jeste da ja idem spavati sada ali eto i ja sam tu s tobom ranom zorom:)
kafu necu do sutra mada je ne pijem vise-vruce je ne prija mi...al evo jedem puding od cokolade

samo sam se radi tebe javila da ne mislis da si sam tu:)
a inace i ne bih-jer evo, nakon 10 dana mi se par divnih ljudi javilo- ovdje ko da nisam nikad ni bila...a ja se uvijek zabrinem kad nekog od vas nema bar i dan...ns pa bas sam se nadala da ces me se sjetiti:(...znate i sami kako je kad si dole i kako sve onda boli jace...a kao i vama meni je ovo bilo sve...i bas kad mi je trebala podrska i ruka nigdje nikoga...kao i da ne postojim...e zamislite sada na sve sto mi se desavalo jos i to...pa bas me sjebalo-da izvinete...pa ko ce mi drugi pomoci i pruziti ruku nego vi? osjecala sam se usamljenom,tuznom,i kao da nikoga nije ni briga....kad si u k...u sve ti je onda jos gore nego sto jeste...barem vi to znate...a sada sam bolje-smanjila sam sve-skoro prestala-vratila se subutex terapiji..pocinje skolaa pa cu jedan cas izeti da samo opet udjem u taj normalni zivot....a jebi ga ne mogu sama...imam moje oni su mi sve ali nije to to-vi razumijete.
i jos na sve to nije niko ni procitao moje ispovijesti a kamoli odgovorio na njih-shhhh

znate o cemu pricam...i to me onda totalno demotivisalo za sve....hvala svima sto su mi se javili-puno to znaci-cmok....o ne zamjerite...svima nam dodje zuta minuta zar ne? a ja ne znam kad sam zadnji put bila ovakva -osjetljiva,ranjiva, ma uzas....
treba mi pomoc-podrska-snaga....nadam se da cu je ovaj put dobiti i ako i ne nema veze-naci cu je ja vec negdje...uspijeti moram sa ili bez narkomanije.com jel tako?
ali zelim da se osjecam udobno, sigurno,podrzano ovdje ko;nekad....da znam jel imam i jel mogu da se oslonim na vas? samo moram da znam istinu jer onda znam sta da radim...
otisla sam danas na NA sastanak-ali je bilo zatvoreno...al opet sam ponosna na sebe jer sam otisla-odrzala rijec i obecanje...a to je bitnije od svega jel?
voli vas luna
cmokkk