Flormidal je navlaka....
Ja ga pila godinama...
Nije me ni uspavljivao posle nekog vremena...
Moj problem
Moderator: sanela
- pepeljuga84
Re: Moj problem
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Ma najgore je to sto sam ja suspendiran, a nisam pozitivan na nikakvu drogu...pa hebote cak ni malo alkohola ne popijem za npr. docek Nove godine ili bilo sta slicno. A jadno je to sto sam se udarao godinama i nisam nikakvih problema imao posto sam uvijek radio i nije bilo potrebe raditi gluposti, a sada kada sam se napokon ajmo reci sredio imam tolike probleme! Ma uzas! A kada sam govorio tu na forumu da mnogi poslodavci imaju uvid u tvoj karton, ljudi su mi se po forumima smijali...e pa gospodo koja ste se smijali evo vidite da sam na zalost bio u pravu. Hebote, slusaju mi razgovore, meni i cijeloj obitelji...a svi rade za drzavu u neku ruku...i svima slusaju mobitele, mene slikaju po gradu kada secem sa mamom, cuvaju poruke od mobitela.....slusaju nam telefon kod kuce....e pa hebem ja takvu privatnost i takvu jadnu drzavu! A nikada lipe nisam ukrao, nikada nisam dilao gluposti.....i sada kada se skidam i maknem od svega oni mene idu hebat kao da sam ubio nekoga! Uz to, dodem neki dan po terapiju i doc na zamjeni mi lijepo kaze "...dodi za u srijedu, sada mi je guzva...!!!!".....a bio je hebeni ponedjeljak!! Pa gdje to jos ima!?!?
No ok...suspendiran sam, ali netko ce gadno popusit radi toga....gadni propusti su tu napravljeni u mome slucaju....a i jos mi na poslu razvalili ormar bez moga prisutstva...a ja na hebenoj terapiji!! Sta su mislili da ce naci hebote!?!? Ma sada sam popizdio totalno! Hebem ti drzavu i sve!
I ono citanje mailova....ma jadno...ali ima i za to lijeka pa ljudi ako zelite potpunu privatnost, bez da vam tko cita mail evo jedan link i te mailove ova jadna policija nece moci procitati niti im imati prisup tj. nece moci nista procitati.
Nadam se da mi admini na forumu nece zamjeriti sto cu staviti link.....ali eto, bar malo privatnosti.....
http://www.hushmail.com/
No ok...suspendiran sam, ali netko ce gadno popusit radi toga....gadni propusti su tu napravljeni u mome slucaju....a i jos mi na poslu razvalili ormar bez moga prisutstva...a ja na hebenoj terapiji!! Sta su mislili da ce naci hebote!?!? Ma sada sam popizdio totalno! Hebem ti drzavu i sve!
I ono citanje mailova....ma jadno...ali ima i za to lijeka pa ljudi ako zelite potpunu privatnost, bez da vam tko cita mail evo jedan link i te mailove ova jadna policija nece moci procitati niti im imati prisup tj. nece moci nista procitati.
Nadam se da mi admini na forumu nece zamjeriti sto cu staviti link.....ali eto, bar malo privatnosti.....
http://www.hushmail.com/
-
sta ces...hebeno brate...
- overseas girl
mozda ga samo niste koristili kako treba? al' opet, svako od nas drugacije reaguje na bilo koji lek...
jedino svi isto reagujemo na onaj sto lek i nije... hehe...
aj ljubim vas...
jedino svi isto reagujemo na onaj sto lek i nije... hehe...
aj ljubim vas...
Ma sve je to u k....
Evo, danas sam cak uspio pretrpiti dan a da nisam zaspao popodne...hehehe...bar nesto... :rolleyes:
Samo sam skuzio da bez dva cersona navecer ne mogu zaspati i to me bas ne veseli previse.....pa vas molim da mi preporucite nesto drugo jer taj cerson mi se nikako ne svida.....ili najbolje da odem do doca u Vinogradsku da mi kaze sta da uzmem. Muka mi je vec od tih cersona, probudim se ujutro sav zgazen....kao da me vlak pregazio.
