NIKOTIN ILI?
Moderator: sanela
Re: NIKOTIN ILI?
:smt028 :smt028 :smt028 :p
Ej ,sad...Bili smo na dnu,u paklu-tako reći..nije li imbecilno od takvih ljudi sad tražiti da budu "andjeli" ?! Po meni,dovoljna je činjenica da nismo više "zli"...ZADOVOLJAVANJE MALIM STVARIMA..Jer,upravo nas ta želja za "VIŠE i BOLJE= i dovela do dna..
Sad...OSTAVIMO I CIGARE..mi smo sad "Andjeli" ,neporočni i divni..
Sale će da kaže - "Izgovori"..Ja kažem-jednostavno-"To sam Ja"..sa cigaretama ili bez-to je samo moja odluka,pa,pošto volim da se trujem... :smt028 :smt028 :smt028
Sad...OSTAVIMO I CIGARE..mi smo sad "Andjeli" ,neporočni i divni..

Sale će da kaže - "Izgovori"..Ja kažem-jednostavno-"To sam Ja"..sa cigaretama ili bez-to je samo moja odluka,pa,pošto volim da se trujem... :smt028 :smt028 :smt028

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
ce da kaze...cemo da kazemo ...cu da kazem?
DA LI JE NIKOTIN ZA NAS ZAVISNIKE, EX ILI KOJI APSTINIRAMO ISTI KAO I ZA OSTALE?
DA LI JE NIKOTIN ZA NAS ZAVISNIKE, EX ILI KOJI APSTINIRAMO ISTI KAO I ZA OSTALE?
KO PUŠI DOBAR JE U DUŠI....
haahaahaaaaaa........... :smt016
haahaahaaaaaa........... :smt016
heroina,mislim da puno tražiš..to je individualno i ne mogu povjerovati da će cigare nekog vratiti na bilo koju drogu..jasno da su štatne ali sa drogom nemaju ama baš nikakve veze čak iao stvaraju zavisnost.
Ti misli a ja samo pitam-heroinapg pita
-
Dobro pitanje!
Kazu da recidiv pocinje od malih stvari, a ako bi uporedili npr. heroin i nikotin ....
ova druga je mala.
Kazu da recidiv pocinje od malih stvari, a ako bi uporedili npr. heroin i nikotin ....
ova druga je mala.
Nikotin je najgluplja gudra. Ko voli, ko mu brani?
Ja sam se prvo bio deloziro na balkon, kazu rjesenje ne odlaze izvrsenje. Pa sam odlucio da prestanem pa sam prestao:))
Ako nista drugo, sad imam vise vremena:)
Ja sam se prvo bio deloziro na balkon, kazu rjesenje ne odlaze izvrsenje. Pa sam odlucio da prestanem pa sam prestao:))
Ako nista drugo, sad imam vise vremena:)
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
Da isti je potpuno,ovosnicima,suovisnicima, aktivnim,manje aktivnim i potpuno neaktivnim porocnicima ,,,isti je svima,,,necu ga nikad ostaviti,sve sam ostavila jbt,ne zelim biti sterilna,,,i rasti u sterilnoj okolini tj ziveti,,,,zar moram svega da se odreknem? Jednostavno necu eto necu u inat hahahahhaha
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!