Da li si to bio Ti? Da li si Ti to bio tokom drogiranja?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

heroinapg

Re: Da li si to bio Ti? Da li si Ti to bio tokom drogiranja?

Post by heroinapg »

Ljudi se jednostavno takvi rode, samo sto im droga dovede te osobine do maksimuma.
S oviim se maximalno sklazem

Bili smo u promijenjenom stanju svijesti. Kao covjek kad se opjani, minimimum?~Bi li radili sad ono sto ste onda?
Svire

Post by Svire »

Znas onu: Shto trijezan misli, to pijan kaze (radi)!
Svire

Post by Svire »

Modesty wrote:nadam se da više ne provaljuješ shtekove :D :wink:
Sad sam vishe stari konj i ne bi stvarno imao obraza da to radim :wink: (pare su u banku :( ) , a sad i radim i zaradjujem pa nema potrebe...sad oni meni traze da ucestvujem u kucnom budzetu :roll:
Modesty

Post by Modesty »

neka ,neka svire legendo......ipak je ljepše živjet pošteno,čiste savjesti gledati ljudima u oči....priznaj da se isplati sve što smo propatili da bi došli do toga da imamo nešto svoje i da budemo društveno korisni.ja lično još ne radim ali i ne kradem :lol: učim ovaj period i to mi je super lična sadisfakcija.
Ljepše je imati vlastit štek nego tražit tuđe,jel tako stari,bolji je osječaj dati,nego ukrasti.
meni je jako prijalo i koristilo kad sam si uspjela priznati sve loše šta sam uradila,prihvatiti to i na kraju si oprostiti....bez toga nisam mogla nastaviti dalje.
Sječam se u komu,jedna druga mi je rekla:imaš par cipela i nosiš ih,u međuvremenu jedna cipela ti napukne i počne da te žulja svaki kamenčić na koji staneš(gledam to napuknuće kao naš problem) ako ti to ne prihvatiš,nego skineš cipelu i baciš je,opet će te žuljati i bosti sa svih strana....nego je potrebno,uzeti tu cipelu,uzeti je u svoje ruke(sagledati i prihvatiti problem) jer tek tako možeš da je popraviš i zakrpiš.(riješiš problem)
Ta jednostavno pričica je meni mnogo pomogla.
bojanol

Post by bojanol »

Ma, najbolje je kad nekog prevariš i posle toga završiš šematiku i pukneš se i sve ti bude potaman.
Modesty

Post by Modesty »

pogriješio si temu bojanol,vicevi su malo niže....koji si ti lik :D
bojanol

Post by bojanol »

hahahahahaha.
narcohimno

Post by narcohimno »

Modesty wrote: Sječam se u komu,jedna druga mi je rekla:imaš par cipela i nosiš ih,u međuvremenu jedna cipela ti napukne i počne da te žulja svaki kamenčić na koji staneš(gledam to napuknuće kao naš problem) ako ti to ne prihvatiš,nego skineš cipelu i baciš je,opet će te žuljati i bosti sa svih strana....nego je potrebno,uzeti tu cipelu,uzeti je u svoje ruke(sagledati i prihvatiti problem) jer tek tako možeš da je popraviš i zakrpiš.(riješiš problem)
.
O SHUSTERI CELOG SVETA...UJEDINITE SE!!! :mrgreen:
veoma zanimljiva filozofija,nema sta...sad znam kako da sredim zivot,hvala ti Mod
heroinapg

Post by heroinapg »

Shto trijezan misli, to pijan kaze
NAravno da znam...ali nikad u sadasnjoj svijesti ne bih urdila ama bas nista sto tada. Slazem se s BOBANom kad se sjetim..........
ija i dan danas dozivim situaciju vezanu za period dok sam bio narkoman i prisetim se ko sam bio i sta sam bio ali nekako sada zivim sa tim nije kao pre kada bih se prisetio nekih stvari odmah bi potrcao za nekom tabletom,alkoholom ili sta bilo samo da se nesecam sada taj osecaj samo prodje kroz mene dodje do srca vidi da nemoze nista tu da uradi i ode...
bojanol

Post by bojanol »

A ne, bio je to moj klon. Daj molim vas, pa jašta nego sam to bio ja. I ponosan sam na sebe zbog toga. :-D
Post Reply