Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
vi me jos hocete posramiti ovako rano ujutro PDT_Love_11
odo cistiti ducan uf :supz:
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
inace javilo mi se moje sunce, kaze da je dobro i jedva cekam dan kad ce izaci iz komune da se mogu vidjeti sa njim a da ne strahujem od konfronta sa strane....mnogo mi nedostaje
ne znam shta da ti kazem to wezano za tatu,i ja imam slichan problem-ali od strane mame...shwatam da sam weliko sra*e naprawila,ali ipak ziwot ide dalje i ne moze me swo wrijeme drzati za ruku,i braniti mi da zlazim uopshte u owom gradu ,jer bi zaboga mogla da sretnem nekoga od "njih' pa bih mogla da se "uznemirim"...i josh powrh swega pijem nalorex,rastopljen...i zadnjih 8 mjeseci sam bila da ne kazem odlichna,ali weoma dobra.. mnogo stpljiwa ,poslushna,ozbiljnija...i swe necu nigdje da izlazim da se ne bi nerwirali,ali jbt kako su krenuli nece mi silaziti sa grbache.Ne kazem da ne treba da ih slushash i poshtujesh,ali ipak posle tolikog wremena mislim da si sposobna da polako nastawish swoj ziwot ,ali pametnije!za mene je mozda rano,tek 8 mjeseci...ali bicu strpljiwa,jer sad iskreno i nemam neku potrebu da negdje idem ili neshto da radim..ponekad sam usamljena,ali onda ili dozwolim sebi bedachenje,ili odem na trchanje-gotowo dobro kao sex...heheeh
znas kako, imam strpljenja, imam razumjevanja jer sam ipak ja ta koja je pravila kojekakve gluposti i nanosila s**nja u kucu. Vjerovatno da nisam odradila na sebi koliko sam odradila nebih imala ni zivaca niti bilo cega ni da ih slusam niti bilo sta (da niti ovo niti ono, bla bla bla). Elem, sutra idem na razgovor za posao pa valjda ce biti kakve vajde. Izmedju ostalog, znas kako, sto ti kazes ovo vrijeme nije malo, ipak je proslo dosta vremena ali sam ja u komuni bila maltene pod staklenim zvonom i nisam im bas na taj nacin mogla povratiti povjerenje bilo kako bilo, ja vjerujem u sebe i znam da cu sa svojom voljom preci preko svih prepreka. Toliko za veceras, idem da legnem i da odmorim malo i da se psihicki pripremim na razgovor!