KAKO PREPOZNATI NARKOMANA
HM,NARAVNO DA SAM DOBRA SA NJOM JER JE ON IMAO 101 DEVOJKU,SVE NEKE LUDACE.....SAMO MU JE SEX BIO VAZAN....JEDNOM JE IMAO NEKU KOJU JE VOLEO ALI GA JE ZAJEBALA.....MAMA MU JE OPERISALA SRCE I ZENA JE SKROZ OK...NIJE DA SE HVALIM ALI LEPA SAM,NISAM ZGODNA,PAMETNA SAM,MA JEDNA SKROZ NORMALANA OSOBA,I JAKO SAM JOJ SE SVIDELA.U NASOJ VEZI JE SVE PREBRZO KRENULO.A PRICE SU ME UTRIPOVALE........I STO JE UOPSTE CUDNO STO PRICAMO OTVORENO??PA NISU SVI ISTI...NEKA BI ME IZBACILA IZ KUCE...MADA JE REKLA DA AKO JE ISTINA DA STO DALJE ODEM OD NJEGA...PA IZVINJAVAM SE ALI AKO VAM PRIJATELJI KAZU,CULI SMO POUZDANO ITD...NARAVNO DA CU SE ODMAH RASPITATI A NE PRAVITI KAO DA NISATA NISAM CULA...MISLIM SVASTA,A NA FORUM SAM ODMAH NAISLA...NE MOGU ICI PO GRADU I PITATI LJUDE..IZVINITE JEL ZNATE NESTO O NARKOMANIJI!!!!!!!!!!!!!!11111
Pa raspitaj se, ali smireno, polako... I isključi caps lock.
Mada ova paranoja bi mene izbacila iz cipela. Dobro ti je momak ikako u pameti ako ga tako pratiš i proganjaš vođena mahalskim pričama.
I još kad si napisala i ako bude negativan da mu nećeš vjerovati, pa šta ćeš onda s njim kad mu ne vjeruješ? Šta čovjek treba da uradi da mu povjeruješ? Ovo nisu provokacije, fakat me zanima....
@Bojanol, iskuliraj malo.
Mada ova paranoja bi mene izbacila iz cipela. Dobro ti je momak ikako u pameti ako ga tako pratiš i proganjaš vođena mahalskim pričama.
I još kad si napisala i ako bude negativan da mu nećeš vjerovati, pa šta ćeš onda s njim kad mu ne vjeruješ? Šta čovjek treba da uradi da mu povjeruješ? Ovo nisu provokacije, fakat me zanima....
@Bojanol, iskuliraj malo.
razresenje
SUGURNO STE POMISLILI DA SAM JA NEKA PARANOICNA LUDACA I DA SVE PRETERUJEM ALI NIJE ZA OSUDU I JA BI NA VASEM MESTE.DA VISE NE GUBIMO VREME RECI CU VAM DA MI JE SVE PRIZNAO...E SAD?MOGLA BI OTVORITI NOVU TEMU ALI NASTAVICU OVDE.
STVARI STOJE OVAKO.OKO 1 DANA,NESTO VISE JE U TOME.TRAVU JE PUSIO NAJVISE,HEROIN JE UZIMAO 30 PUTA KOLICINA 1/4 GR.NIJE NIKAD POVECAVAO KOLICINE.EKSTAZI 2-3 PUTA I TO JE TO.SAD JA IMAM,PA NARAVNO,STO PITANJA.KAO PRVO PITALA SAM GA DA LI JE PRE UZIMANJA OSETIO POTREBU BILO FIZICKU BILO PSIHICKU.HM,KAZE NE,NIKAD NIJE TAKO NESTO OSETI,MISLIM TO DA MORA UZETI,ILI PUCI.DVA MESECA NISTA SEM TRAVE,PONEKAD. JA SAM PRICALA SA NJIM I PRICALA...ODMAH SAM MU REKLA DA JE NAJBOLJE DA ODEMO DO BEOGRADA JER JA NISAM TOLIKI STRUCNJAK,MADA ON TVRDI DA NEMA POTREBE JER NIJE ZAVISTAN,ALI AKO JA INSISTIRAM NEMA PROBLEMA I DA SE REDOVNO KONTROLISE ITD...JA SAM UZ NJEGA...PITAM SE SAMO DA LI SAM NORMALNA,KAD VERUJEM DA TO NIJE DUBOKO I DA CE SE RESITI I DA LI SAM OVOM ODLUKOM SEBI POTPISALA DOZIVOTNU ROBIJU????RAZGOVARACE I SA MAMOM.NE ZNAM IMA LI SVRHE ALI DANAS DOBIJA NOVU KARTICU...NECU SE OPUSTITI,I BOJIM SE DA NISU PRAZNE PRICE...JA ZNAM DA ME VOLI I KAZE DA ZA MENE VREDI ZIVETI..PLAKAO JE STO JE SVE TAKO,ALI VERUJE U SEBE I IMA JAKU VOLJU DA ZIVI NORMALNO.CAK JE SPREMAN I DA SE PRESELI!!!!!
