sanela wrote:Jest da nemam veze sa drogom, ali ima pravo dobrih i jednostavnih recepata na web stranici http://www.coolinarika.com
Da coolinarka je super stvarno se puno dobrih jela i recepata može naći i to isto recepti od ljudi koji ih tamo šalju a ne neka jela koja bi trebao spremati i imati hrpetinu love..
sanela wrote:Jest da nemam veze sa drogom, ali ima pravo dobrih i jednostavnih recepata na web stranici http://www.coolinarika.com
Da coolinarka je super stvarno se puno dobrih jela i recepata može naći i to isto recepti od ljudi koji ih tamo šalju a ne neka jela koja bi trebao spremati i imati hrpetinu love..
ako volis ribu evo jednostavnog recepta koji svaki pocetnik moze napraviti
ja obicno kupim dvije povecre ribe,moze morska ali ima i finih rijecnih riba kojima ne znam imena.
nije bitno,ribe samo posolis.uzmes povrce,mrkva,celer,luk,krompir ma sve sta volis i to sve izrezes kako ti odgovara i stavis u tepsiju s ribom. od zacina sol,papar,vegeta i malo crvene paprike. pokrijes alu folijom na kojoj napravis malo rupica. nakon nekih po sata oprezno maknes foliju s naglaskom na oprezno i ostavis jos malo da se pece.
na kraju mozes dodati po svemu sitno narezanog persuna i ako volis bijeli luk.
vrijeme trajanja je sat vremena.
ili,ribu u brasno i isprzis na maslinovom ulju a samo ju posolis.u posebnoj posudi skuhas 5-6 krompira koji isijeces na 4 dijela i ubacis jednu glavicu crnog luka koju kasnije bacis.kad je krompir kuhan sve to zasmekas opet persunom i bijelim lukom ako ga volis
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
evo,ja sam prekjucer radila puretinu.
kupis one velike batake,svaki ima po kilu pa znas otprilike koliko ti treba. kad ih operes namazes ih senfom,posolis,papar i crvene paprike i opet s folijom peces.kad maknes foliju dodas mladi krumpir i malo luka nasijeckas zbog smeka.
ili,mozes rizu s povrcem.
riza se prvo stavi u hladnu vodu dok ne provri,onda ju operes i bacis tu vodu i opet na vatru,sad posolis i kuhas dok voda ne ishlapi.ili,ako hoces dodaj povrce pred kraj,mrkvice,grasak,malo celera ili brokuli,sta volis
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
e surise...posto pretpostavljam da znas dosta morskih specijaliteta, znas li mozda kako se pravi brudet na dalmatinski nacin? Ovdje ih prave sa palentom u sredini tanjira, ali koji god recept sam nasla online, djeluje kao nesto na fazon riblje corbe...
e da...ja uz ribu vise volim salatu od blitve i kuvanog krompira, nego klasicnu krompir salatu...
pravo mi na kurac ide spremanje jela...dobro ja to uradim ali dok spremim od silnog smaranja izgubim apetit tako da ceo trud ispadne uzaludan.zato je tu moja majka da udovoljava sincicu svome jedincu,he he he....
... narco moja majka je bolesna ima teski oblik anemije prima krv u bolnici stoga ja moram da perem,cistim ona kao nesto skuva jedva ali ja se ucim trenutno i to da radim veruj mi osecam se korisno kada spremim neki dobar rucak kao ova dva zadnja...sta ces brate pomalo jedem ono sto sam ostavio iza sebe odlaskom u komunu...pozz
Zona Sumraka wrote:kako jedinac, a imas sestru?...ccc...homo balkanikus sindrom...ti si ba pravo razmazen...
homo-sta???nisam rekao dete jedinac vec sin,zamfirsko...sestra je udata i ne zivi sa nama u kuci a to da sam razmazen,toga sam svestan i to ne krijem...samo tvrdim da ste vi zene talentovane za poslove tipa:pranje,peglanje,kuvanje,p...jebote,koliko razloga sam naveo za zenidbu.sta ces...nuzno zlo.pozdrav