Ljubim svoju najkreativniju bebicu na Svetu,
sada je vazno da to prebolis, tuguj, ali
SAMO DANAS
Videces da si odabrala pravi put...............
Ljubi baba
BELESKE JEDNE DEWOJKE KOJA SANJA....
Moderator: sanela
Re: BELESKE JEDNE DEWOJKE KOJA SANJA....
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Molim sve koji znaju Lilith (ja je znam), da mi se jave na PP, ili mail,
zelim da je pronadjem i da joj kazem da je volim.
Ljubi VAS Bakuta!!!
zelim da je pronadjem i da joj kazem da je volim.
Ljubi VAS Bakuta!!!
Last edited by Baba Naca on Mon Aug 18, 2008 11:25 pm, edited 1 time in total.
- pepeljuga84
Jel se desilo nešto posle ovoga 

Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
HELLO. :prayer: :smt088 :smt078
Ne znam ni sama koliko dana sam spawala na ulici,malo sama,malo sa jednom posebnpm osobom koja mi je prawila drustwo......
Krenula ja tako sa cascenjem koje nisam ni ocekiwala,zatim gram po gram.....Moja posebna osoba nije narkoman i sam mi je rekao ako se ne wratim kuci i ne nastawim sa skolom,poslom,normala ziwotom-nece da ucestwuje u mom wugljenju po ulici.....
I tako kada smo se poswadjali,ja se uradila i udarilo me sunce,na sta sam zaista slaba i tako sklonim se u hlad malo da iscooliram.....MEDJUIM,SAD IDE ONO GLAWNO:NEKO ME SA LEDJA ODWALI NEKOM LETWOM I JA SE ONESWESTIM... :smt021 :smt021 POSLE 10AK SATI DODJEM SEBI SWA KRWAWA I ONAKO IZGORELA OD CIGARA...HAOS,PANIKA,NEOPISIW STRAH U GLAWI-NEMA POJMA GDE SAM.I ONDA SKONTAM NEKU RASPADNUTU KUCU,SUMICU I NARAWNO MRAKKKKKKKKKKKKK :crybaby: :smt089 :smt088 ISTRCIM DO ULICE,TACNO ISPRED NEKOG DECKA NA MOTORU I NA SWU SRECU DA MI REPA ZA TAXI.Da ne duzim,odem ja na bulewar,trazim moju osobu-a njega neeema.Fon mi prazan.Brojewi u fonu....ako istraumirana shwatim da mi je doticni napadac uzeo neke skrn parfeme i 1000 kinti za koje sam se grebala ceo jebeni dan.....I tako osamucena i istraumirana doziwim jos par groznih iskustawa i negde oko 4,5 ujutru sretnem 2 ortaka koja nisam widela 3 godine,koja se NE GUDRAJU.KOJI ME WOLE.Jedan me je odmah odweo kod njega pod uslowom da me wise ne widi takwu inace,omah istwari i ja napolje......
Ako mi bude dobro otici cu danas u BG ali cisto sumnjam da cu biti dobro.Juce sam prespawala CEO dan uz najodwratniji zijan......
Eto na brzinu,moram da oslobodim komp.
WOLIM WAS SWE.
Ne znam ni sama koliko dana sam spawala na ulici,malo sama,malo sa jednom posebnpm osobom koja mi je prawila drustwo......
Krenula ja tako sa cascenjem koje nisam ni ocekiwala,zatim gram po gram.....Moja posebna osoba nije narkoman i sam mi je rekao ako se ne wratim kuci i ne nastawim sa skolom,poslom,normala ziwotom-nece da ucestwuje u mom wugljenju po ulici.....
I tako kada smo se poswadjali,ja se uradila i udarilo me sunce,na sta sam zaista slaba i tako sklonim se u hlad malo da iscooliram.....MEDJUIM,SAD IDE ONO GLAWNO:NEKO ME SA LEDJA ODWALI NEKOM LETWOM I JA SE ONESWESTIM... :smt021 :smt021 POSLE 10AK SATI DODJEM SEBI SWA KRWAWA I ONAKO IZGORELA OD CIGARA...HAOS,PANIKA,NEOPISIW STRAH U GLAWI-NEMA POJMA GDE SAM.I ONDA SKONTAM NEKU RASPADNUTU KUCU,SUMICU I NARAWNO MRAKKKKKKKKKKKKK :crybaby: :smt089 :smt088 ISTRCIM DO ULICE,TACNO ISPRED NEKOG DECKA NA MOTORU I NA SWU SRECU DA MI REPA ZA TAXI.Da ne duzim,odem ja na bulewar,trazim moju osobu-a njega neeema.Fon mi prazan.Brojewi u fonu....ako istraumirana shwatim da mi je doticni napadac uzeo neke skrn parfeme i 1000 kinti za koje sam se grebala ceo jebeni dan.....I tako osamucena i istraumirana doziwim jos par groznih iskustawa i negde oko 4,5 ujutru sretnem 2 ortaka koja nisam widela 3 godine,koja se NE GUDRAJU.KOJI ME WOLE.Jedan me je odmah odweo kod njega pod uslowom da me wise ne widi takwu inace,omah istwari i ja napolje......
