Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
ajde vas dvoje malo ohladite.Ja sam trna u takvom glibu zadnjih cetiri meseca.Bio poceo da radim sletim sa klizavog puta i slupam firmino vozilo polomim ruku i povredim vratne misice.29.10.2008,posle toga devojka me ostavi i otpali u London.Sada gazda me je tuzio i imam sud gde mi trazi 4000e za odstetu i nemam vise onaj posao.Ne pada mi na pamet da se vracam u kafanu da konobarisem.Jedem se svaki dan nestajem polako recidiv mi ne pada na pamet.Kada dodje lepse vreme sticicu ja i do vas.Posle kise opet sunce.Ajde molite se za mene malo...Pozdravi bracu tamo.Boziji blagoslov.Boban
Last edited by Boban on Wed Jan 21, 2009 9:55 pm, edited 1 time in total.
Heheeeej, pozdrav Trna. Baš mi je drago da te vidim, čuo sam da si ovde al nikako da uganjam tvoje postove. Sad sam dobio naslove pa ću ih potražiti. Super si dočarao život u Hristu pozzz
Pozdrav za Bobana. Naravno znamo ko u svakom trenutku vlada svakom situacijom. Verujem da će se On i pobrinuti za tvoju. Moliću se za to. Blagoslov...