Evo, danas sam cak uspio pretrpiti dan a da nisam zaspao popodne...hehehe...bar nesto... :rolleyes:
Samo sam skuzio da bez dva cersona navecer ne mogu zaspati i to me bas ne veseli previse.....pa vas molim da mi preporucite nesto drugo jer taj cerson mi se nikako ne svida.....ili najbolje da odem do doca u Vinogradsku da mi kaze sta da uzmem. Muka mi je vec od tih cersona, probudim se ujutro sav zgazen....kao da me vlak pregazio.
Hey,..Iron,...Neznam dali si pročitao moj post,..gde sam ti napisao kako je Cerson lijek,..tipa Benzodiazepini,....i na ta lijek se možeš i gadno navuči,...psiha ti može bit strava(ali vidim da ne piješ mnogo,..što je ok,.),...Ja ti preporučujem,.kako sam ti več napisao,..da ideš do doktora na malo dulji razgovor,..Nek ti malo objasni sva svojstva lijeka,...i možda promijeni terapiju,....Jer ne možeš ostat zauvijek na lijekovima,...bar ja tako mislim,....I na kraju(znam,..več totalno jasna stvar) priporučujem ti,.da se što više umoriš kroz dan(Šport,...šljaka,...svašta,...) i spavanje če ti lakše pasti....
Sve dobro ti želim,.Što prije,...
Pozz...
Ps,...kad sam se skidao uz terapiju i doktora(ambulantno) dobio sam lijek koji se zove Seroquel,...to ti je Antipsihotik,..koji se upotrebljava kod bolesti kakve su npr.: Manična depresija,..Shizofrenija,....ali i Depresija i Anksioznost,...ali ima i to svojstvo,..da u manjim dozama djeluje uspavalno,....Meni je pomogao mnogo,....i na njega se ne možeš navuči,....Možda pitaš dr. i za to?
Pozz.
Sve dobro ti želim,.Što prije,...
Pozz...
Ps,...kad sam se skidao uz terapiju i doktora(ambulantno) dobio sam lijek koji se zove Seroquel,...to ti je Antipsihotik,..koji se upotrebljava kod bolesti kakve su npr.: Manična depresija,..Shizofrenija,....ali i Depresija i Anksioznost,...ali ima i to svojstvo,..da u manjim dozama djeluje uspavalno,....Meni je pomogao mnogo,....i na njega se ne možeš navuči,....Možda pitaš dr. i za to?
Pozz.
tryin" to be the best of me,...
Nista, cini mi se da moram do Vinogradske na malo duzi razgovor kod doca.....jer ovo nema smisla.
Jos tu citam svasta po forumu i po nekima ispada da je najlakse skiniti se sa dopa...a ne sa hepova ili toliko u pocetku hvaljenih subova koje ja uzimam.
Najbolja je bila opcija kada me mama zatvorila u sobu na dva tjedna prije par godina....i to mi je stvarno pomoglo....jer sve je bilo na suho, nisam bio ni toliko sheban kao sada....a nakon toga sam bio cist pat mjeseci i onda opet onaj crv koji ti proradi u glavi i odjednom sve ispocetka, a da nisi ni skuzio.
Sada....sada sam tako razheban od subova da bih najrade bio cist od njih par dana samo da se roknem....ali ni to nije neko rijesenje, makar ne mogu reci da mi to ne pada na pamet. Imam osjecaj da pucam na svaku malu sitnicu....sve me razhebe.... Raspolozenje mi toliko varira da ne mogu ni sam vjerovati. Isto tako imam osjecaj da sam sve hladniji prema ljudima oko sebe.....ne znam sta se to desava....uistinu ne znam. Zao mi je ljudi koji mi pokusavaju pomoci, a ja tako ruzno nekada reagiram na sve da sam sebe ne prepoznajem.
I onda tu svasta procitam...da na kraju ispadne da je najlakse se skinit sa dopa, a ne sa ovoga svega sto mi uzimamo....nase divne terapije. Nije ni cudo sto u nekim drzavama daju dop kao terapiju......
