ajde sada da vas vidim....

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Jelena

Post by Jelena »

hm... mogla bi reci da nisam bila navucena jako dugo, ali sada znam da je to vrlo relativno. Jer i onda kada sam bila totalno cista, ja sam samo mislila o dopu i o tome kako cu se srediti prije ili kasnije. Sada je kraj! Oko 2 mjeseca sam cista ( od onog incidenta o kojem sam vam pisala i na forumu ) i iskreno vjerujem da mi dop vise nece pasti na pamet.
Mozda po necijim mjerilima nikada necu biti potpuno cista jer redovito pusim travu, ali eto.. ako je to najgora stvar, neka bude. Cigare ne pusim, ne znace mi nista, ne pijem, ali trave se nikada necu odreci.. to je nesto moje. Ma serem, i nje cu se jednom sigurno odreci, ali onda kada mi vise ne bude pasala.
Zivot je lijep kada se zivjeti zna..
Fanatik

Post by Fanatik »

2 h i 34 min eto .Hhehheh oxoooo,oxoooo .
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
zvrky

Post by zvrky »

Omare ne bacaj rovca životati,eeeeee 2h i 34 minuta PLUS GODINA ISPRED moj omare...
Cherry

Post by Cherry »

11 dana :(
M4j4

Post by M4j4 »

Draga Cherry,ako je 11,dobro je!!!! Najgora su prva 4 do 7...sad imas cilj mesec dana,pa tri meseca..tako to nekako ide...sa srecom!
Image
Cherry

Post by Cherry »

Dve nedelje okruglo :P
Ne zamerite sto sam dosadna, ali ako ovde zapisem - ne moram onda da pamtim... :? A stvarno sam dosadna, i sebi sam dosadna...jbg
Locked