S vjerom u nadu... s nadom u vjeru...Ipak se okrece....samo ne ukrug
Ako ima ljutnje, ima slutnje
DAKLE...NEMA LJUTNJE!
PEACE!
POdrska vazda-u utjehi nek nadje podrsku-neka bude sto biti ne moze a mora!
NA MUCI SE POZNAJU JUNACI I JAUCI!
TERAPIJSKA ZAJEDNICA ZA SAMO 1 ČLANA
Moderator: sanela
Re: TERAPIJSKA ZAJEDNICA ZA SAMO 1 ČLANA
Vlado,potpisujem sve što si sad napisao i ne vjerujem da je iko od naših curica osporavo skidanje na svo,mislim da je njihovo mišljenje proisteklo iz cjelokuponog dojma koje je na njih ostavilo amynino pisanje...sve od početka do kraja je jedna konfuzija,početa,nedovršena bez srednine i ja kao njena prijateljica to na žalost mogu potvrditi....iz njenih usta u Božije uši da do tok skidanja dođe,da dođe do bilo čega što piše,do njenog inata koji ona(boli me ovo što pišem jer je volim) okreće samo protiv sebe a ne protiv zla(droga) u sebi..ja mislim da su naše prijateljice to osjetile i zato imaju takav stav.
Amyna je divna osoba ali je jako,JAKO loša prema sebi i zato joj treba pomoći govoreći joj istinu,podržati je u želji da se skine ali ne na način na koji ona to radi a radi to samo dok tipka na tastaturi...znam da i to nešto znači....njeno biće vapi za spasom ali ako konačno ne počne nešto i prakticizirati,stradaće i ona i ona divna nejač oko nje.
Amyna,znaš koliko ti želim dobro i ovo šta sam drugima približila tvoju situaciju je sa cijeljem da bobiješ i od drugih što konkretniju i ispravniju pomoć.
Još nešto,ne zanemarite i to da je amyna jako inteligentno biće što je u ovom periodu njen veliki neprijatelj....zato,ne hvalite je previše,niti kudite,nego joj dajte istinu i ne prepirte se međusobno ko je pametniji ako joj već želite pomoći .Cilj vam je isti.
Amyna je divna osoba ali je jako,JAKO loša prema sebi i zato joj treba pomoći govoreći joj istinu,podržati je u želji da se skine ali ne na način na koji ona to radi a radi to samo dok tipka na tastaturi...znam da i to nešto znači....njeno biće vapi za spasom ali ako konačno ne počne nešto i prakticizirati,stradaće i ona i ona divna nejač oko nje.
Amyna,znaš koliko ti želim dobro i ovo šta sam drugima približila tvoju situaciju je sa cijeljem da bobiješ i od drugih što konkretniju i ispravniju pomoć.
Još nešto,ne zanemarite i to da je amyna jako inteligentno biće što je u ovom periodu njen veliki neprijatelj....zato,ne hvalite je previše,niti kudite,nego joj dajte istinu i ne prepirte se međusobno ko je pametniji ako joj već želite pomoći .Cilj vam je isti.
A! cilj nam je isti 100%
s TIM STO JA, KOJOJ JE "POgresno usmjeren intelekt" cu reci da fizicku krizu gledaM kao na virus, kao pticji grip, kao zarazu, koju je mogla zaraziti i da se nije drogirala...To ja PSOFAKENLUTLI! NAJLAKSE! to se moze! treba nastaviti..Vidim ja Mdesty i kolk je sati i ko kolko i kako razmislja, iako nemam nacare a imam mnitor!
A ZNA I ONA I TI ! MODESTY STA JA ZELIM1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amyna
Ja i dalje en vjerujem da to nisam bila ja dok sam se drogirala-povjerovala sam donekle d sam bila "transformisana" ja
IMAS ITEKAKO!!!! cemu, kome da se vratis!!!!!
Evo, heheh ja te cekam!
MENI NIJE TREBALO DA ME HVALE...CAKSTAVISE...MENI NIJE TREBALO TAPKANJE PO RAMENU, IL KAMENU...meni je trebala istina a ja-kogod da sam=Vjerujem u Amyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
s TIM STO JA, KOJOJ JE "POgresno usmjeren intelekt" cu reci da fizicku krizu gledaM kao na virus, kao pticji grip, kao zarazu, koju je mogla zaraziti i da se nije drogirala...To ja PSOFAKENLUTLI! NAJLAKSE! to se moze! treba nastaviti..Vidim ja Mdesty i kolk je sati i ko kolko i kako razmislja, iako nemam nacare a imam mnitor!
A ZNA I ONA I TI ! MODESTY STA JA ZELIM1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amyna
Ja i dalje en vjerujem da to nisam bila ja dok sam se drogirala-povjerovala sam donekle d sam bila "transformisana" ja
IMAS ITEKAKO!!!! cemu, kome da se vratis!!!!!
Evo, heheh ja te cekam!
MENI NIJE TREBALO DA ME HVALE...CAKSTAVISE...MENI NIJE TREBALO TAPKANJE PO RAMENU, IL KAMENU...meni je trebala istina a ja-kogod da sam=Vjerujem u Amyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
hvala Modesty sto si me postedela objasnjavanja.
kiss za tebe i amynu.
a ni Vlada se nece razboleti od jednog poljupcica, a Vlado?
kiss za tebe i amynu.

