Susret forumasa ba

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

YugoStar

Re: Susret forumasa ba

Post by YugoStar »

Ej PTG,ja i zaboravio na ovu ideju :D .
U vrijeme kad mi je ovo palo na pamet,forumom je vladala neka pozitiva,ali u posljednje vrijeme...neznam :smt017 .

Mozda kad prodje zima ovu ideju ponovo ozivimo :smt047
:smt111
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Meni se ta ideja bash swidja , pa tako .. Imash moju full podrshku, iako sam jako kratko owde ... :-D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
YugoS

Post by YugoS »

YugoStar wrote:Kontam nesto u posljednje vrijeme,da se organizujemo i upoznamo.Mi sa foruma.
Zamisljam da organizujemo bar jednodnevni izlet,na nekom prikladnom mjestu.Mozda za pocetak,negdje oko granice sa Srbijom(ja sam iz Sarajeva),jer nas,cini mi se,najvise ima iz BH i Srbije.
Mozda kod Kuste,Mecavnik i to.Priroda je bomba.I nemoj neko da ima problema(mislim seljackih) oko prijedloga mjesta okupljanja,to je samo moj prijedlog,a ja ocekujem i prijedloge drugih forumasa.
Ovo zamisljam kao nas skup,mislim bez nekih pokrovitelja i toga,onako privatnog karaktera.
Isto ocekujem i misljenja,jeli predlog OK,jeli rizican i sl.
Ko je ZA,a ko PROTIV i zasto?
Kad bi mogao biti izvodljiv,jer neki vjerovatno i nemogu,pa kad bi kome odgovaralo?
Ako bi nam to uspjelo,sljedeci put,mozemo i u Hrvatsku,na more,recimo,ali to,otom potom.Zavisi od uspjeha 1.sastanka ili zurke.
Ovo sve bi bilo u cilju upoznavanja,razmjene iskustava,dobrog provoda bez gudre i zabavnog karaktera.
Mozda se rode i neke ljubavi i to.

Eto malo da razmislimo i oko ovog prijedloga,ako uspije super,ako ne,bar cemo ubiti vrijeme oko komentara i nove teme.
Ocekujem prijedloge,sugestije,misljenja....
Pozdrav i mahanje i pokoji poljubac !
YugoStar
:D
Kada sam vidio Sanelin post,koji nas podsjeti da ovaj Forum u ovoj formi postoji vec 5 godina,pade mi na pamet i moj prijedlog od prije skoro 2 godine.

Tog augusta 2008 stvarno sam bio "napaljen" da upoznam ljude sa Foruma,da se druzimo,razmjenimo iskustva i sl.
I danas bih volio sve to,ali danas bih puno vise razmisljao o posljedicama takvog Okupljanja.
I sad,dok ovo pisem nisam siguran kako bi sve to proslo.

Pozdrav svima!

:D
narkoman sam al' najlepsi.
Post Reply