da.da..vidiš i oblog na mojoj nozi,vidiš i sranje u mojoj kući , i probleme sa sinom u školi,vidiš i silino gradivo koje trebam preći u kratkom roku a koncentracija mi je očajna....da si iskreno htjela znati,već bi me to i pitala.
Znaš ti o čemu ja pišem pametnice moja lijepa, zato se ne pravi blesava kao da ja tebe ignorišem.
Testovi na droge
Moderator: sanela
Re: Testovi na droge
Ne pravim se, stvarno sam blesava...Ako me ignorises, okej...sigurno je tako najlakse.
Pozz.
S.
Pozz.
S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
- Zona Sumraka
modesty, stvarno nema potrebe da budes neprijatna...ljudi su samo zabrinuti za tebe, a po svemu sudeci imaju i razloga da budu...
Sonja ljubavi,ja sam ti pereko PP napisala da se izjasniš da li ti odgovara moj način komuniciranja sa tobom i da to neće ništa promjeniti u našem druženju koje mi je bilo vrlo ugodno osim što ću poštovati tvoju želju i promjeniti stav.Ti znaš šta si posle meni napisala...odakle tebi da ja tebe ignorišem molim te,na osnovu čega si to zaključila...jesam li tebala mosle tvog maila da ti pišem 3 i da te molim da se družiš samnom.Stvarno nije fer.
i šta se ima ko brinut za mene kad sam prije 15 dana napisala da na forumu ne želim biti aktivno i to kako ja kucam kad sam u raznim raspoloženjima je moja stvyar..prošla sam komunu(2 godine) imam svog terapeuta i vjerujete da istresam sve što mi je naduši i šta me muči)
i šta se ima ko brinut za mene kad sam prije 15 dana napisala da na forumu ne želim biti aktivno i to kako ja kucam kad sam u raznim raspoloženjima je moja stvyar..prošla sam komunu(2 godine) imam svog terapeuta i vjerujete da istresam sve što mi je naduši i šta me muči)
Modesty wrote:da.da..vidiš i oblog na mojoj nozi,vidiš i sranje u mojoj kući , i probleme sa sinom u školi,vidiš i silino gradivo koje trebam preći u kratkom roku a koncentracija mi je očajna....da si iskreno htjela znati,već bi me to i pitala.
Znaš ti o čemu ja pišem pametnice moja lijepa, zato se ne pravi blesava kao da ja tebe ignorišem.
Pa ovo si sama napisala o ignorisanju???!!! Kako odakle mi ideja. Okej, ja sam ti rekla da podrzavam tvoju odluku u vezi sa svime sto ce ti pomoci da se osecas bolje, ali ni jednog trenutka nisam nista lose pomislila. Izvini ako sam te na bilo koji nacin uvredila nije mi bila namera.
Sve najbolje,
S.
Needlework the way, never you betray
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
i tebi takodje Sonja...od sveg srca mog slomljenog,sve najbolje želim i tu sam uvijek za tebe...bio je u pitanju nesporazum,brzina,previše htjenja itd.
ma zdrava je i od nje se produzava zivot i pametniji si i memorija bolje radi i bolji je sex i dobra je za pluca i ......
Sve sam to i ja pricao sa 17 godina. Al odraslo se, Raskorace brate....
SAMO CEO ŽIVOT...
-
-
A kakav je taj test koji se može za oko 2000 din/ 25 evra kupiti po našim apotekama? Radi li se tu urin, ili neka druga provera? Koliko je efikasan?
Znam, znam... Poslednji put pitam takve stvari.
Znam, znam... Poslednji put pitam takve stvari.
Nisam imao želju da se nastavljam sa vama povodom onih komentara vezanih za moj post na ovoj temi, ali ne mogu da se suzdržim.saša-ex wrote:ma zdrava je i od nje se produzava zivot i pametniji si i memorija bolje radi i bolji je sex i dobra je za pluca i ......
Ja nigde nisam pisao o tome koliko je trava superzdrava i superkul, već sam kopirao tekst koji sam našao na netu, a tiče se preuveličavanja štetnosti vutre. Vidiš Saša, ja nisam odrastao. Verovatno iz razloga što ne vidim neku veliku povezanost sa džointom uz kafu sa jedne strane, i sa rokanjem u zapišanim ulazima/liftovima... sa druge.
A, kada je marihuana postala ilegalna? Nisam siguran u godine, ali mislim da je u pitanju period između dva svetska rata. Pre nego što mi napišeš i da je heroin takođe bio legalan, podsetiću te na činjenicu da je trava danas dekriminalizovana u nekim zemljama. Takođe, u Americi se koristi u terapiji glaukoma, a preporučuje se i obolelima od side (između ostalog, otvara apetit).
Naravno, kao što ti nećeš prihvatiti ono što ja pišem, tako se ni ja neću složiti sa nekim tvojim stavovima. Zaključak, diskusija raskorak vs. ostatak forumaša može trajati duže od sunca i nećemo se složiti.
Pozdravljam.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...