Mansone, ovo je jako zalosno sto si sada napisao.
Tebe ocito boli cinjenica da nismo svi zivjeli u tolikoj bjedi kao ti i da nismo morali krasti i raditi gluposti da se dokazemo...dokazivali smose na drugaciji nacin.
Prije BB sam aktivno igrao rukomet godinama i znas....nitko nije bio ponosniji od mene nego kada bi mi otac dosao i gledao me kako igram....tako sam se ja dokazivao.
Tebi je ocito neshvatljivo ili te boli kada znas da ima ljudi koji su bili narkomani, a zavrsili su fakultete i sada im je ok u zivotu.
Tebe ocito nesto gadno pere....a zavist je gadna stvar.
Danas..leda i biceps....odlican trening i jos sam ziv....
Dio svoga zivota sam radio za drzavu i redovito sam imao tjelovjezbu i redovite provjere.....i uvijek sam ih uredno prolazio.
Ne zelim pricati o svome poslu i govoriti detalje o svome privatnom zivotu, jer ces jos sigurno pasti u depresiju.
Nista gore od ljubomornog tzv. "izljecenog" narkomana.
E moj Mansone...zalostan si ti i ta tvoja prica.
Vidim da vam je droga tamo toliko mozak pojela da ne mozete jadnu grupaciju u gadanju sa puskom napraviti. Svi su toliko jaki na rijecima na forumu, a u zivo....ne mogu se dokazati nikako drugacije vec samo glupostima. Zao mi je sto si imao shebano djetinjstvo, to je ocito jako utjecalo na tebe......
Trebas e pomiriti da ima nas koji lijepo zivimo unatoc svome zlu koje nam se desavalo......ne mogu reci da plivam u novcu i u bogatstvu jer nije tako, ali imam sve sta mi treba....imam osobu koja je uz mene (ukljucujuci i roditelje koji znaju svaki detalj o meni, a rade za drzavu), radim posao koji volim,bavim se sportom kojega volim......i svako jutro se probudim pored osobe koju volim vise od icega i koja mi je pomogla vise od ikoga dok mi je bilo najteze.
I Mansone, laik si za mene sto se tice BB i fitness-a opcenito.....jer ako nista dugo ja bar imam "papir", iskustvo i dosta ljudi sa kojima sam radio i sa kojima radim...i koji su vise nego zadovoljni.
Tako da sa tobom ulaziti u neke rasprave sa kojima se ne mozes nositi i nisi im dorastao nema smisla. Jer o cemu pricati sa "lokalnim" tzv. razbijacem.
Sa ovime sam sa tobom zavrsio i nemoj sa svojom ljubomorom tjerati ljude sa foruma. Mene nazivas budalom? Necemo se vrijedati Mansone, ne treba ti to...a ni meni da me netko kao ti tako zove.....
E sada....Batman....
Nemoj se opterecivati sa ljudima ovdje, jer neki nisu svjesni koliko se sve vise zakopavaju svojim izjavama i koliko ispadaju zapravo jadni.....i treba ih zapravo zalit posto nemaju zivot, vec im se sve svodi na forum i pricanje gluposti.
Gdje je to natjecanje u 3. mj!?
U 10. mj. sam bio u Budimpesti na natjecanju Scitec SuperBody i bilo je odlicno.....jedno od boljih natjecanja.
Ako si u Hrvatskoj mogu ti pomoci tj. dati proteine koje ti trebaju po 30% nizoj cijeni, no imam samo Scitec, Universal, Cytogen i Ultimate Nutrition....
Kako napreduje dijeta? Koliki ti je BF?
Hehehe...te ubija cardio!? Meni je cardio ok, jedina stvar koju ne volim raditi u teretani su noge...ali hebiga moram i to "izdurat".
Sretno na natjecanju i zelim ti da sto mirnije "izduras" dijetu...hehehe.....