thc

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Sa lakim drogama jeste to problem sto pruzaju problem lazne sigurnosti i bezbednosti od zavisnosti... i samim tim vode ka tezim. O tome sam ja pisao u prvom-drugom postu. A to je zato sto postoji lazna slika o njima... kako stvaraju zavisnost.

A sto se paranoje tice... ja sam paranoja N.1 od vutre. Ma strah me bre da pridjem ortacima kad vare, a kamoli da povucem dim. I svi se cude kako me nije strah u venu da se ubodem?
Ali ta paranoja od vutre... desava se kad popusis vutru! I ne desava se svima... samo onima koji preteruju sa tom aktivnoscu - znaci vutra ima zastitno dejstvo! Ako pusis previse - postaces paranoican i prestaces da je pusis! Beat That!
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
Fanatik

Post by Fanatik »

Ehhhhh raja, ko god ne moze da puši, ili nece da puši a ima TRAVE SLOBODNO NEKA JE OSTAVI MENI, JA CU GA I SMOTAT I ISPUŠIT.
Trava je zakon, da sam bog do osto na travi.J..ebote
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Ramona

Post by Ramona »

Heheee to stari, bravo, i ja kažem
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Kolko sm se ja isparanoisala pre neki dan...STRAŠNO :smt028
Inače mi se to retko dešava... :smt018
Ramona

Post by Ramona »

I mene trava ubije nekad - pfffff - stara me nikad nije kužila kad bi došla doma na dopu (tamne oči + ne-kljucajuća konstitucija = trajnožareća kamuflaža :wink: ) - al zato napušenu - jooj - nered
Fanatik

Post by Fanatik »

Ama ja je zapalim bogami i nije mi nikakav crnjak i nesto.Ali bih stvarno volio bas bi volio da se i toga rijesim.Ali doktorica mi kaze , pa dobro Omare ako si stvarno neurotican ili ti depresivan, nemoj piti Lexiliume i Apaurine ili Diazepane, bolje ti je onda popuši taj JOint.Da,da,da to je moja doktorica rekla.I svaki put kada radim test i pokaze mi THC ,nikad nema problema vizavi toga.Nego svi znaju da sam na Metadonu i bio sam na 85mg, a sada bih da se pohvalim za nepunu godinu skidoh 45mg i sada sam na 40mg.Eh ,sada se psihicni pripremam za ono najlošije spustanje.Ne znam da li cu uspijeti ali ja bih jako i puno zelio da uspijem .Vidjecemo
Shone

Post by Shone »

Omare ja ti drzim palceve!! Otarasices se ti i metadona i vutre jer si veliki covek sa velikim srcem, a mi smo uz tebe!!

Pozdrav!
Fanatik

Post by Fanatik »

Uh ,Shone drug moj da znas kako je to zeznuto, uh,uh.Kada sam skidao ovih 45mg, ja sam imao prave probleme ali dobro ne moze se nista bez muke jel de.Ali znas kako je to Shone ,to je kriza ona hinjska, pokvarena.Ono tinja znas,bole tekoljena,glava,stomak ali hinjski lagano i dugoooooo.Ja bogami se moram toga osloboditi imam jos malo fore, jer ja sam to sebi zacrto.Pa i dosta mi je toga da zivim kao biljka,kontas.Zivim i ako odem na more , moras doktore moliti da ti daje refuzu tj. da poneses u flasici i tako to.Dosta mi je svega, fakat svega mi je dosta.Ali svi mi kazu i toga se jako bojim, da cu napraviti recidiv ako se skinem.Eh, sada ne znam ali znam jedno da cu pokusati pa sta mi bog da.Hvala
oxo

Post by oxo »

ma da i ja isto kad popushim joint zapadnem u neko zajebano stanje :x
Luna

Post by Luna »

ma ne brini...sto si utripovao da je najlosije sada??? nije...obecavam....tek kad dodjes do 10mg i nize je zeznuto...ali nabavi onda katapresan...i polako....ne brini....bices ok. E kad bi jos mogao skontati subutex pa kad dodjes na 30 da predjes na ovo i laganice se spustis bez problema...to je najbolji nacin. To cu uvijek reci...bez obzira sta strucna lica misle....ja sam to uradila i evo jos malo pa sam gotova...uzimam 1mg dnevno suboxona(subutex i naloxon)....a bila sam na 6-8mg....malo sam oduzila al nema veze...vazno je da odem dole. Sa metadona se tesko skinuti sreco....bas kad dodjes do tih nekih 10tak mg...vjeruj mi....necu da te sjebajem ni nista ..ali metadon je dobar dok si gore visoko...ali kad dodjes do 30..predji na subutex vjeruj mi. vidis ja sam pocela sa 30mg M i bila sam na 25mg dnevno najvise....i to 20ujutro 5navece ili tako nesto....trebalo mi je 2sedmice da se skinem sa M...a na subutexu...osjetila sam kako otrov izlazi. Jeste on spasio zivote mnogih to je tacno//ali sad je vrijeme da ides dalje....i laksim putem,. Obecavam da je mnogo laksi put...barem je meni bio a i svima koje znam da su to uradili. Ja ti zelim sve naj svakako...ti najbolje znas sta ces i kako ces...ja samo zelim da uspijes...zaista...tako da znam da mi ne zamjeras jer ti zelim samo najbolje na svijetu....
cmok
Luna
ps...trava...hmmm...nekad sam je gotivila...ali sada paranoja teska od nje...zavisi...ako je neki kronik ili hasis i ako sam s'ok rajom onda je ok....napusi me previse nekako...ne znam....ja sam ok i ovako. samo pazljivo ni sa cim ne valja pretjerivati :-D
Locked