pa , ovo misam ni približno očekivala , nedostaju mi Vaše noge u stražnjicu , da se fino izrazim - kad ste i Vi fini .... a meni danas nije ni do čega , . Javljam se po inerciji svog inata , ma kako čudno zvučalo , jer sam sinoć imala big razgovor sa zakonitim . Jutros smo se odmah dali na ostvarivanje odluka donjetih na 8-oj sjednici antinarkomanije.... ZAJEDNO SE BORIMO DA VRATIMO ONO ŠTO SMO IMALI .......naravno . uz moje histerično cmizdrenje koje ipak nije bilo tako skroz nekontrolirano kako sam mislila da će bit.
Jutros sam se digla i sa njim obavila nekoliko stvari koje moram , tako da Vam za par dana idem u toplice , al javim kad točno .... a popila sam DVA NORMABELA , SAMO DA MOGU MIRNIJE DA SE POJAVIM PO NALAZE .... znate ono ,čekate u redu , a vata me proliv

Do malo prije sam bila na telefonu i dogovarala sve ono što je trebalo bit učinjeno prije.... ajme , ajme....
Sad ležim pod jorganom ,jaketa je na meni i nije još strašno , ali sve mi smrdi , hrana mi se gadi , trnci , lagana bicikla.... slušalice mi na glavi i vrtim sve stvari koje obožavam , muž mi kuva kavu ....ne mislim , prazno , prazno , prazno .....
ARSEN DEDIĆ ..... TVOJE NJEŽNE GODINE....NE BUDI SE ,NE BUDI SE MILA ......
VALENTINOVO JE SUTRA!
A muž je sinoć stavio ponovo vjenčani prsten na ruku..........bacio mi ga jedne grozne večeri , reka da ga ne triba.....
......a prije toga sam ja u vožnji od 150 na sat , svađa , MA ŠTA SVAĐA ,UH,.....OTVORILA PROZOR I BACILA ZARUČNIČKI I VJENČANI SKUPA UZ RIJEČI DA MI OD NJEGA NE TRIBA NIŠTA .....
to su moje krize , a ovo je ćisto govno ,sorry
i popila sam sinoć sa mužem bocu CRNOG PINOTA OD 7,5 dcl , je , ja malo više neg on ....i gledala tv-e do zore , ne mogu više , ....do pisanja.... :butthead: :butthead: :butthead: ....moram...
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
za Boldovano-nikako mi ne zvuci cudno-cak istm jezikom "pricamo"a meni danas nije ni do čega , . Javljam se po inerciji svog inata , ma kako čudno zvučalo…
NE BUDI SE ,NE BUDI SE MILA
A cak ce Marija, narkomanka, al i Profesorica, da kaze
BUDIS SE, BUDIS SE, MILA
Necu.djavolov sluga wrote:hvala Modesty sto si me postedela objasnjavanja.
kiss za tebe i amynu.
Pozdrav amyna,evo i ja da se prikljucim ovom ludilu svakojakih ispada.Jako mi je drago da je pocelo u tebi da se lomi da si odlucila da stanes na loptu nadam se da to nije zato sto muz nece vise da bude trkac i diler nema robe nego zato sto si ti osetila jasno da ti i sve oko tebe propada.Molim te da nevredjas "kvazi psihijatre"i "redovnice" jer mi smo samo ovde da pomognemo ljudima koji trebaju pomoc jer smo prosli te faze skidanja i medjusobno zivimo neke faze pa ih razmenjujemo iz licnog iskustva.Tebi zelim iz sveg srca da uspes i nemoj piti bas kafu i alkohol u krizi otezavas krizu cajevi ti ubrzavaju izbacivanje toksina iz organizma a kamilica je naj za to jer ako si odlucila stvarno,kad tad te ceka susret sa onom ti koju si pritiskala heroinom.pozz i drzi se 

:nod: :nod: :nod: :nod:a kamilica je naj za to jer ako si odlucila stvarno,kad tad te ceka susret sa onom ti koju si pritiskala heroinom.pozz i drzi se
amyna draga, koliko vidim sve ide kako treba.
jos par dana.
izdrzi.
zainatila si se opako.
keep on fighting!!
un bacio
a za Vlada umesto poljupcica, zbog izrazene hrabrosti Veeeliki Poljubac, pa ti vidi kako ces se sa time izboriti. :smt051
jos par dana.
izdrzi.
zainatila si se opako.
keep on fighting!!
un bacio
a za Vlada umesto poljupcica, zbog izrazene hrabrosti Veeeliki Poljubac, pa ti vidi kako ces se sa time izboriti. :smt051