18ogodisnji decko(ja) navucen!POMOZITE

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

check021

Re: 18ogodisnji decko(ja) navucen!POMOZITE

Post by check021 »

Evo,danas idem psihijatru.Bas me zanima sta ce da mi kaze... Jeziva noc je bila iza mene...Kakvo sam samo povracanje imao.. :( Uzas!
Pisem vam kroz gomilu suza,jer ni ja ne znam ljudi sta cu sa sobom.Pomozite mi,iskreno Vas molim,jer cu inace okoncati sve ovo smrcu.Ne zelim vise ovako ziveti i ne zelim vise plakati niti tripiti razorcarenja.Pisem vam kad dodjem sa psihijatrije.
-Ej,zamsli covece ja na psihijatriji.Ja koji sam uvek bio pun energije,nasmejan,i sve...Vi ne mozete da zamislite koliko sam bio do jaja covece.Svi su me gotivili,zanemarujuci to sto sam u hip-hop fazonu.Cak sam se i zgotivio s Marchelom i onda...BUuuuuuuuuuuuuuUUUU!! Coveceeeeeee...Kako mi je tesko... Aj neka neko ostavi msn contact ako ima pa da se tako cujemo ,jer inace....Ne mogu ja sa ovakvim karakterom ovo preziveti.Ja sam ovan,covek od zabave i srece....A sada,totalna depresija... :(((((((((((( UZAAASSSSSSSSSSSSS!!! aj pa se cujemo ...hvala vam za sve stvarno
vudd

Post by vudd »

check021 wrote:Evo,danas idem psihijatru.Bas me zanima sta ce da mi kaze... Jeziva noc je bila iza mene...Kakvo sam samo povracanje imao.. :( Uzas!
Pisem vam kroz gomilu suza,jer ni ja ne znam ljudi sta cu sa sobom.Pomozite mi,iskreno Vas molim,jer cu inace okoncati sve ovo smrcu.Ne zelim vise ovako ziveti i ne zelim vise plakati niti tripiti razorcarenja.Pisem vam kad dodjem sa psihijatrije.
-Ej,zamsli covece ja na psihijatriji.Ja koji sam uvek bio pun energije,nasmejan,i sve...Vi ne mozete da zamislite koliko sam bio do jaja covece.Svi su me gotivili,zanemarujuci to sto sam u hip-hop fazonu.Cak sam se i zgotivio s Marchelom i onda.
..BUuuuuuuuuuuuuuUUUU!!Coveceeeeeee...Kako mi je tesko... Aj neka neko ostavi msn contact ako ima pa da se tako cujemo ,jer inace....Ne mogu ja sa ovakvim karakterom ovo preziveti.Ja sam ovan,covek od zabave i srece....A sada,totalna depresija... :(((((((((((( UZAAASSSSSSSSSSSSS!!! aj pa se cujemo ...hvala vam za sve stvarno
iskreno Vas molim,jer cu inace okoncati sve ovo smrcu.
Nemoj da nam plasis zenske clanove foruma :| :)Evo ja zamisljam da si bio do jaja...ali da si na psihijatriji,e to nemogu da zamislim nikako :D .I ovnovi prezive...Nemoj da kukas,brate.ti si hip-hoper...Sto se mazis jebote?
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
MANS0N

Post by MANS0N »

I ja sam ovan u horoskopu. :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
vudd

Post by vudd »

MANS0N wrote:I ja sam ovan u horoskopu. :)
Dobro dosao rogati brate...ziv li si :D
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
MANS0N

Post by MANS0N »

Ma jesam,ej nego kontam vidi ovo.Oci Boje Meda,mu je napisala tako dobar post,iskren i ono do jaja.Bas kako jest.Stvarno je opisala sta narkomana ocekuje u apstinenciji i sta znaci ta fizicka kriza(oko koje se 99% ovih sto se skidaju jos nisu ni poceli baviti,jeduci subotex i metadon) Zatim ti ,ne znam Meki,Bez Veze i tako dalje,ali covjek vas uopste nije procitao.Zato kontam,snace se on.Sto se bezveze cimate?
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
oci boje meda

Post by oci boje meda »

e MANSONE da znas da si u pravu....vratim se na njegovu ispovest, vidim kuka i dalje, pomislim sad cu opet nesto da mu napisem, malo da mu olaksam, a onda skontam da jbt ne bi kukao i dramio kako ce okoncati zivot i sl da je makar po recenicu dve svakoga od nas procitao, vec bi makar malo skontao neke stvari......a ne pricao kako je "cak" i marcela skontao, i kako je u hip hop fazonu..pa ajmo se hvaliti koje "javne" licnosti znamo, to je najbitnije, mnogo je bitno sto je marcela skontao, pomoci ce mu on u skidanju...u pravu si, ne cita on, samo mi nije jasno sta onda hoce?!
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
MANS0N

Post by MANS0N »

Ma ima nesto kao sazaljenje sto neki narkomani traze.Uglavnom,sjeti se sebe kako si iskreno tragala i tragas na za odgovorima na svoja pitanja kako i sta.I ja sam.Zato smo cisti.Nema tu puno filozofije.I nema sedamsto nacina i puteva.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
oci boje meda

Post by oci boje meda »

samo jedan je put...
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
meki

Post by meki »

sve je to ok. samo se setite sebe na samom pocetku trazenja oporavka. ja sam licno probao da izvrdam totalnu apstinenciju na svaki moguci nacin ali mi nije polazilo za rukom.

neka, decko ima 18 god i ko je jos sa toliko godina odmah hteo da se totalno skida?!! vazno je da on prodje kroz to sto on treba da prodje i da nacuje koji je put oporvka, pa mozda jednog lepog dana...
MANS0N

Post by MANS0N »

Pa u pravu si,nista nije djaba.Ako nista mozda Ana Mo procita ,ili neko drugi.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Locked