S oviim se maximalno sklazemLjudi se jednostavno takvi rode, samo sto im droga dovede te osobine do maksimuma.
Bili smo u promijenjenom stanju svijesti. Kao covjek kad se opjani, minimimum?~Bi li radili sad ono sto ste onda?
Moderator: sanela
S oviim se maximalno sklazemLjudi se jednostavno takvi rode, samo sto im droga dovede te osobine do maksimuma.
Sad sam vishe stari konj i ne bi stvarno imao obraza da to radimModesty wrote:nadam se da više ne provaljuješ shtekove![]()
O SHUSTERI CELOG SVETA...UJEDINITE SE!!!Modesty wrote: Sječam se u komu,jedna druga mi je rekla:imaš par cipela i nosiš ih,u međuvremenu jedna cipela ti napukne i počne da te žulja svaki kamenčić na koji staneš(gledam to napuknuće kao naš problem) ako ti to ne prihvatiš,nego skineš cipelu i baciš je,opet će te žuljati i bosti sa svih strana....nego je potrebno,uzeti tu cipelu,uzeti je u svoje ruke(sagledati i prihvatiti problem) jer tek tako možeš da je popraviš i zakrpiš.(riješiš problem)
.
NAravno da znam...ali nikad u sadasnjoj svijesti ne bih urdila ama bas nista sto tada. Slazem se s BOBANom kad se sjetim..........Shto trijezan misli, to pijan kaze
ija i dan danas dozivim situaciju vezanu za period dok sam bio narkoman i prisetim se ko sam bio i sta sam bio ali nekako sada zivim sa tim nije kao pre kada bih se prisetio nekih stvari odmah bi potrcao za nekom tabletom,alkoholom ili sta bilo samo da se nesecam sada taj osecaj samo prodje kroz mene dodje do srca vidi da nemoze nista tu da uradi i ode...