ja sam malo neshto wishe od god dana na forumu,i alex mogu ti reci da sam i ja dobijala zeshca napushawanja i kritike za swaku moju glupost koju sam znala naprawiti..(i dan danas sam sa tim ljudima u prijateljskim odnosima)..nisu me tapshali po ramenu kada bih se krijuci napila pa otishla na posao,ili gutala po kutiju lexa na dan...nekad sam se ljutila...shta wi tu meni...???ali kad bih sjela i razmislila ,dubokko u sebi sam znala da su u prawu.mada sam i ja kasnije bila mnogo objektiwna,znala sam da swashta kazem choweku -zato shto mi je stalo do njega,i niko od tih ljudi mi nije uzeo to za zlo...dobila sam par aplauza,za prwu 10-ku..ili prawilan nachin razmishljanja,pozitiwnost,borbenost...odlichno se zna ko je ko na forumu i sa kim mozesh porazgowarati.swe su to biwshi zawisnici...a za ljude u problemu,koji zaista zele da se izwuku-tu sam,koliko mi wrijeme i obaweze dozwoljwaju!
ljubim was
DNO U GLAVI
Moderator: sanela
Re: DNO U GLAVI
PER ASPERA AD ASTRA...
ma ljubi vas sestra obadvije.....srećice moja pametna
Pesma nas je odrzala njojzi hvala

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Smrt fašizmu,slobodan(ups,on je mrtav) mira i veselja naradu
OVAKO
MISLIM DA STE SE PRILICNO OGRADILI OD MOJE TEME I POCELI MEDJUSOBNU RASPRAVU KOLIKO JE DOBRO ILI LOSE DOLAZITI OVDE.DOBRO TO NA NEKI NACIN I JESTE DEO MOJE PRICE,ALI DA NEFILOZOFIRAM SADA PREVISE.MISLIM DA MI TREBA VELIKA POMOC.PORED TOGA STO SAM PARANOICNA,E VERUJTE MI DA ME JE SRAMOTA DA OVO PRICAM IKOE,PA I VAMA,ALI JEDNOSTAVNO MORAM ILI CU PICI SKROZ.
MORAM PRVO DA KAZEM DA SAM PO PRIRODI,RECIMO GORDA I PONOSNA OSOBA,I OVO JE ZA STRASNO.ALI JE MNOGO JACE I NESVESNO SE TAKO PONASAM.
IMAM DECKA SA KOJIM I ZIVIM,SVE OVO SAM PROSLA SA NJIM,ZAJEDNO SMO SE I SKINULI,I POSTALI DVE RAZLICITE OSOBE.KAO DA SMO ZAMENILI ULOGE.
OD KAD SAM CISTA,NEMOGU DA SE SUOCIM NISACIM,ALI BUKVALNO,OD MUSICE PRAVIM SLONA,CAK I SMISLJAM OKO CEGA CU DA RAZMISLJAM I DA SE BRINEM.ALI TO NIJE ONO NAJGORE,NAJGORE JE STO SVO VREME POKUSAVAM DA IZAZOVEM KOD LJUDI SAZALJENJE,NE SVIH,ALI SVOJE I NJEGOVE PORODICE.I KASNIJE KAD SHVATIM I RAZMISLIM O SVOJIM POSTUPCIMA,BUKVALNO SE GADIM SAMA SEBI.
A DRUGA STVAR JE STO SAM POSTALA UZASNO PESIMISTICNA,I IZ DANA U DAN CEKAM DA MOJ DECKO DODJE I KAZE MI DA ME OSTAVLJA,JER NEZNAM ZVUCI KAO DA PITAM ZA LJUBAVNI PROBLEM,ALI SVE JE POVEZANO.
I DALI SE TO DESAVALO SA VAMA? :butthead:
MISLIM DA STE SE PRILICNO OGRADILI OD MOJE TEME I POCELI MEDJUSOBNU RASPRAVU KOLIKO JE DOBRO ILI LOSE DOLAZITI OVDE.DOBRO TO NA NEKI NACIN I JESTE DEO MOJE PRICE,ALI DA NEFILOZOFIRAM SADA PREVISE.MISLIM DA MI TREBA VELIKA POMOC.PORED TOGA STO SAM PARANOICNA,E VERUJTE MI DA ME JE SRAMOTA DA OVO PRICAM IKOE,PA I VAMA,ALI JEDNOSTAVNO MORAM ILI CU PICI SKROZ.
MORAM PRVO DA KAZEM DA SAM PO PRIRODI,RECIMO GORDA I PONOSNA OSOBA,I OVO JE ZA STRASNO.ALI JE MNOGO JACE I NESVESNO SE TAKO PONASAM.
IMAM DECKA SA KOJIM I ZIVIM,SVE OVO SAM PROSLA SA NJIM,ZAJEDNO SMO SE I SKINULI,I POSTALI DVE RAZLICITE OSOBE.KAO DA SMO ZAMENILI ULOGE.
OD KAD SAM CISTA,NEMOGU DA SE SUOCIM NISACIM,ALI BUKVALNO,OD MUSICE PRAVIM SLONA,CAK I SMISLJAM OKO CEGA CU DA RAZMISLJAM I DA SE BRINEM.ALI TO NIJE ONO NAJGORE,NAJGORE JE STO SVO VREME POKUSAVAM DA IZAZOVEM KOD LJUDI SAZALJENJE,NE SVIH,ALI SVOJE I NJEGOVE PORODICE.I KASNIJE KAD SHVATIM I RAZMISLIM O SVOJIM POSTUPCIMA,BUKVALNO SE GADIM SAMA SEBI.
A DRUGA STVAR JE STO SAM POSTALA UZASNO PESIMISTICNA,I IZ DANA U DAN CEKAM DA MOJ DECKO DODJE I KAZE MI DA ME OSTAVLJA,JER NEZNAM ZVUCI KAO DA PITAM ZA LJUBAVNI PROBLEM,ALI SVE JE POVEZANO.
I DALI SE TO DESAVALO SA VAMA? :butthead:
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
Ti nisi sretna sa svojim deckom,djevojko moja.Za tebe je ovo vrijeme otreznjenja.Ja mislim ,dok covjek nije dobro sam sa sobom,on nije spreman ni za vezu sa nekim drugim.Mislim da tvoja veza ide svojem kraju,da su ,kako kazes sama,uloge zamjenjene,vrijeme otreznjenja ima svoju cijenu,i mislim da ce doci vrijeme,kada ces sama to uvidjeti.Stalna zabrinutost i potreba da kod drugih izazoves sazaljenje,govori da je kod tebe prisutna latentna depresija,to je,po meni,nesvjestan poziv za pomoc,kod bliznjih svojih.Obrati se lijecniku.Odmaraj koliko je moguce,setaj po cistom zraku,vodi uredan zivot.
Vrlo konkretno,precizno i točno....bravo Jjana wrote:Ti nisi sretna sa svojim deckom,djevojko moja.Za tebe je ovo vrijeme otreznjenja.Ja mislim ,dok covjek nije dobro sam sa sobom,on nije spreman ni za vezu sa nekim drugim.Mislim da tvoja veza ide svojem kraju,da su ,kako kazes sama,uloge zamjenjene,vrijeme otreznjenja ima svoju cijenu,i mislim da ce doci vrijeme,kada ces sama to uvidjeti.Stalna zabrinutost i potreba da kod drugih izazoves sazaljenje,govori da je kod tebe prisutna latentna depresija,to je,po meni,nesvjestan poziv za pomoc,kod bliznjih svojih.Obrati se lijecniku.Odmaraj koliko je moguce,setaj po cistom zraku,vodi uredan zivot.

