dr Vorobjov?????????????
Re: dr Vorobjov?????????????
Zvrki,ja znam sto pitam.Ovjde na zapadu upotrebljava se metoda laserskog tretmana centra mozga nadleznog za ovisnost,i ona je pokazala odredjene rezultate.Mene interesuje koju metodu konkretno upotrbljaju ljudi iz klinike Dr Vorobjov na suzbijanju crva,jer je decizno to naglaseno u prvom javljanju.
- nenormalan-a-lud
najbolje da ce da ti kaze kako se ubija crv,pa da i ti otvoris kliniku 

bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
Jano ja tebi verujem da to sto ti pricas postoji,ti laserski tretmani itd. ali veruj mi da crv nikad nece biti u potpunosti izbrisan,svi mi koji smo se ikada drogirali imacemo secanje na taj rad i na te dane ,crv ostaje do kraja zivota,samo je pitanje ko ce se sa njim izboriti,vremenom taj crv samo smanjuje svoju jacinu ali uvek postoji tu negde u nama i s vremna na vreme se javlja kao aktivan...cisto da nam da do znanja da smo i dalje u opasnosti....eto ja cu da cekad da vim sta ce reci dr. Vorobjev.Pozdrav
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Odgovor za normalan a lud i za Zvrki:
Meni je poznato da institucije koje se bave lijecenjem,drze jednu vrstu podataka kao poslovnu tajnu.To je dio poslovnosti.Ja nemam namjeru da otvaram nikakvu kliniku,i da Bog dade da nikad ne moradoh uciti i znati ovo sto danas znam o narkomaniji.Stav osobe koja se ovdje prdstavila kao dr.Vorobjov je vrlo otvoren i odlucan,pa sam s toga nasla za shodno da mu postavim predhodno pitanje.On vrlo samouvjereno govori o "izbacivanju" crva,a to je cini mi se,najteza etapa lijecenja.Radi toga sam se usresredila na to pitanje.
Zvrki,ja razumijem sto ti zelis reci.Drago mi je da si se javila,Tvoja iskustva su mi mnogo pomogla.Ti si moja pametnica.Zasto ne pitati o najdelikatnijoj stavci lijecenja,ako postoji jos neka metoda,i ako klinika o kojoj govorimo nudi nesto novo.
Ako je u pitanju biznis,to moze biti dobra reklama za Kliniku dr Vorobjov.Pozdrav!
Meni je poznato da institucije koje se bave lijecenjem,drze jednu vrstu podataka kao poslovnu tajnu.To je dio poslovnosti.Ja nemam namjeru da otvaram nikakvu kliniku,i da Bog dade da nikad ne moradoh uciti i znati ovo sto danas znam o narkomaniji.Stav osobe koja se ovdje prdstavila kao dr.Vorobjov je vrlo otvoren i odlucan,pa sam s toga nasla za shodno da mu postavim predhodno pitanje.On vrlo samouvjereno govori o "izbacivanju" crva,a to je cini mi se,najteza etapa lijecenja.Radi toga sam se usresredila na to pitanje.
Zvrki,ja razumijem sto ti zelis reci.Drago mi je da si se javila,Tvoja iskustva su mi mnogo pomogla.Ti si moja pametnica.Zasto ne pitati o najdelikatnijoj stavci lijecenja,ako postoji jos neka metoda,i ako klinika o kojoj govorimo nudi nesto novo.
Ako je u pitanju biznis,to moze biti dobra reklama za Kliniku dr Vorobjov.Pozdrav!
Ma neee Jano nisam ja rekla da ne treba da pitas nego sam se samo ubacila kako bi iskazala svoje misljenje o tom delu problema,naravno da treba sve da pitas,iskreno i mene zanima sta ce reci stvarno me zanima , ako to postoji ja cu odmah otici na takav vid lecenja tj ako se ustanovi da je ta vrsta lecenja delotvorna. Pozdrav
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Dragi moji, ako tako mogu da kazem. Ja sam Mirjana, ako se neko seca ja sam i pokrenula ovu temu, bar ovu zadnji put, u vezi Dr Vorobjova, u pitanju je bio moj brat. Sto se tice aktuelne klinike, brat se bio prijavio pre 10 - tak meseci. On je bio na cekanju kad sam ja postavila pitanje da li neko zna vise o tome. Kao i mnogi i nama je zadnja nada bila ta klinika, najbrze, najlakse, najblize ali i najskuplje. Kada se prijavite i kada vas posle par meseci prime na lecenje, a meseci su u putanju, papire koje vam daju i koji su potrebni TAKODJE ne govore o metodama i nacinu lecenja. Samo medicinski izrazi i iskazi, i sve na usmenoj osnovi, NIKO DA VAM OBJASNI STA ONI NUDE I STA JE METODA. ne zbog toga da mi ne bi ukrali "LEK", vec vam kazu da je to poslovna tajna. CEO PROCES LECENJA SER SNIMA NA VIDEO TRAKE koje pacijent i njegova porodica ima pravo da ponese kuci da bi se upoznali za procesom. Oni pacijenta lece dok je on u budnom stanju, dakle SKROZ U SVESNOM STANJU, naravno kada prodje period detoksikacije, onda nastupa taj deo lecenja kada se pod odredjenom dozom narkoti, koju prapisuje