jos jedna ispovest
Moderator: sanela
- nenormalan-a-lud
kako si ti divna osoba i sve te reci koje pricas razumem i kapiram i znam da je tako ali ne vredi,uzeo sam malo pre,da li treba da kazem da sam se vec pokajao.....ne znam sta da radim,bio sam sam i to je bilo dovoljno,razocaran sam u sebe,jbni prah me je opet pobedio,ali nadam se samo u ovoj rundi,idem danas na kliniku pa cu videti sta cu,ili detoksikacija ili saka lekova,ovako ne ide.....znam da sam vas razocarao,verujete i sebe sam
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
-
Jako je tesko ne uzeti, narocito ako si tako rovit, koliko sam ja puta tako uzeo, a posle se kajao i kajao. Ali posle jebanja nema kajanja. Nece ti dati blok, ako te provale na testu, a ako ne i daju ti ga, bice ti jos gore. Jebi ga, na tebi je. Zivot ume da bude do jaja bez heroina. Sa haroinom si u kurcu. Ali totalno. Pozdrav nenormalnom-a-ludom.
za macu : Sestro slatka...jer si ti ikad uzela to g... pa da možeš da kažeš"Jadna ti majka"?!Šta ti znaš o tome?!
U pravu si da je razočarao samo sebe...ali to je jedino u čemu se slažem sa tobom...Dop je djavo...borba je ogromna i teška i za zamisliti -strejt osobama(a takav zaključak stičem iz tvog komentara)!
NORMALNI...to je samo jedna bitka...imaš ceo "rat" pred sobom!
Imaš volju i želju,to je najbitnije,i sam sebi priznaješ da imaš problem-To je prvi korak...kao i do sada -sve zavisi isključivo od tebe,ali nemoj se junačiti,potraži pomoć!
Idi na detoksikaciju,nadji Dobrog psihijatra,...ja nisam pobornik komuna,ali ponekad su i one spas,....PROĆI ĆE TIH NAJGORIH 5,7,10..DANA(koji traju kao godine-znam)...ALI ĆE PROĆI...to su samo dani...Onda dolazi ono glavno....završnica rata-OSTATI ČIST...i tu ponekad ima više bitaka do samog kraja...ali to ne znači :DA TI NEĆEŠ BITI POBEDNIK!
Mnogo ljudi je imalo mnogo recidiva-PA SU USPELI,imaju porodice,snove normalna jutra,i svoju dušu nazad !
Ja i dalje verujem u tebe !!
U pravu si da je razočarao samo sebe...ali to je jedino u čemu se slažem sa tobom...Dop je djavo...borba je ogromna i teška i za zamisliti -strejt osobama(a takav zaključak stičem iz tvog komentara)!
Imaš volju i želju,to je najbitnije,i sam sebi priznaješ da imaš problem-To je prvi korak...kao i do sada -sve zavisi isključivo od tebe,ali nemoj se junačiti,potraži pomoć!
Idi na detoksikaciju,nadji Dobrog psihijatra,...ja nisam pobornik komuna,ali ponekad su i one spas,....PROĆI ĆE TIH NAJGORIH 5,7,10..DANA(koji traju kao godine-znam)...ALI ĆE PROĆI...to su samo dani...Onda dolazi ono glavno....završnica rata-OSTATI ČIST...i tu ponekad ima više bitaka do samog kraja...ali to ne znači :DA TI NEĆEŠ BITI POBEDNIK!
Mnogo ljudi je imalo mnogo recidiva-PA SU USPELI,imaju porodice,snove normalna jutra,i svoju dušu nazad !
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
-
za cokapeace: Ja sam bivsa ovisnica o kokainu, al imam brata sto je na heroinu i tako da vrlo dobro znam kako je majci njegovoj...
Svi mi smo veliki egoisti.. i nazalost za svoj uzitak unistavamo nama najblize, koji su uvek i kad smo u dubokim govnima uz nas...