I N T E R E S U J E ME STA VI SVI MISLITE O TOME,VASA ISKUSTVA,PREDLOZI!!I DA NAJVAZNIJE KO SU ZZ AA VV II SS NN II CC II????????????????????'
STVARI STOJE OVAKO.OKO 1 DANA,NESTO VISE JE U TOME.TRAVU JE PUSIO NAJVISE,HEROIN JE UZIMAO 30 PUTA KOLICINA 1/4 GR.NIJE NIKAD POVECAVAO KOLICINE.EKSTAZI 2-3 PUTA I TO JE TO.SAD JA IMAM,PA NARAVNO,STO PITANJA.KAO PRVO PITALA SAM GA DA LI JE PRE UZIMANJA OSETIO POTREBU BILO FIZICKU BILO PSIHICKU.HM,KAZE NE,NIKAD NIJE TAKO NESTO OSETI,MISLIM TO DA MORA UZETI,ILI PUCI.DVA MESECA NISTA SEM TRAVE,PONEKAD. JA SAM PRICALA SA NJIM I PRICALA...ODMAH SAM MU REKLA DA JE NAJBOLJE DA ODEMO DO BEOGRADA JER JA NISAM TOLIKI STRUCNJAK,MADA ON TVRDI DA NEMA POTREBE JER NIJE ZAVISTAN,ALI AKO JA INSISTIRAM NEMA PROBLEMA I DA SE REDOVNO KONTROLISE ITD...JA SAM UZ NJEGA...PITAM SE SAMO DA LI SAM NORMALNA,KAD VERUJEM DA TO NIJE DUBOKO I DA CE SE RESITI I DA LI SAM OVOM ODLUKOM SEBI POTPISALA DOZIVOTNU ROBIJU????RAZGOVARACE I SA MAMOM.NE ZNAM IMA LI SVRHE ALI DANAS DOBIJA NOVU KARTICU...NECU SE OPUSTITI,I BOJIM SE DA NISU PRAZNE PRICE...JA ZNAM DA ME VOLI I KAZE DA ZA MENE VREDI ZIVETI..PLAKAO JE STO JE SVE TAKO,ALI VERUJE U SEBE I IMA JAKU VOLJU DA ZIVI NORMALNO.CAK JE SPREMAN I DA SE PRESELI!!!!!
I N T E R E S U J E ME STA VI SVI MISLITE O TOME,VASA ISKUSTVA,PREDLOZI!!I DA NAJVAZNIJE KO SU ZZ AA VV II SS NN II CC II????????????????????'
U pravu je Sanela-isključi "caps lock",spusti loptu i razmisli polako...prvo me interesuje,koliko vas dvoje imate godina...izvini ali malo si mnogo neupućena,...drugo:nije ok da nekom posle samo dva meseca počneš da rovariš po životu i sklapaš "paktove "sa njegovom mamom,jer ti čoveka posle samo dva meseca ne poznaješ dovoljno da bi znala da li te folira ili ne-ali si sama birala,pa je red da i njega ispoštuješ kao čoveka,a ne da na samom startu vaše veze sklapaš paktove sa njegovom mamom...šta će onda sutra da ti padne na pamet?! Ok je što brineš,ali umesto što si ovde pisala-10 puta si mogla da skokneš do apoteke i za ovih nekoliko dana-mesec -DVA sama skontaš da li je navučen ili ne..jer ako jeste,nemože dan da mu prodje bez toga..konkretno me heroin u tvom slučaju najviše brine.