brawo jano,uprawo sam htjela neshto takwo reci...ja sam odluchila(a ewo proshlo je god dana),da dok ne budem skroz dobra sebi,puna samopouzdanja,sretna..dok ne dodjem do tachke gdje wishe necu puci...bicu sam i radicu "na sebi"!
obawezno se jawi dr.kisss
i sorry za malo preskakanje twoje teme
obawezno se jawi dr.kisss
i sorry za malo preskakanje twoje teme

PER ASPERA AD ASTRA...
Djevojke moje,nase tijelo je hram nasega duha.No,tijelo ima svoje zakone djelovanja.A duh druge.To je prva suprotnost u nama samima.To vam je ono,mlada sam,lijepa,prosetam negdje,vidim nekoga,evo malo flerta,pa cu zadovoljiti svoju potrebu da se potvrdim kao zena.Mogu li imati nekoga?Zasto da ne,pa sve oko mene zasnovano je na tome,da ako nemam nikoga,ne vrijedim nista.Ni u porodici,ni u drustvu.Lijepo je imati nekoga,nasloniti se,graditi instituciju zajednistva,i ides u tom smijeru.
Vremenom intenzitet emocija opada,zajednistvo postaje rutina bivanja,i ako u takvom zajednistvu ne mozete da ostvarujete interese ne samo vasega tijela,nego i vasega duha,pocinje raspad sistema.Sto prije uocite tu zakonitost,ustedicete vrijeme agonije trajanja,poslije svakog pokusaja.
Zato je principalno ,sta hoce vas duh.Sva raskos vaseg tijela i lica,samo je milje za ostvarivanje vaseg interesa.Bez obzira sto su vasi nervni sistemi malo uzdrmani porokom,ako pucate,to je znak da nesto nije u redu,jer vasi instikti,rade i dalje vrlo dobro.Nesto vas sa druge strane realno pritisce.Ne dajte se zavarati ,to je glas instikta.
Vremenom intenzitet emocija opada,zajednistvo postaje rutina bivanja,i ako u takvom zajednistvu ne mozete da ostvarujete interese ne samo vasega tijela,nego i vasega duha,pocinje raspad sistema.Sto prije uocite tu zakonitost,ustedicete vrijeme agonije trajanja,poslije svakog pokusaja.
Zato je principalno ,sta hoce vas duh.Sva raskos vaseg tijela i lica,samo je milje za ostvarivanje vaseg interesa.Bez obzira sto su vasi nervni sistemi malo uzdrmani porokom,ako pucate,to je znak da nesto nije u redu,jer vasi instikti,rade i dalje vrlo dobro.Nesto vas sa druge strane realno pritisce.Ne dajte se zavarati ,to je glas instikta.
Nisam zena................ali ovo je do panja definisano medjupolno zajednistvo!! & stanje duha..........pametna zena~~
cucla cucla cuclica