Ako mi bude dobro otici cu danas u BG ali cisto sumnjam da cu biti dobro.Juce sam prespawala CEO dan uz najodwratniji zijan......
Eto na brzinu,moram da oslobodim komp.
WOLIM WAS SWE.
She is in love with herself
She likes the Dark
and on her milk-white neck
the Devils mark!
She likes the Dark
the Devils mark!
Najkreativnija bebice na Svetu,
hvala ti sto si se javila.
Ljubi baba!
hvala ti sto si se javila.
Ljubi baba!
Da nastawim.....
Opet Lilith lutala Bulewarom,malo je primio onaj drug sto sam wec spomenula,medjutim nawuce me na kurwaka "ortak" da sa sada wec biwsim deckom dodjem na kafu i nastane opsti haos.Comija(mog biwseg) saceka onaj dawno spominjani kog izbegawam i malo ga dowati metalnom sipkom a mene owaj drugi baci na krewet......Dwe debele mrcine,comija izbacili,mene zakljucali.Wristim,pokusawam da pobegnem, "Z" mi raspizdi 2 samarcine,isecem ruke ziletima i "I" nazowe pandure i hitnu....
Zbog mog wristanja i komsija ,"I" mi nabije glawu na pod tako da wise nisam mogla ni plakati ni wristati,wec mi je samo woda curila iz usta a krw se sliwala niz ruku i pod...Jos on rece:NE PLACI,ZNAS KOLIKO TE WOLIM,PLAKACU I JA.OWO JE ZA TWOJE DOBRO,NECES TI DA BUDES SA ONOM BULEWARSKOM KLOSARCINOM......"
Kad sam se wratila kod onog druga sto me je primio,onako uplakanu i krwawu me izbaci njegow cale....
Jos malo ulice i tada nazwah moju jedinu drugaricu,moju sestru JOX.U strasnom stanju sam dosla ali narawno da su me njeni primili......WOLIM IH SWE.
Da ne duzim,gudrala se ja jos malo sa tim biwsim,zatim sa jos jednim likom,jos jednom dosla hitna,Comi i ja raskinuli.....Sisterkin tata i moja mama mi sredjuju za Marijanowac..............??????????
P.S.Kod onog mog starog ortaka sto me je primio dosao je jedan moj ortak kog nisam widela jedno 5,6 godina i koji mi je takodje pomogao i hoce da mi pomogne.Ako odem u zajednicu,cekace me!Cak je i mojoj kewi rekao da ga slobodno testira,samo da moze da me cuje,widi....
P.P.S.Sad sam u Somboru skrnawom kod kewinih,wec me i met popusta pa ce ujutru da bude gadno....
Samo sam zelela ukratko da wam se jawim.
SWE WAS WOLIM
NACO,JOSEPAPA,OCI POZDRAWITE MI MOJE NA & AAI RECITE IM DA IH WOLIM WISE OD SWEGA!
DECACE MOJ,ZAO MI JE ZBOG SWEGA,FALIS MI JAAAKO I ZNAJ DA ZAISTA SWE ONO STO SAM TI REKLA,TAKO I JESTE.......

Opet Lilith lutala Bulewarom,malo je primio onaj drug sto sam wec spomenula,medjutim nawuce me na kurwaka "ortak" da sa sada wec biwsim deckom dodjem na kafu i nastane opsti haos.Comija(mog biwseg) saceka onaj dawno spominjani kog izbegawam i malo ga dowati metalnom sipkom a mene owaj drugi baci na krewet......Dwe debele mrcine,comija izbacili,mene zakljucali.Wristim,pokusawam da pobegnem, "Z" mi raspizdi 2 samarcine,isecem ruke ziletima i "I" nazowe pandure i hitnu....
Zbog mog wristanja i komsija ,"I" mi nabije glawu na pod tako da wise nisam mogla ni plakati ni wristati,wec mi je samo woda curila iz usta a krw se sliwala niz ruku i pod...Jos on rece:NE PLACI,ZNAS KOLIKO TE WOLIM,PLAKACU I JA.OWO JE ZA TWOJE DOBRO,NECES TI DA BUDES SA ONOM BULEWARSKOM KLOSARCINOM......"
Kad sam se wratila kod onog druga sto me je primio,onako uplakanu i krwawu me izbaci njegow cale....
Jos malo ulice i tada nazwah moju jedinu drugaricu,moju sestru JOX.U strasnom stanju sam dosla ali narawno da su me njeni primili......WOLIM IH SWE.
Da ne duzim,gudrala se ja jos malo sa tim biwsim,zatim sa jos jednim likom,jos jednom dosla hitna,Comi i ja raskinuli.....Sisterkin tata i moja mama mi sredjuju za Marijanowac..............??????????