I moram još jednu stvar da ti napomenem...
citiram te "UBIĆEŠ GA AKO...."...mila-narkomanija je bolest,istina,sami smo je izabrali,i većina nas toga nije ni bila svestna dok se jednog jutra nije probudila u agoniji -jer nema doze za taj dan...znači,po tebi..i nas je neko trebao da rokne,ja sam pre par godina trebala da ubijem svog muža i oca našeg deteta,umesto što sam pokušavala da spasim našu porodicu od tog djavola...moja majka je trebala da "beži što dalje od mene"kada je ceo moj svet postao kula od karata...a vetar..je BAŠ..duvao...razmisli malo o onome što pišeš..i IDI DA KUPIŠ TAJ TEST VEĆ JEDNOM ,A ja molim nekog odavde da joj napiše koliko se koja supstanca zadržava u organizmu da bi znala kad je otprilike ,i šta uzeo...
uradila bih to ja..aLI MORAM DA PALIM..VODIM ŠVRĆU NA TURU IGRANJA I MAŽENJA KOD TATE..
KISS
I moram još jednu stvar da ti napomenem...
citiram te "UBIĆEŠ GA AKO...."...mila-narkomanija je bolest,istina,sami smo je izabrali,i većina nas toga nije ni bila svestna dok se jednog jutra nije probudila u agoniji -jer nema doze za taj dan...znači,po tebi..i nas je neko trebao da rokne,ja sam pre par godina trebala da ubijem svog muža i oca našeg deteta,umesto što sam pokušavala da spasim našu porodicu od tog djavola...moja majka je trebala da "beži što dalje od mene"kada je ceo moj svet postao kula od karata...a vetar..je BAŠ..duvao...razmisli malo o onome što pišeš..i IDI DA KUPIŠ TAJ TEST VEĆ JEDNOM ,A ja molim nekog odavde da joj napiše koliko se koja supstanca zadržava u organizmu da bi znala kad je otprilike ,i šta uzeo...
uradila bih to ja..aLI MORAM DA PALIM..VODIM ŠVRĆU NA TURU IGRANJA I MAŽENJA KOD TATE..
KISS
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
MA SVE STE U PRAVU ALI JA SE OCIGLEDNO DOBRO NE IZRAZAVAM.NECU SE PRAVDATI STO POSLE DVA MESECA I STO SA NJEGOVOM MAMOM ITD..LJUBAV JE LJUBAV.BAZIRAJTE MI SE MOLIM VAS NA TO DA LI JE ZAVISNIK ILI NE.NE UZIMA SVAKI DAN,NI SVAKI DRUGI,NI TRECI...NEGO NE ZNA NI ON SAM.NE OSECA POTREBU ZA TIM NEGO IZ BEZVEZE.NIJE DVA MESECA UZEO HEROIN.PONAVLJAM 1/4 GR JE UZIMAO I NIJE POVECAVAO NIKAD DOZE.TAKO ON KAZE...PONOVILA SAM MU DA AKO LAZE MENE LAZE U STVARI SEBE...NEPRIJATNO MU JE ALI MISLIM DA JE VELIKI KORAK STO MI JE REKAO I STO HOCE NA RAZGOVOR I SVE STO PREDLOZIM ON HOCE.
PRIZNAVANJE PROBLEMA JE POLA RESENJA A VERA U POBEDU JE POLA POBEDE..CEKAJTE SAMO DA JA DODEM SEBI PA CU SVIMA DAVATI SAVETE HEHEHEHHEHHE.....CUDNO JE STO JA TRAZIM SAVET A UVEK SE SVI NA MENE OSLANJAJU....I NISAM VAM REKLA H V A L A!
PRIZNAVANJE PROBLEMA JE POLA RESENJA A VERA U POBEDU JE POLA POBEDE..CEKAJTE SAMO DA JA DODEM SEBI PA CU SVIMA DAVATI SAVETE HEHEHEHHEHHE.....CUDNO JE STO JA TRAZIM SAVET A UVEK SE SVI NA MENE OSLANJAJU....I NISAM VAM REKLA H V A L A!
ja mislim da svako od nas mora proci kroz neki "put narkomanije" gdje treba da nauci ponesto i da sam shvati da je u govnima. ovdje samo moze naci praznjenje ili pokoju uputu (da se niko ne uvrijedi) forum je super stvar, samo sto je zivot nesto drugo. vidite, dzaba joj je ko govorio da treba da kupi test dok ona sama nije skontala da je on narkoman. tako ce joj isto trebati da osjeti na svojoj kozi koliko je tesko biti sa narkomanom. e sad da li ce ona ostati u tome ili ne.....to je njena odluka... a ona ce opet pitati na forumu sta ce da uradi. sretno!
PDT_Love_07