Nije to pravdanje sto je on uzeo jos jedan put, kao zadnji, i sto i drugi neuspiju iz jednog puta,..mislim ako tako misli, nikada nece uspeti jer neki padaju 100 puta nazad.. moras sebi reci od danas ne, pa makar umro..al od krize jos niko nije umro...
Svi mi smo veliki egoisti.. i nazalost za svoj uzitak unistavamo nama najblize, koji su uvek i kad smo u dubokim govnima uz nas...
Nije to pravdanje sto je on uzeo jos jedan put, kao zadnji, i sto i drugi neuspiju iz jednog puta,..mislim ako tako misli, nikada nece uspeti jer neki padaju 100 puta nazad.. moras sebi reci od danas ne, pa makar umro..al od krize jos niko nije umro...
- nenormalan-a-lud
malena_maca111 wrote:Nisi ti nas razocarao, nego sebe.. sto god radis, radis sebi i da budem iskrena, ako si ti zelio da budes cist, nebi uzimao. Izgleda da nisi. Kazes bio si sam, pa kako mislis dalje ziveti? Kad god si sam, ti ces uzimati? Nek ti je sretno..jadna tvoja majka
znam da sam sebe razocarao i znam da je jadna moja majka,ali kako mi mozes reci ako si zeleo da budes cist ne bi uzeo,naravno da sam zeleo i zelim da budem cist ali kad bi to tako islo da zelis da budes cist nemoj uzeti,ne bi postojale ni klinike ni komune ni nista,svako ko se drogira naravno da zeli biti cist,ne znam sta da napisem vise,jako sam razocaran u sebe ali nemoj biti tako surova
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
- nenormalan-a-lud
napisao sam u nekom od prethodnih postova da idem na kliniku na kojoj sam vec dve godine,ovo mi je drugi recidiv ali kod prvo je to mnogo bolje islo,izdrzao sam tih 3,4 najgora dana kuci,i otisao sam po blok i na seanse,danas idem opet(posle samo mesec dana od prestanka dejstva zadnje inekcije tj blokatora) i bas me je sramota sto nisam mogao izdrzati,posavetovacu se sa prihijatom,da li je detoksikacija dobro resenje,jer mesec dana uzimam i mislim da mi nije preko neophodna,videcu da li mi mogu dati one njihove koktel tj sake lekova sa kojima cu izgurati tih 3,4,5,6 dana i napokon uzeti taj blok,posle koga znam necu uzeticokapeace wrote:za macu : Sestro slatka...jer si ti ikad uzela to g... pa da možeš da kažeš"Jadna ti majka"?!Šta ti znaš o tome?!
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
-
- nenormalan-a-lud
znam da mi nece dati blok ne vredi ni raditi test jer cu im naravno reci da sam uzeo danas,i znam da zivot bez heroina moze biti biti do yaya,ali uvek pokleknem cim prestanem da primam te inekcije tj blokadebojanol wrote:Jako je tesko ne uzeti, narocito ako si tako rovit, koliko sam ja puta tako uzeo, a posle se kajao i kajao. Ali posle jebanja nema kajanja. Nece ti dati blok, ako te provale na testu, a ako ne i daju ti ga, bice ti jos gore. Jebi ga, na tebi je. Zivot ume da bude do jaja bez heroina. Sa haroinom si u kurcu. Ali totalno. Pozdrav nenormalnom-a-ludom.
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
- nenormalan-a-lud
procitaj prvo post koji sam napisao u svojoj ispovesti pa ce ti biti jasnije koliko se drogiram,zadnjih dve godine od kako se lecim drogirao sam se ukupno mesec i po dana i smatram to velikim uspehom,jer pre lecenja(na klinici) nisam uspevao ni sa nalorexom i sa tim samostalnim lecenjemmalena_maca111 wrote:izvini ako samo bila gruba, al stani malo...jutros si pisao da se boris itd.. i sve s jednim korakom zgazio..Koliko dugo konzumiras? I kako? Zasto si ostao sam? Odakle ti novac?
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic