..
Ma, totalna konfuzija ova naša boleština ..
Nije malena ni malo isto družiti se sa nama ovdje na netu i in vivo provoditi vrijeme sa osobama koje su još ranjive kao što si i ti sama...i ja i Janko i Marko,što bi rekli.
Nije to baš zdravo,znaš.malo je to previše priče na istu temu,te na forumu,te van forum....tema droga...da u drugačijem kontekstu,ne kako je nabaviti nego kako bez nje ali opet je ta zlokobna riječ u tvom mouzgiću mislima...naizgled tako bezazleno a u biti tako perfidna zamka..priča o ospjehu,bla,bla.....Toplo preporučujme krug prijatelja koji nemaju ama blage veze o tome.
kako je lijepo tu temu izbrista sa dnevnog reda,kako je lijepo maknuti se od foruma i naći nove diskusije rsprave,ozbiljne ,šaljive,smješne,glupave,raznovrsne.......u svakom pogledu se što više polako odmicti od prošlosti i ne u smislu da zaboraviš šta si bila,to moraš uvijek znati ali se to drži u malom mozgu a živi se i funkcionira ostalim djelom mozga,tj razmišlja,razgovara...toliko toga zanimljivog,lijepog,korisnog.
Govorim ovo i tebi i sebi..ja sam to več dobrim djelom osjetila jer me dugoooooo nije bilo na forumu i nemaš pojma koliko sam se odmorila...ne znam koji klinac mi bi da se opet vratim.....promašaj čist a to ćeš shvatiti jednom i eto,sad sam se opet zarobila tu sa vama,ista kao i vi....vidiš,na forumu nas ne drogiraju,,kako bih se izrazila a da ne zakompliciram...evo ovako...ovisnici i bivši ovisnici,svi mi.....ako nismi na drogi,recimo da smo se izborili da je ne unosimo u tjelo ali još ne možemo da se izborimo da nam ne prija da tupimo o njoj....navodno si pomažemo održat apstinenciju i nema baš neke logike da je lakše apstinirat pričajući i čitajući o drogi i drogiranju nego baš sve suprotno od toga...ne pričati o tome,ne razmišljati o tome,zaokupit misli i interesovnja nečim sasvim drugsčijim,novim.....sve mi je to nekako apsurdno....malo vrzino kolo.
Odoh pojest palačinku i skuvat nesicu ne bi li malo prosvjetlila,čini mi se da pucam