komuna da ili ne ????

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

netko

Re: komuna da ili ne ????

Post by netko »

zabavljaj se sa djevojcicama (s tim klinkama baci me na sjecanje).. ali uradi ono sto je najbolje za tebe, a ti sam znas sta zelis od zivota i koga zelis u zivotu.. nemoj pasti jer samo sekunde te dijele na padanje u ponovni bezdan.. zivot ne moze konstantno biti sretan zato ne dopusti sebi da trazis tu vjecnu srecu, osjeti ljubav onih do kojih ti je stalo i osjeti sta znaci zivjeti zivot...
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
komsije

Post by komsije »

ali ja ipak mislim da je svo troje(komuna,implant,i psihotarapeut)dobitna kombinacija.mada ja ipak nebih mogla da idem u komunu.i mozda da sam dobila od roditelja koji samar na vreme i nebih radila to sto jesam.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
Modesty

Post by Modesty »

nemoj takomožda bi posle tog šamara postala triputa gora....nismo mi stoka da nas se bije nego smo ranjeni i trebamo pomoć.KISSS
komsije

Post by komsije »

a jeste,treba da sam srecna,imala sam do nekog doba prelepo detinjstvo.i VELIKU PODRSKU MOJE MAME.
sto neki uopste nemaju.
jiggi

Post by jiggi »

pobudalio sam,konacno sam se vratio od lekara trebala mi neka potvrda od psihijatra (valda da sam normalan ?! ) a tamo cekaonica prepuna poznatih lica,kako los trip.sve navodi na pitanje sta nam je to svima trebalo :?:
adam*

Post by adam* »

jiggi wrote:pobudalio sam,konacno sam se vratio od lekara trebala mi neka potvrda od psihijatra (valda da sam normalan ?! ) a tamo cekaonica prepuna poznatih lica,kako los trip.sve navodi na pitanje sta nam je to svima trebalo :?:

E jbg........period velike depresije.......mi koji smo ostali zivi i pored tog zla jos treba da smo sretni......sranje su ti duhovi proslosti.........moras da se boris sa njima......proziveli smo period u kom nasi vrsnjaci iz svih normalnim zemalja mogu samo da gledaju na filmu........ko ovde prezivi otporan je posle na sve..........
cucla cucla cuclica
komsije

Post by komsije »

hehe,ko prezivi pricace...
jiggi

Post by jiggi »

otvaramo oci,nadam se da to znaci da smo preziveli................................................................................................... i da cemo ziveti!!!!!!!!!!!!!!!
komsije

Post by komsije »

meni trenutno neznaci,cim otvorim oci,pomislim gotovo je konacno sam umrla i evo me u paklu,al malo sutra..
jiggi

Post by jiggi »

kakav pakao breeee,kako umiranje NEMA TOGA,nesto sam ok valda sto sam imao poziv od osobe koju nisam cuo vise od godine smucilo joj se valda da me gleda iskrivljenog.ujtru blokator za dorucak pa za NS nagovorila me je kao da idemo na klizanje a ja sam to video samo na tv-u valda necu slomiti nogu :finga:

nadam se!!!!!
Post Reply