Hmm, sada kada ovo sve procitam mislim da moram ozbiljno jedan dan skociti do Vinogradske...hehehe...
Najgore je sto sam u Zg i nemam tu bas previse ljudi sa kojima bi se druzio....sa kime bih otisao ujutro na kavu i izlajao se....sa nekime tko me razumije, kao sto sam to radio kod kuce. Kod kuce je uvijek najljepse.....a ne kada si sam i stranac u gradu gdje ne znas nikoga....
Ma hebes zivot......
Jos tu citam svasta po forumu i po nekima ispada da je najlakse skiniti se sa dopa...a ne sa hepova ili toliko u pocetku hvaljenih subova koje ja uzimam.
Najbolja je bila opcija kada me mama zatvorila u sobu na dva tjedna prije par godina....i to mi je stvarno pomoglo....jer sve je bilo na suho, nisam bio ni toliko sheban kao sada....a nakon toga sam bio cist pat mjeseci i onda opet onaj crv koji ti proradi u glavi i odjednom sve ispocetka, a da nisi ni skuzio.
Sada....sada sam tako razheban od subova da bih najrade bio cist od njih par dana samo da se roknem....ali ni to nije neko rijesenje, makar ne mogu reci da mi to ne pada na pamet. Imam osjecaj da pucam na svaku malu sitnicu....sve me razhebe.... Raspolozenje mi toliko varira da ne mogu ni sam vjerovati. Isto tako imam osjecaj da sam sve hladniji prema ljudima oko sebe.....ne znam sta se to desava....uistinu ne znam. Zao mi je ljudi koji mi pokusavaju pomoci, a ja tako ruzno nekada reagiram na sve da sam sebe ne prepoznajem.
I onda tu svasta procitam...da na kraju ispadne da je najlakse se skinit sa dopa, a ne sa ovoga svega sto mi uzimamo....nase divne terapije. Nije ni cudo sto u nekim drzavama daju dop kao terapiju......
Hmm, sada kada ovo sve procitam mislim da moram ozbiljno jedan dan skociti do Vinogradske...hehehe...
Najgore je sto sam u Zg i nemam tu bas previse ljudi sa kojima bi se druzio....sa kime bih otisao ujutro na kavu i izlajao se....sa nekime tko me razumije, kao sto sam to radio kod kuce. Kod kuce je uvijek najljepse.....a ne kada si sam i stranac u gradu gdje ne znas nikoga....
Ma hebes zivot......
- joesspappa
A da lepo saznas gde je sastanak NA u Zagrebu, pa da odes tamo. Tamo ima puno dobre raje... koji te svakako razumeju... imaju i dobru kavu, frankovu...Najgore je sto sam u Zg i nemam tu bas previse ljudi sa kojima bi se druzio....sa kime bih otisao ujutro na kavu i izlajao se....sa nekime tko me razumije, kao sto sam to radio kod kuce. Kod kuce je uvijek najljepse.....a ne kada si sam i stranac u gradu gdje ne znas nikoga....
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Hmmm....da......i onda kako je netko tu rekao, nakon tih grupnih terapija skupi se ekipa i ode rijesavati dop....hebeno...
No dobro, evo ekipa....ako imate kakve grupne tarapije, sastanke.....ma bilo sta slicno.....neko druzenje uz franck kavu (moze i i neka bolja...hehehe...) molim vas javite mi na PM kako i sta.... O:)

No dobro, evo ekipa....ako imate kakve grupne tarapije, sastanke.....ma bilo sta slicno.....neko druzenje uz franck kavu (moze i i neka bolja...hehehe...) molim vas javite mi na PM kako i sta.... O:)
- joesspappa
Pa nista, ti onda sedi kuci i idi sam na semu...iron wrote:Hmmm....da......i onda kako je netko tu rekao, nakon tih grupnih terapija skupi se ekipa i ode rijesavati dop....hebeno...![]()

Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.