BOZICNI POKLON

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

joesspappa

Re: BOZICNI POKLON

Post by joesspappa »

Sun samo polako... pusti debile nek se istresaju i pricaju sta hoce... Ti imas andjelcica koji ti svaku losu misao moze odagnati... i sve ce proci... samo strpljivo... i smanji malo taj sub... please...

Sto se tice doktora i sestara dobro sam ih upoznao kad se Joe rodio. Naime kad smo ga doneli kuci prespavao je 36 sati. Odveli smo ga kod lekara i to preko veze, da bi nam rekli da je iz bolnice otpusten sa zuticom... onom decijom i da je dehidrirao... a da mi to uopste nismo ni znali... da bi ga povratili mislim da je nekih 7-8 dana imao brunelu u veni u glavi... e to je bilo strasno videti... sva sreca pa deca to ne pamte... A sad momcina... 21 mesec punimo prekosutra... a danas mu je imendan, po pravoslavnom kalendaru. Sveti Jovan... jeste... samo da znate...
Ponosan sam... :)
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
sunrise

Post by sunrise »

stvarno bi mogli otvoriti neki podforum ili makar temu di cemo samo o djeci pricati
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

jel' imas slika sunrise?
dete svemira

Post by dete svemira »

cunce,nase!
Nemoj nam se jediti.Moras ostati jaka i sretna,jer kazu da pogotovo male bebe to kontaju.
Moram da idem,ali,ljubim te-budi dobro...moras...

kuckaj...
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Post Reply