Draga Zvrky

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Zvrky, čista zamena teza. U recidiv, ako si rešila šta hoćeš a šta nećeš, ne može da te odvede prekid druženja, već samo inat. A to, moraš priznati, je bez veze. [quote]

Moram priznati da se sa ovim u potpunosti slažem,jer ako je to NE :!: ,dovoljno jako,neće biti takvog životnog pada ili uspona koji će ga poljuljati :!:
Spirit

Post by Spirit »

:smt046 :smt046

HAJDE PONOVO, sad si quotala sama sebe

:smt046
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ma mučim se pola sata da odgovorim....valjda se razumemo :smt118
Spirit

Post by Spirit »

MORAĆEŠ TI TO DA UVEŽBAŠ, ZA DOMAĆI 10X QUOTANJE

pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

NEĆU TAKO DA SE IGRAM :!: :smt089 :smt088
Spirit

Post by Spirit »

Ma mučim se pola sata da odgovorim....valjda se razumemo :smt118
Naravno da se razumemo

Ovo najnovije si tako brzo uklonila da nisam stigla ni da odgovorim, a taman sam lepo htela da ti kažem SEDI JEDAN

pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

MORAĆEŠ TI TO DA UVEŽBAŠ, ZA DOMAĆI 10X QUOTANJE
heh...uspelo je :!:
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Do tada je druženje skopčano sa rizikom da jedna drugu povuče!Nažalost,uvek ono negativno,prevladava nad pozitivnim!ja to na osnovu ličnog iskustva,nemojte da se ljutite,govorim vam kao drugarica ali i kao majka!
Katarina...ne znam šta da ti kažem...ja i zvrky se dovoljno dugo poznajemo da smo bukvalno deo života jedna drugoj...Istina je,ja sam slabija,meni je ovo hiljadito lečenje,uvek sam popuštala u potpuno glupoj situaciji...Ali ona je bila tu da mi pomogne,i ja to izuzetno cenim :!:
Ne daj bože,ali ponavljam NE DAJ BOŽE,da se slučajno nešto njoj slično desi,da poklekne....Ko će biti tu da je podrži sem majke...Pa verovatno ja..Meni je žao što sam ja u nekim stvarima dosta gora,i mnogo slabija...ali nadam se da će se to vremenom promeniti...U svakom slučaju,ja ako u bilo kom trenutku pomislim da je bacam u bedak,ili da je vučem dole,,,ja ću se sama skloniti....kao i uvek...Jer isuviše je volim da bi to sebi dozvolila :!: :!: :!:
Spirit

Post by Spirit »

Meni je žao što sam ja u nekim stvarima dosta gora,i mnogo slabija...
Nisi ti gora, samo si slabija, ali nisi ni slabija, samo misliš da si slaba... i sebe si u to ubedila...

Sećaš se kad ste počinjale lečenje prošle godine? Ja sam smela da se zakunem da je Zvrky slaba da slabija ne mož' biti i da će skliznuti dok trepneš. A vidi, demantovala me... i pokazalo se da poseduje nevidjenju snagu.

Pošto već imaš jaku autosugestiju onda je okreni u kontra pravcu i počni da umesto negativne koristiš pozitivnu...
Luna

Post by Luna »

ISTINA!!!!!
to vazi i za kasnjenje...pepeljugo..sjecas se sta sam ti pisala o tome. Savjetnica jedna mi kaze pa zasto uopste govoris ja stalno kasnim-nikad nisam na vrijeme..pa rekoh zato sto jebi ga jeste tako :-D
kaze ona ali tako si sebe uvjerila u to i neces nista uraditi po tom pitanju jer ti si boze moj uvijek late i sta se sada tu moze.
sto je jako istina...npr. obese people( previse debeli-ne znam kako to drugacije da kazem- :oops: )...dakle njima drustvo i svijet u kom zivimo dozvoljavaju da jedu u velikim kolicinama jer oni su jel debeli a od njih je to ocekivano. tako da oni samo susrecu tu neku normu pa je tako i ne pokusavaju promjeniti ili joj se protiviti...
Ja ne kasnim...ja sam uvijek na vrijeme.... :-D
Post Reply