evo danas sam dobro...cudne su te promene raspolozenja...juce nisam mogla zaustaviti suze, nekontrolisano "idu", na poslu se vadim ma alergija...a danas dobro, smireno...kao da juce nije postojalo. decko i danas fali, ali ne boli toliko kao juce.
mada ne mogu da docekam da dodje, a jos nije posteno ni otisao.jebi ga.bas smo bili ludi iglupi, i ne vredi ni jedan onaj lep dan na H i lazni osecaj, nije vredan ove tuge i tezine. nije. ne znam sta smo mislili, gde smo bezali i od koga. tek sad vidim da smo imali sve, pre svega jedno drugo.i ljubav.a sta smo dobili? prazne dane, teske dane, samocu. usamljenost.i prazninu. nesredjene misli. haos u glavi. bol u dusi.ali, sada ne vradi pitati se. sta je bilo bilo je.idemo dalje.boriti se boriti se boriti....i za razliku od nekih koji mi na forumu govore kako cu brisati posle meta svaki dan po jedno ne iz naslova svoje ispovesti, tj u stvarnom svetu, e nisu upravu..samo cu da dodajem po jedno,ma po dva ne! ako juce nisam nista zavrsila, a zaista ne mogu opisati koju tezinu sam osecala, mada ni ne treba,svi smo sigurno tako osecali, ...mislim da sam na dobrom putu da..necu reci da nikad necu zavrsiti, ako nisam juce, odavno sam naucila da nikad ne govorim nikad, ali eto usudicu se da kazem da mislim sam na dobrom putu...i necu time da se inatim ili ne znam ni ja sta, nista time ne dobijam, nadam se da mi zelite dobro, ali ne znam zasto ne zelite da shvatite ja sam ovaj put zaista cvrsto odlucila, zaista zelim, i osecam promene u sebi...
imam tu srecu,za razliku od mnogih na forumu, nikada nisam posegla za dopom zbog nezadovoljstva, da bih pobegla od problema, ne! uzela sam ga iz ciste radoznalosti!oduvek sam imala dobar zivot, srecno detinjstvo...zavrsen fax, dobar posao.nisam krala, spavala po ulici, nije me decko tukao nikad...i zato mislim da imam ipak dobre startne pozicije, jer ne moram resavati nikakve unutarnje probleme, nezadovoljstva...prosto treba da povratim svoje otupele emocije, i da se izborim sa tim promenama raspolozenja koje dop nosi...volela bih da me razumete, i malo podrske mi date...ne trazim lazne nade i uljuljkivanje...treba me drmati i ne dozvoliti da se opustim, ali bas ni jedna rec podrske...