glavni lekar ( mislim dozu) daju neki lekovi i inekcije koje NAVODNO brisi secanje na drogu koju pacijent u tom trenutku ima u sebi ali naravno pod njihovom kontrolom i nadzorom. SVE SE TO SNIMa NA VIDEO TRAKE da kasnije ne bi bilo problema. Da se razumemo lecenje traje cak do tri i vise godina. pa bez tih besomucnik para bi isto pacijent mogao da se leci tri - pet godina. Ljutski mozak je najveca nepoznanica za ljutski rod i dan danas, nemoze neko da ceprka po njemu samo tako i da TVRDI DA JE SVE BEZOPASNO. Ako neko zna sta podrazumeva METAFIZICKI NACIN LECENJA onda bi to trebalo da je najblize tome. Znaci i mentalno i fizicki. Ako je neko gledao, a predpostavljam da jeste, film pod nazivom PAKLENA POMORANDZA, onda zna sta je metafiziko lecenja. kada na odredjenu simulaciju organizam i psiha daju odredjenu reakciju. Pacijenti leceni kod Dr. Vorobjova moguce da zaista namaju zelju za narkoticima ali po kojoj ceni. Lecenja je na dan kada je prijavljen na kliniku iznosilo 4.500,00 eur. bez toga da su oni znali koliko je ostecenje jetre, pluca, mozga ili bilo cega drugog. Koliko je lekova i kakvih potrebno za lecenje i sta sve lece....jednostavno je 4.500,00 cena. Posle par meseci kada je javljeno da postoji mesto za njega, cena je medjutim zbog velikog interesovanja i prosirenja klinike iznosila 6.000,00!!!!!!! kad aje receno da se on prijavio jos pre 10 meseci onda je ustanovljeno da za njega jos vazi stara tarifa odnosno da on moze jos pod staru cenu od 4.500,00 eur.
Ako lecenje traje tri do pet godina moj brat je odlucio da se leci bez ruskih metoda i ceprkanja po mozgu. na svu srecu i uz pomoc samog Boga on je dobro, oporavlja se i ima snage i volje. ZAISTA SE NE MOZE AKO TO SAM COVEK NE ODLUCI. on je odlucio na svu moju radost i srecu.
Jednostavno sam imala potrebu da sve ovo kazem na forumu.
Puno VAS sve pozdravljam ljudi i molim Vas da budete dobro i budete dobri.
PUNOOOO POZDRAVA
Ako lecenje traje tri do pet godina moj brat je odlucio da se leci bez ruskih metoda i ceprkanja po mozgu. na svu srecu i uz pomoc samog Boga on je dobro, oporavlja se i ima snage i volje. ZAISTA SE NE MOZE AKO TO SAM COVEK NE ODLUCI. on je odlucio na svu moju radost i srecu.
Jednostavno sam imala potrebu da sve ovo kazem na forumu.
Puno VAS sve pozdravljam ljudi i molim Vas da budete dobro i budete dobri.
PUNOOOO POZDRAVA
Drago mi je zbog tvog brata !!! Koliki je procenat ljudi koji mogu da nabave tolike pare? Znaci ne pricam da imaju tolike plate nego da pozajme te pare posto ih jako malo vec ima??? Pod broj dva , imala sam jednog druga koji je sada pokojan,bio je u rusiji jako davno i tamo se lecio istom metodom,tada ova klinika u beogradu nije ni postojala, 10 godina posle rusije se nije drogirao,a onda je ponovo poceo i sada je pokojan...njegova prica jedno vreme je bila slicna "da oni ti izbrisu pamcenje tj osecaj koji si imao kao ovisnik" kasnije je priznao da mu ustvari nikad nisu izbrisali taj osecaj i da upravo taj rovac o kom pricamo jos uvek postoji...Izvinite ali stvarno ne moze niko da me ubedi da se sve to moze izbrisati i nestati kao da nije ni postojalo...stvarno to mislim jer da je to uspelo on sad ne bi bio pokojan....
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
-
Pozdrav svima,
Zelim prvo da kazem da ono sto je opisala Mirjana nije lecenje koje se sprovodi na klinici Dr. Vorobjev.
Tacno je da je taj crv ili rovac u glavi najveci problem i da je najteze izbrisati zelju za narkoticima.
Procedure kojima se to postize traju oko 6h i pacijent spava sve vreme dok infuzijom dobija odredjene lekove. Sporednih efekata nema i to je provereno, jer se metoda koristi vec 16 godina.
Zelim prvo da kazem da ono sto je opisala Mirjana nije lecenje koje se sprovodi na klinici Dr. Vorobjev.
Tacno je da je taj crv ili rovac u glavi najveci problem i da je najteze izbrisati zelju za narkoticima.
Procedure kojima se to postize traju oko 6h i pacijent spava sve vreme dok infuzijom dobija odredjene lekove. Sporednih efekata nema i to je provereno, jer se metoda koristi vec 16 godina.
Aj ti to veliki doktore malo pojasni ,napisao si dve receni a nista nisi rekao njima!!!Niti si konkretno odgovorio na nasa pitanja ja stvarno ocekujem neki odgovor????

Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
I cutanje je odgovor.Toliko od mene.