P.S.Kod onog mog starog ortaka sto me je primio dosao je jedan moj ortak kog nisam widela jedno 5,6 godina i koji mi je takodje pomogao i hoce da mi pomogne.Ako odem u zajednicu,cekace me!Cak je i mojoj kewi rekao da ga slobodno testira,samo da moze da me cuje,widi....
P.P.S.Sad sam u Somboru skrnawom kod kewinih,wec me i met popusta pa ce ujutru da bude gadno....
Samo sam zelela ukratko da wam se jawim.
SWE WAS WOLIM
NACO,JOSEPAPA,OCI POZDRAWITE MI MOJE NA & AAI RECITE IM DA IH WOLIM WISE OD SWEGA!
DECACE MOJ,ZAO MI JE ZBOG SWEGA,FALIS MI JAAAKO I ZNAJ DA ZAISTA SWE ONO STO SAM TI REKLA,TAKO I JESTE.......
She likes the Dark
the Devils mark!
She likes the Dark
the Devils mark!
Volim te puno, jbg, aj u Marjanovac...
ljubiiiiiim PDT_Love_23 :smt006 PDT_Love_23 :smt006 PDT_Love_23 :smt006
ljubiiiiiim PDT_Love_23 :smt006 PDT_Love_23 :smt006 PDT_Love_23 :smt006
"Moja posebna osoba nije narkoman i sam mi je rekao ako se ne wratim kuci i ne nastawim sa skolom,poslom,normala ziwotom-nece da ucestwuje u mom wugljenju po ulici....."
IZWINJAWAM SE NA LAGANJU.ISPRAWKA-WISE NIJE BAS SWAKODNEWNI.
Necu wise da lazem za njega,raskinuli smo,malo mi je zao a mozda cak i nije....????
P.S.JA WAS WOLIM I NE ZABORAWITE ME AKO ODEM>>>> :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt100 :smt100 :smt100 :smt100 da ne bi bilo PDT_Love_03
IZWINJAWAM SE NA LAGANJU.ISPRAWKA-WISE NIJE BAS SWAKODNEWNI.
Necu wise da lazem za njega,raskinuli smo,malo mi je zao a mozda cak i nije....????
P.S.JA WAS WOLIM I NE ZABORAWITE ME AKO ODEM>>>> :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt100 :smt100 :smt100 :smt100 da ne bi bilo PDT_Love_03
She likes the Dark
the Devils mark!
She likes the Dark
the Devils mark!
Propade mi jos jedno leto...
Propade jos jedna godina....
Umire jos jedna dewojka.....
NISTA NOWO
Stajace jos samo jedno mrtwo slowo....
Wena izbusenih,pogleda praznog
umrla je zeljna iskustwa raznog.......
Kada igla krene u wene
zastani,seti se mene,
bila sam prewise mlada,SASWIM LEPA
ali i pored ociju potpuno slepa....
Da li cu izdrzati ne znam ni sama
Swe jace guta me tama....
Swetlost nestaje,nemam za sta da se borim
A od swog ziwota MORAM da se odmorim....
Krw tece niz lice moje
i zauwek napustam snowe twoje...
Propade jos jedna godina....
Umire jos jedna dewojka.....
NISTA NOWO
Stajace jos samo jedno mrtwo slowo....
Wena izbusenih,pogleda praznog
umrla je zeljna iskustwa raznog.......
Kada igla krene u wene
zastani,seti se mene,
bila sam prewise mlada,SASWIM LEPA
ali i pored ociju potpuno slepa....
Da li cu izdrzati ne znam ni sama
Swe jace guta me tama....
Swetlost nestaje,nemam za sta da se borim
A od swog ziwota MORAM da se odmorim....
Krw tece niz lice moje
i zauwek napustam snowe twoje...
She likes the Dark
the Devils mark!
She likes the Dark
the Devils mark!
- oci boje meda
daj lilith dodji sebi, moze se, i ja sam pravila sranja, sekla se, iskakla kroz prozor, kola, pravila rec, i jos svakakva sranja od kada se nismo videle, ali evo sa up& down, mozda malo vise down, ipak guram, evo dans 21 dan, 21.blok.....ajde nemoj se bedaciti, dovoljno se bedacim ja za nas dve, podigni tu svoju lepu glavicu i PREDUZMI NESTO! zajebi ulicu, zajebi frajere, bitna si ti......a mislim da si trebala poslusati osobu sa kojom si putovala i malo bolje slusati sta ti govori...mozda sada ne bi bila tu gde si. necu da ti pametujem, znas i sama kakva sam i dosta o meni, i ja sam pravila sranja i rec, pa nisam najkompetentnija da ti ja nesto kao moralisem i pametujem, ali moram priznati od kada sam krenula opet na NA i u kontaktu sa istom osobom sa kojom si ti obisla bivsu YU, mnogo mi je bolje!!!!!usredsredi se na sebe, ne misli na druge, tvoj oporavak je bitan!!!! ajde i drzi mi se!
ljubim puno
ljubim puno
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.