Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
izgleda da se na mene odnosi ovaj tvoj pocetak zadnjeg posta pa moram reci nesto...hhmmm...nisam znao da ces praviti dramu od one moje sarkasticne posalice na tvoj racun.izvini,nisam bio zlonameran i nisam znao sta da ti odgovorim na privatnim porukama i zato nisam nista napisao a ne da bi te namerno kulirao...nemam razloga da te ne volim niti me interesuje sad da te nesto upoznajem kao osobu(bez uvrede)...sem toga,zar ti nisam na pocetku pozeleo dobrodoslicu?
a ti yugo nemoj da koristis trenutnu slobost ove cure
pozdrav nency in bad mood i no hard feelings :rock: :rock: :rock:
cao nancy kraljice ma kako da nisi pozeljna ti si nama potrebna kao i kisa u ovim susnim vremenima .sala mala nemoj da se ljutis nego ti samo pisi a ko hoce neka cita ko nece neka opet procita hhehehe.samo ti uzivaj pozdrav veliki za sve forumase a posebno za mog yugu 45 hehhe.
pa dje si ti paramparcad sta bi brate sa onog klempavog diler jeste ga namarali ebemu se sa kev..oprostite sto sam vulgaran ali kad sam procitao ono o njemu zgadio mi se.a jest vala yugo mojne sad djevojku da muvas vidis da nije dobro
ma ko mu jebe mater dilersku,naci ce se vec neko ko ce ga namarati...trudim se od kada sam se skinuo da uopste ne ulazim u te price gde je prisutan heroin a i treba savladati stoku sa sto dvadeset kila zive vage
pozdrav i vama borba i yugo 65.
ma buraz salim se ja malo samo ti tako i nastavi da zivis a naravno da ce on naletiti nekome ali ko jebe njega nije on vrijedan nasih zivaca.nego sta ima novog kod tebe kako zivot a yugo je 45 hehe nije 65 vjeruj vidio ga ja hehehehe .
ps.yugo ajd kad porastes bices 65.heh vozdrica
Evo ova pesma mi se vrti u winampu na repeat.....nasla sam samo muziku bez slike pa koga zanima i ko voli ziku neka poslusa..Paradise Lost - Another Day
Pa 'de siii...
Nisi ti ni kreten ni degenerik,nego navuceno i to...
Nisi bas ni sama...vidis koliko nas je...
A ja mozda volim debele,bubuljicave.....sala mala...
Pisi jebiga,sad si nas bas zainteresovala!
I da,imas podrsku,uz tebe smo....(ja u mnozini,ali mislim da to vecina misli).