ispovjest 21-godisnjakinje

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

PROČITAJ ME

Re: ispovjest 21-godisnjakinje

Post by PROČITAJ ME »

:shock: :vom: draga moja svi smo ti mi ovdje u istom sranju.....neki više neki manje....samo ti piši biće ti lakše,to znam po sebi.....kako sam na forumu mnogo se bolje osjećam jer znam da nisam sama u ovom prokletom sranju.....puno pozzzzzz :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :oops: :oops: :oops: :oops: :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
dinche

Post by dinche »

ej rajouno...
nije me odavno bilo ne iz razloga sto sam ostala cista pa sam pomislila da mi ova stranica mozda ne treba vec iz razloga sto sam na neki nacin postala opsjednuta njome...znam zvuci cudno ali istinito...iz dana u dan pocela sam da citam ostale ispovjesti..jednu za drugom i na kraju primjetila da mi nije dobro...
uvijek sam bila drugacije pa tako i svoje probleme rijesavam na neke drugacije nacin. Moja mama uvjek kaze..ne mozes tako..moras pricat s nama..moras nam se povjeravat al ja jednostavno ne mogu..Ostavim sve to zatrpano negdje duboko u sebi i tjeram se da uopste ne pomisljam na one "sretne" dane ...jer vidis,na kraju sam skontala da se sa svakom dr ispovjesti pocinjem poistovjecivat,zamisljat sebe u svakom prepricanom dogadjaju i s vremenom prisjecat tih dana...onda sam rekla dosta,ne treba ti to.do sad si sasvim super funkcionisala i bez tih misli,ne daj se vratit na dno...i onda sam jednostavno odustala..Mislim da me nije bilo cak pola godine..nisam sigurna ali nisam ni brojala. Sve u svemu..ja sam super...Cista sam vec negdje oko 2 god,nekoliko puta bila sam u downu ali nikad nisam pomislila na H...vjerujem da ce tako i ostati...nekih vecih poslijedica nema..mozda samo nedostatak sna i pretjeranih nervoza (nekad i depresiva.mada ne toliko jakih) a sve ostalo je ok. Nastavila sam svoj zivot tamo gdje sam stala i osjecam se nenormalno dobro.Usput,ove god zavrsavam fax sto nisam ni sanjala da cu...:):):)
Ljubim vas sve punooo
...iva...

Post by ...iva... »

Bravo curo....svaka ti čast.... samo tako dalje..... i napiši detalje, nikoga ovdje s njima nećeš zamarati

Image
Post Reply