Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
sunrise wrote:sta se netko svadjao?
di, nisam primijetila?
mozda je bila samo razmjena misljenja, ja pod svadjom podrazumijevam nesto drugo
Ma nema ni veze sestro............samo ti si ovde bog i batina-pazi na takve stvari..........koliko vidim revnosna si i dobro radis svoj posao........
pusa..........
Niko ovde ne voli folirante ,i osobe koje pokušavaju da lažu iz ko zna kojih razloga...da si malo upućeniji-sve bi ti bilo jasno..
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
ne razumijem ovaj dio kad kazes da sam ja tu bog i batina i da pazim na te neke stvari....sta mislis time reci, zasto bog i batina i na koje to stvari da pazim?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Coka moguce da nisam upucen od pocetka u svadju ali sve jedno je glupo siriti negativu na ovakvom mestu......
a sunrise ja sam mislio da si ti moderator.......mozda sam zajebao....sorry
Pusa za sve.........
REKLA SAM SVOJE MISLJENJE,I STO SE TICE NEKIH RECENICA MI JE KRIVO......
NAJVISE MI JE KRIVO STO SE ONA IZGUBILA I STO NIJE OSTALA OVDE SA NAMA.....RECI SU CUDNE......SIROMASNE.NE MOGU DA OPISU OSECAJ.....
ONAJ OSECAJ KOJI JE BIO U MENI BILO JE TUGA I BES.....
BES JE BIO IZ RAZLOGA MOJE NEMOCI DA POMOGNEM,I NJENE TVRDOGLAVOSTI DA OSTANE PONOSNA STO JE U JAKO MALOM PROCENTU.....I MALO PONOSA,NATERALO BI JE DA PISE I OSTANE OVDE,NE DA OBJASNJAVA MENI ILI VAMA,VEC SEBI......
DA KAZEM IZVINI,NECU!NIJE SE POJAVILA,STO JE ZA MENE NAJGORE OD SVEGA....BORAC.....MA DA.....NADAM SE DA PRATI STA SE OVDE DESAVA,I DA VODI KUCI DNEVNIK.......
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
al bi vas ja svih skupa "moderirala ili modelirala" haha, zezam se, nije to za mene
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.