za sada bez... naslova
Moderator: sanela
- oci boje meda
Re: za sada bez... naslova
svaka prica gde ima drogirao-la sam se ili jos uvek to radim je tragicna. nije bitno ima li ili nema potpunih i velikih lomova, nasukavanja, izgubljenih godina..mada svaka godina, svaki dan u kojem smo se drogirali je izgubljen....dovoljno je da postoji depresija, ocaj, beznadje, praznina....sta ce ti vise? koje lomove jos, koja dna?!
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
..
Last edited by sjelena on Fri Mar 27, 2009 9:33 pm, edited 1 time in total.

- PsyTechGirl
Allways look on the bright side of life / death (whatever
)

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
..na primer.PsyTechGirl wrote:Allways look on the bright side of life / death (whatever)

ili bar da znamo sta je to zelimo
http://www.youtube.com/watch?v=5zey8567bcg

- PsyTechGirl
Daaa, tako nekako hihihihihihihisjelena wrote:..na primer.![]()
ili bar da znamo sta je to zelimo
http://www.youtube.com/watch?v=5zey8567bcg

Monthy Phyton, engleski loodaci..

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
mrzim nedelju!!
nedelja je jedan grozan dan, stvoren iskljucivo da bi se ljudi bavili introspekcijom.
UH!!!
nedelja je jedan grozan dan, stvoren iskljucivo da bi se ljudi bavili introspekcijom.
UH!!!

..
Last edited by sjelena on Fri Mar 27, 2009 9:33 pm, edited 1 time in total.

Jesi bila kod psihijatra ? Dobila odgovore ?... Antidepresivi su univerzalan lijek, bitno je samo da vjerujes da pomazu
. Osjecas se lose ?!... Fali ti malo hormona srece.
Kakav je tvoj odnos prema poslu ? Sjecam se da radis kreativan posao, vjerovatno tebe onda Praznina zesce potkaci i tamo... Jesi zadovoljna tim sto radis ? Ne mislis ti kradu vrijeme u zamjenu za novac ?
Pozdrav.

Kakav je tvoj odnos prema poslu ? Sjecam se da radis kreativan posao, vjerovatno tebe onda Praznina zesce potkaci i tamo... Jesi zadovoljna tim sto radis ? Ne mislis ti kradu vrijeme u zamjenu za novac ?
Pozdrav.
- PsyTechGirl
Uh razumem te potpuno .. Kao sebe da slusham.. Samo shto sam ja i gora od tebe ..
A shto imash tu neku fobiju prema antidepresiwima ?? To i nije tako strashno ...
Kako bi moja kewa rekla kad se meni priplache od pune shake lekowa koju widim (na pochetku sam ih jaaaako mnogo pila..sad sam umnogome smanjila ..)"HEMIJOM PROTIW HEMIJE" !!
Ljubac za Tebe i drzi se.. !! :rock:
A shto imash tu neku fobiju prema antidepresiwima ?? To i nije tako strashno ...
Kako bi moja kewa rekla kad se meni priplache od pune shake lekowa koju widim (na pochetku sam ih jaaaako mnogo pila..sad sam umnogome smanjila ..)"HEMIJOM PROTIW HEMIJE" !!
Ljubac za Tebe i drzi se.. !! :rock:
...
Last edited by sjelena on Fri Mar 27, 2009 9:34 pm, edited 1 time in total.