Slucaj: Stanley

Sve u vezi smanjenja štete uzrokovane upotrebom droge.

Moderator: sanela

cokapeace

Re: Slucaj: Stanley

Post by cokapeace »

Adame,da li ti to malom preporucujes da predje na extasy jer ce "doziveti najace trenutke u zivotu na pozitivi" ili se samo prisecas?
Jbg. moram da se umešam...Adam je napisao najistinitiju rečenicu u celoj ovoj priči!
.......zubi su u celoj ovoj prici najmanji poroblem.......cuvaj glavu malisha!!!
A meni ovo UOPŠTE ne zvuči ni kao "poziv" na gudranje, ni kao "savet " za prelazak na Exs - Stanly je zaista mališa -u pogledu drogiranja i staža (Hvala Bogu) od svih ili većine nas ovde i zaista TREBA DA ČUVA GLAVU i ZUBI SU MU NAJMANJI PROBLEM OVOG TRENUTKA!
Bobane,nisam li u pravu ako kažem sada- da je on na raskrsnici na kojoj smo svi mi bili- Poslednjoj! Ili će izgubiti nekom srećom interesovanje za gudru,što se dešava ponekad sa 16 godina-ili će kao većina:probati još nešto,pa još nešto..pa još jednom,....Dopašće mu se trip,da živi bez obaveza ,usporen ili ubrzan onoliko koliko ko voli....i dok mu dodje iz dup_ta u glavu-upašće u kolotečinu,i proćiće podosta vremena da shvati -DA JE SVE TO BIO SAMO TRIP jeftina varka neke gudre,i da mu je život u stvari jeb sranje,i da je u gov_ima do guše..a tad je već zgulio svoje,i njegov mozak više nikada neće umeti da razmišlja onako-sasvim strejt,uvek će ga nešto mamiti.....e,Tu je ono ZADNJE SKRETANJE- ILI STANEŠ ILI PROPADNEŠ! On je još udaljen od ovog ,srećom,ali misliš da ozbiljnim ,fakultetskim objašnjavanjem možeš odgovoriti jednog tinejdžera od nečeg što on smatra da je cool?! Ja mislim da sve naše priče slabo stižu do njega,on želi informacije i "čuje " samo ono što njega zanima u tim godinama. To je moje mišljenje!I to je slučaj sa svim tinejdžerima,pa i svima nama u tim godinama kad biraš nesvesno šta ćeš u životu sutra biti-Prosjak,"Slepac "ili Car sa samim sobom.
Ne znam šta je gore -Ekseri ili Speed !
Pa Stanly,da se razumemo,Ja sam duuugoooo uzimala speed,došla sam na speedovanje -čim oči otvorim,uz jutarnju kaficu..i sve vreme sam mislila,ok je,-JA KONTROLIŠEM SITUACIJU,i trbalo je da se navučem i na dop,da bih shvatila napokon da SITUACIJA KONTROLIŠE MENE !
Eto stanly,to je bilo iskreno :wink:
pozz
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
cokapeace

Post by cokapeace »

dajte ljudi ako to radim barem "pravilno" da ga radim...

I samo još ovo drugar :NEMA PRAVILNOG DROGIRANJA !!! Sve je to samo iluzija!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
zvrky

Post by zvrky »

ma coko sta ti je kako nema? naravno da ima...ha!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Stanley

Post by Stanley »

I samo još ovo drugar :NEMA PRAVILNOG DROGIRANJA !!! Sve je to samo iluzija!
zato je "pravilno" pod znacima navoda ... :P ...

eksere necu da probam ne znam zasto....

e , da , sto se tice mog stazha , neko ga je pomenuo , duvam od 6-7 razreda , al ne ko sada , sada mnogo vise , tada sam samo ponekad i to pomalo...
evo kako ne idem u skolu tako se ne drogiram , nemam nikakvu potrebu za tim, dok u skoli kao ajde sa drugarima na buksnu-dve i jbg , naduvam se skoro svaki dan, dosta puta uspem da iskuliram zato sto se osecam drugacije (samo od sebe, dodje mi da strejtujem bez razloga), ponekad strejt budem i po nedelju dana... sto se tice spida samo sam ga par puta uzeo , jednom polutku iz dve linije, drugi put sam 1gr cepao nedelju dana, jednom za neku dobru zurku i sada poslednji put lutku za novu godinu... to je to ... koliko ovo utice na moj mozak trenutno po vasem misljenju , msm , dajte neka pitanja , ja (hvala bogu) ne osecam nikakve promene jedino da dok sam na njemu u nekoj sam vrsti paranoje...
adam*

Post by adam* »

Modesty wrote:Stenley,štetno je oboje!
Upravo tako...........

A ja sam ti rekao sta da radis breeeeee.................:"2-3 piva i da vidis moj pobro kako pletu nogice".........mani se droze-postaces tregeros.............. :butthead: :rolleyes:
cucla cucla cuclica
Stanley

Post by Stanley »

:drinkers: :drinkers: :drinkers: to samo subotom, phew , sad ce bozic , sad cu da se napijem!!! :rolleyes: :drinkers: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Modesty

Post by Modesty »

tako je momče,samo napred...to je utabana staza svih nas......samo vikendom...aha :roll:
zvrky

Post by zvrky »

hehe prepustila sam tebi da to kazes :-D cmok
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Modesty

Post by Modesty »

Meni :?: :roll: