Ma Zvrks..ponašaju se kao da su oni taj period prošli odaaavnoooo..kao da su već zaboravili...nije fazon pomiriti se sa činjenicom-BIO sam narkoman,i to dobro zapamtiti...Treba zapamtiti i DOBRO urezati sebi u glavu onaj osećaj beznadja,gadjenja prema samom sebi,laganja samom sebi,i osećaja sopstvene ljigavosti..jednom rečju-Osećaj propadanja...
Mnogo će lakše da razmišlja o "sutra" kad mu glavom ne bude komandovao glupi prašak...
Čovek..javi kako napreduješ!
dal neko mozda zna...?
Moderator: sanela
Re: dal neko mozda zna...?
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
nemam sta da dodam... :smt038 dobro je da nisam jedina koja se ovde buni zbog takvih i sl stvari.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
pozdrav.
ma nije sve proslo bas najbloje----zimao sam ovih dana.
nisam dovoljno jak,..
necete verovati sta se desilo..
kao sto sam vec rekao odlucio sam da se skinem.i pocewo sam...
jedan sam bio na lekovima ,znaci bez dopa,i sta se desilo.
sutradan me nazvao prijatelj i pitao da se talimo.
bez razmisljanja sam pristao,izasao s njim i sredio se..KOJI GLUPAN--ZABORAVIO SAM DA SE "SKIDAM"
znam ,sad cete reci kako uopste nemam volje pa cak ni mozga.ali ljudi meni je ovog nacina zivota dosta i hocu da prestanem s tim..kako.
eto desilo se i desit ce se koi zna jos koliko puta.
i dalje punim zalihe lekova u kucu molim boga da dodje i taj dan kad cu bit strej barem na 7 dana,bioi bih presretan..jer mislim kad bi bio strejt tolko dugo da bi to bilo to.
najduze sto sam bio cist bilo je svga 2 dana...znam UZAS.
pozdrav ljudi,do tipkanja,,,,sve naj bolje
ma nije sve proslo bas najbloje----zimao sam ovih dana.
nisam dovoljno jak,..
necete verovati sta se desilo..
kao sto sam vec rekao odlucio sam da se skinem.i pocewo sam...
jedan sam bio na lekovima ,znaci bez dopa,i sta se desilo.
sutradan me nazvao prijatelj i pitao da se talimo.
bez razmisljanja sam pristao,izasao s njim i sredio se..KOJI GLUPAN--ZABORAVIO SAM DA SE "SKIDAM"
znam ,sad cete reci kako uopste nemam volje pa cak ni mozga.ali ljudi meni je ovog nacina zivota dosta i hocu da prestanem s tim..kako.
eto desilo se i desit ce se koi zna jos koliko puta.
i dalje punim zalihe lekova u kucu molim boga da dodje i taj dan kad cu bit strej barem na 7 dana,bioi bih presretan..jer mislim kad bi bio strejt tolko dugo da bi to bilo to.
najduze sto sam bio cist bilo je svga 2 dana...znam UZAS.
pozdrav ljudi,do tipkanja,,,,sve naj bolje
Rekli smo ti drugar,kako nismo barem sam ti ja ja navela tri načina.
Drage moje,da on nije konfuzan i da ne traži pomoć ovdje,ne bi mu ni trebalo puniti glavu(ispravnim savjetima) jer bi ih i sam znao...a ovako pošto i sam kaže da je konfuzan i ja mu to vjerujem jer sam i sama bila masu puta...neka onda posluša one koji nisu kofuzni ,kad već traži pomoć ,ALI ne,on i dalje (tAKAV KONFUZAN) se drži svog....pitam se,zašto je uopšte i tražio savjet, šta će i kako će kad je očito sporeman samo na ono šta njemu odgovara i šta je već sam odlučio.
Ovo nije moja tema i nemate potrebu komentirat moje mišljenje nego dajte svoj savjet onome ko traži savjet i ko je otvorio temu jer ovo nije chat.Između ostalog i predodnih petero koji su pisali na ovoj temi djele moje mišljenje.
Drage moje,da on nije konfuzan i da ne traži pomoć ovdje,ne bi mu ni trebalo puniti glavu(ispravnim savjetima) jer bi ih i sam znao...a ovako pošto i sam kaže da je konfuzan i ja mu to vjerujem jer sam i sama bila masu puta...neka onda posluša one koji nisu kofuzni ,kad već traži pomoć ,ALI ne,on i dalje (tAKAV KONFUZAN) se drži svog....pitam se,zašto je uopšte i tražio savjet, šta će i kako će kad je očito sporeman samo na ono šta njemu odgovara i šta je već sam odlučio.
