Jbg. moram da se umešam...Adam je napisao najistinitiju rečenicu u celoj ovoj priči!Adame,da li ti to malom preporucujes da predje na extasy jer ce "doziveti najace trenutke u zivotu na pozitivi" ili se samo prisecas?
A meni ovo UOPŠTE ne zvuči ni kao "poziv" na gudranje, ni kao "savet " za prelazak na Exs - Stanly je zaista mališa -u pogledu drogiranja i staža (Hvala Bogu) od svih ili većine nas ovde i zaista TREBA DA ČUVA GLAVU i ZUBI SU MU NAJMANJI PROBLEM OVOG TRENUTKA!.......zubi su u celoj ovoj prici najmanji poroblem.......cuvaj glavu malisha!!!
Bobane,nisam li u pravu ako kažem sada- da je on na raskrsnici na kojoj smo svi mi bili- Poslednjoj! Ili će izgubiti nekom srećom interesovanje za gudru,što se dešava ponekad sa 16 godina-ili će kao većina:probati još nešto,pa još nešto..pa još jednom,....Dopašće mu se trip,da živi bez obaveza ,usporen ili ubrzan onoliko koliko ko voli....i dok mu dodje iz dup_ta u glavu-upašće u kolotečinu,i proćiće podosta vremena da shvati -DA JE SVE TO BIO SAMO TRIP jeftina varka neke gudre,i da mu je život u stvari jeb sranje,i da je u gov_ima do guše..a tad je već zgulio svoje,i njegov mozak više nikada neće umeti da razmišlja onako-sasvim strejt,uvek će ga nešto mamiti.....e,Tu je ono ZADNJE SKRETANJE- ILI STANEŠ ILI PROPADNEŠ! On je još udaljen od ovog ,srećom,ali misliš da ozbiljnim ,fakultetskim objašnjavanjem možeš odgovoriti jednog tinejdžera od nečeg što on smatra da je cool?! Ja mislim da sve naše priče slabo stižu do njega,on želi informacije i "čuje " samo ono što njega zanima u tim godinama. To je moje mišljenje!I to je slučaj sa svim tinejdžerima,pa i svima nama u tim godinama kad biraš nesvesno šta ćeš u životu sutra biti-Prosjak,"Slepac "ili Car sa samim sobom.
Ne znam šta je gore -Ekseri ili Speed !
Pa Stanly,da se razumemo,Ja sam duuugoooo uzimala speed,došla sam na speedovanje -čim oči otvorim,uz jutarnju kaficu..i sve vreme sam mislila,ok je,-JA KONTROLIŠEM SITUACIJU,i trbalo je da se navučem i na dop,da bih shvatila napokon da SITUACIJA KONTROLIŠE MENE !
Eto stanly,to je bilo iskreno

pozz