ISPUCAJTE EMOCIJE!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

savjest

Re: ISPUCAJTE EMOCIJE!

Post by savjest »

Ubija me višak kilograma.Sve neću večerati poslije 6h,a pizzi večeras ne mogu da odolim,njam-njam
Modesty

Post by Modesty »

pa budi buraz realniji prema svojim mogućnostima i reci da nećeš posle 20h.....bolje ćeš se osječat ako nizbogčega,ono :wink: što nisi izradio sam sebe.....i i ti tvoji ukućani,baš su bezobzirni ha? :lol: sram ih bilo ;-)
savjest

Post by savjest »

Ha,ha,reci to mojoj dragoj ženi.Kako je naučila da kuha,ne prestaje.Evo sada pravi ručak za sutra. :-D :-D :-D
Modesty

Post by Modesty »

:lol: :lol: :lol: takve su ti novopečene domaćice...aj uživaj još malo,pročiće je brzo....slabo je kod koje potrajalo hahahhahahahah
Luna

Post by Luna »

prva stranica me skroz zbunila....na drugoj sam vec skontala da je tema zapravo ok....
zvrky ...odlicno-ti uvijek vratish stvari na pravo mjesto(barem ovde na forumu).....
i mene ubija vishak kila...nabacila sam nekih 20 pounds ...(ne sjecam se koliko je to kg)ali znam da sam broj 7 a bila sam broj 3(hlache i to)...i sve ..necu da jedam a stalno jedem. jbg. idem i na gym....ali nisam rigorozna. razmisljam i o tabletama za mrsavljenje. kontam uzeti onu hoodiu(ona je prirodna)...inace mi je zivot..hmmm...ok i dosadan.
sve je nekako blah....nemam elena niti motivacije ni za sta i opet razmisljam o gudri. stalno zamisljam velike linije...i kako i h vucem. aaaaaaaa....nekad mi dodje da jednostavno odem i kupim. jebesh ga. ne znam...sve nekako stoji...ili se mozda sve mrda a ja stojim... ne znam. bice da je to. al ' i kad se pomaknem...pejzazh ostaje isti...kontam...sto se onda i mrdam koji vrag. ne znam ...sva sam i tamo i vamo...i smijala bih se i plakala u isto vrijeme. tacno sam ni na nebu ni na zemlji....
...eto ispisah se...nije mi ni malo lakse.....fuck it :axe: :butthead: :roll:
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Modesty

Post by Modesty »

aj stara nemoj zahebavat....uzmi kredu pa po cesti vuci ne crte,nego crturine sve dok te želja ne mine
nadin

Post by nadin »

...."savjesti,savjesti"...oh,što si se raspisao ti po mojoj ispovjedi...ili ti ga ispovjesti...inače,ti stvarno želiš da aktiviraš moju savjest hahaha...baš si me zaintrigirao s onim tekstom...za trud čista...5-a... :P :P :P
WHO DARES,WINS
savjest

Post by savjest »

Kako da ne,Nadin.Onom metodom je žena mene sriktala,doktorka je,znala je kako će me osvojiti hehehe.Nastaviti ću ja,a i ti daj malo od sebe.Budi savjest,kaže ti savjest hehehe
zvrky

Post by zvrky »

A stacu Luna trudim se :D i ne samo na forumu .
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sunrise

Post by sunrise »

Luna ti mene podsjetis na mene, i kad je sve ok nekad ti dodje feeling za dopom ili bilo cim, ili za necim drukcijim samo da nije kako je...zasto, kako, nemam pojma....gledas na televiziji, psihijatre psiholoze i svi oni kao znaju uci u tvoju spiku i blentaru a kad bi ja takvog nekog nasla da mi d aodgovre na neka pitanja, da me uputi zasti i kako i zbog cega mislim da bi to bilo to. dan danas nisam sigurna zasto, ima dosta razloga ali koji je taj, bog te pita? ma, nemam pojma sta hocu reci? nekad kad je sve ok, opet ti dodje taj jebeni feeling a kako bi bilo da sad nazovem tog i tog? a sta ce mi on kad sam ok i imam toliko toga za raditi i zbog cega kvariti sve ovo lijepo sto sam toliko dugo gradila i onda citam tu malu zvrky koja pici po cistaku bez beda a opet spuno normal sranja ali ju to ne jebe i ona ide bolje nego svi mi a mi ju jos zovemo dangubica i kao ne znam sta a jaca je od pola nas.
sad ima cerku i znam da kad bi sad bio taj jednom sve bi otislo u kurac i nema sanse da pored nje napravim tako nesto ali zasto mi opet padne na pamet a jos sam na nekoj terapiji, no, ono sto me boli je ljubav no to je druga prica a ja se ne otvaram bas tako pogotovo kad mi ni samoj nije dosta toga jasno
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Post Reply