Ovo nije moja tema i nemate potrebu komentirat moje mišljenje nego dajte svoj savjet onome ko traži savjet i ko je otvorio temu jer ovo nije chat.Između ostalog i predodnih petero koji su pisali na ovoj temi djele moje mišljenje.
jbg...ja jesam...a to i naslov mog topica govori...nema smisla pokushavati bilo shta ako sam sa sobom ne razreshish neke stvari..one najbitnije a to je prekid, a za ostale manje/vishe bitne stvari se vreme i strpljenje pobrine...sad, to je moje mishljenje..koje sam primenio na sebi i nisam pogreshio uopshte...iz tog razloga ovo i govorim choveq..zvrky wrote:Samo nek on pregura tu fizicku pa posle nek razmislja sta ce dalje,zasto zurite..ocete da mi kazete da je bilo ko od vas razmisljao o tome sta ga tek ceka?
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
ljudi...jeste li vi chuli za izraz "odrzavanje"??? e pa dotichni dechko upravo to i radi...ne kazem da ni sam nisam to radio, ali brate kad dodjesh u fazu da ti se dop i doperski nachin zivota zgadio (blago recheno) onda bi i bio red da stavish tachq na sve to...znam da nije lako,ali morash ako vec zelish to!
isfuraj ti fizichq zikru tako kako si naumio, ali ja samo hocu da te upozorim na psihichq labilnost kod zavisnika...shto se u tvom sluchaju i pokazalo kao chinjenichno stanje..
druga stvar, blokatori...razmisli i o tome..to nije idealno rehenje svih tvojih problema vezanih za gudru ali za pochetak je dovoljno,to ti ipak daje vremena da trezvenije razmislis o nekim stvarima i vidish shta hocesh dalje od zivota...ali ako se odluchish na taj korak onda te iste blokatore morash ozbiljno shvatiti...
neko je vec pomenuo da nismo svi isti, to je tachno...ali isto tako je tachno i to da je narkomanija bolest i da je treba lechiti ali ne lechi se ona samo kojekakvim kucnim apotekicama...ne zavrshava se sve na tome..
isfuraj ti fizichq zikru tako kako si naumio, ali ja samo hocu da te upozorim na psihichq labilnost kod zavisnika...shto se u tvom sluchaju i pokazalo kao chinjenichno stanje..
druga stvar, blokatori...razmisli i o tome..to nije idealno rehenje svih tvojih problema vezanih za gudru ali za pochetak je dovoljno,to ti ipak daje vremena da trezvenije razmislis o nekim stvarima i vidish shta hocesh dalje od zivota...ali ako se odluchish na taj korak onda te iste blokatore morash ozbiljno shvatiti...
neko je vec pomenuo da nismo svi isti, to je tachno...ali isto tako je tachno i to da je narkomanija bolest i da je treba lechiti ali ne lechi se ona samo kojekakvim kucnim apotekicama...ne zavrshava se sve na tome..
i josh neshto druze...kad se skidash, telefon se gasi...kartica se baca (nema onda "ortak me zvao" i slichno)...izolacija brate...nema druge,veruj mi...ovo shto ti radish je chisto laganje i obmanjivanje nikog drugog do samog sebe, i samo produzavash agoniju
Upravo sam ovo i rekla.one najbitnije a to je prekid, a za ostale manje/vishe bitne stvari se vreme i strpljenje pobrine..
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky...ma ljubim te bwe...kiss kisss kiss 

nije bas da covjek nista ne radi,i da se zamlacuje-jer da je tako bilo bi mu svejedno sto je opet uzeo,ili sto tako zivi!on,koliko ja vidim br pokusava,i to je nesto morate priznati.bar mu podsvijest radi-ali morace on ocigldno j0s mnogo puta da padne i da ustane,da bi mu se bas sve smucilo..i da bi konacno ueradio nesto za sebe-a opet sam misljenja,da takvo nesto tesko moze izvesti sam!sve ce se zavravati na tome'neko me pozvao'-'isljucio sam mob,ali dosao je na vrata.."i tome slicno
drugar,razmisli dobro o svemu,sta dobijas -a sta gubis produzavanjem agonije?zar stavrno treba da dotaknes dno dna,da odes u tvorza,ili pocnes da krades od svojih nablizih(ako to vec ne radis)-da bi shvatio da je dosta...pa jbg..
drugar,razmisli dobro o svemu,sta dobijas -a sta gubis produzavanjem agonije?zar stavrno treba da dotaknes dno dna,da odes u tvorza,ili pocnes da krades od svojih nablizih(ako to vec ne radis)-da bi shvatio da je dosta...pa jbg..
PER ASPERA AD ASTRA...