DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

rajouno

Post by rajouno »

bio mi je nagnjecio rebra,i imala sam po rukama modrice,oko vrata od gajtana,bubreg me je bolio o njegovog sutiranja...iz prilozenog vidite da sam prezivjela...trajalo je mucenje,kako fizicko, tako psihicko od 12 uvece do 7 ujutru,tad je on poceo da popravlja tel da zove kuma.ja sam vise bila luda,na ivici nervnog sloma...nisam htjela da umrem...sjetim se da u torbi u ormaru imam perorez,koji mi je poklonio drug da mi se nadje...na sve sam bila spremna.pitala sam ,posto me je tresla kriza ljubavi ,mogu li da obucem dux iz ormara ,hladno mi je?mozes.izvukla sam noz,a prozimao me je toliki strah,da sam mislila da cu se onesvijesti.otvorila sam ga i uvukla u rkav od duxa,pestravljena da ga ne vidi.ne mogu da vam opisem sta mi je tada prolazilo kroz glavu...cul sam iza ledja signal tu-tu,popravio je tel,krece da zove kuma..ja mirno prilazim njemu sa strane,i sva sreca pamu ga nisam zarila u mozak-on dize pogled,a ja kao ludaca zabijam mu noz u plecku...on je sam jauknuo,krenuo na mene,na sta sam ja vikala:ne prilazi mi,pukla sam,ubicu nas oboje,i dalje drzeci noz u ruci...ti ces mene da ubijes,je li gnjido?oces jos???
Last edited by rajouno on Wed Jul 04, 2007 2:19 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

onda se on sabrao,valjda ga je bol savladao,nije mogao da vjeruje sta sam uradila...krv po meni..njemu curi niz ruku-a on izbezumljen govori,ljubavi samo sam se sali,htio sam malo da te uplasim(malo 7 sati izivljavanja)sjeo je na krevet,ja sam pocela a vristim,poksala carsavima da mu previjem ranu,istrcala kao ludak na ulicu,onako krvava i uspjela sam jednu zenu da zamolim da mi pomogne da ga previjemo .onako sumanuta zvala sam hitnu pomoc,a on me svo vrijeme molio da kazem da je pao na makaze.ja nisam ziva htjela,prije i u zatvor,nego vise takav zivot sa njim...mada od soka cutim.stize hitna pomoc ,pitaju sta je bilo on govori pao je na makaze-samo da me ne odvoje od njega.koja je to psiha,jeeee!upadamo u kola hitne,on me svo vrijeme molecljivim pogledom gleda samo da ne kazem sta je bilo.a meni kolko je zao i tesko,isto toliko me obuzima bijes sto ce sve biti ponovo isto,mrzjela sam ga!pitaju ovi ljudi kako si pao,on gleda u mene ikrece da laze...odjednom ja ustajem,i govorim nije pao na makaze,ja sam ga izbola-htio je da me ubije!vvidim njegov krvnicki pogled,i zadnje rijeci-e sad ces da vidis sta si uradili,optuzice te za pokusaj ubistva.vec zovu muriju,mene ceka pandur u hitnoj...ne stavlja mi lisice,ali idemo u sup...
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

tamo ljudi kad su me vidjeli onako krvavu,izgrebanu,unezvjerenu-pobrinuli su se za mene.umjesto da me napadnu,i drze sa lisicama,oni su radili sve u moju korist,kupili mi da jedem,da se umijem,da telefoniram...tapsali su me,neka si ,trebala si da uijes djubre,znamo ga mi od prije.a mrze dilere iz dna dushe.odmah su izvrsili uvidjaj ,u moju korist,nasli selotejp traku,gajtan,poveli me u hitnu da mi konstatuju povrede...rekli su mi da ce sve biti u redu,da ne brinem imam dobrog advokata...ali ipak moram u cz...48 sati,dok ne dodjem do sudije u palati pravde.shok za mene,eej zavrsavam prava...u cz sam samo prenocila u samici,i to mi je bilo dovoljno...mislila sam na jega,samo da prezivi...pa onda opet,sta ako me zadrze ovdje mjesec dana istrage,jos sam strani drzavljanin...nakljukam se ja diazepana i nekako zaspem u krizi,drugi dan.popila sam pola bocice meta,prije nego su mi sve uzeli.cak sam i dragom sasula drugu polvinu usta prije nego sto su nas razdvojili...dva inspektora su non stop bili samnom,jedan se cak izaljubio ,haha-non stop me je grlio,i svima govorio da me paze...oko 8h su dosli da me vode u palatu pravde...
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

tamo sam provela od 9 do 5 popodne,u hladnoj celiji,sa drvenim klupama...oko 2 je pocela da me trese zikra nenormalna,htjela sam da odcupam one resetke...a ono sto me je naise plasilo,sta ako me stave u istragu mjesec dana,a velike su sanse.sreca nisam osudjivana.nekako se saberem,sredim,opet sam licila na nesto-sta sve strah i snaga volje mogu.niko od njih ne zna da sam na heroinu,inace bi me odmah bacili u samicu.sad ja treba da ubijedim sudiju(ZENA)da je to od stresa,ispricam nevjerovatnu pricu-tuzilac nije trazio zadrzavanje,ali od sudije sve zavisi...advokat mi namigne,malo me smiri.ja zamolim placljivim glasom da me ne vracaju tamo...advokat obeca da cu se javljati na sve pozive suda,dacu sve br.tel,necu napustati zemlju-samo ocu da idem kuci...I ZENA ME PUSTI!svi su bili na mojoj strani...ganulo me to...to je bilo 26 jula,optuzena sam za teske tjelesne,i jos mi to stoji jer se moj dragi ne pojavljuje na svjedocenje,izdali su sudskinalog da ga privedu.a on se ne pojavljuje navodno zbog mene,a ustvari zbog svoje proslosti-
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

jer vec ima jedan proces,za posjedovanje..imam dobrog advokata,idemo na oslobadjajucu presudu-da je bila nuzna odbrana.ako ne,onda uslov pa sta cemo sad..bitno je da sam ziva,on je u zemlju propao-prosipa price kako ga je neka banda izbola,sramota ga sto ga je riba sredila...teshka pricha,uh.ali da je sad nisam naPISALA,NIKAD NE BIH.DOSLO MI.ma kakvi psihijatri,vi ste ono sto mi treba,nase su sudbne iste...UDAVIH VAS DRAGI MOJI...iako vas ne znam ,mislim na vas...npr.zvrky i onaj njen job...kroz isto smo prolazile.kiss za nju.samo napred.nadamse da cu jednog dana provaliti sustinu zivota,jos sam konfuzna,tesko mi je da se naviknem...ali polako.znacice mi svaki vash komentar!kiss.odoh da doruchkujem :P
PER ASPERA AD ASTRA...
Jeca

Post by Jeca »

Prozivela sam istu pricu, samo mnoogo goru. Sve u svemu, sada sam zadovoljna, koliko toliko.
Drzim ti palceve, samo hrabro, videces na kraju, nije to toliko ne moguce izaci iz tog sranja. THAT`S ALL IN YOUR HEAD :wink:
O Kako je lepo ponovo biti STR8
sanela

Post by sanela »

Nastavi pisati na ovu temu, umjeto New Topic idi na Post Reply. Druge diskusije sam ti zaključala, jer je tako nepregledno za čitati, kad za svaki post otvaraš novu diskusiju.
rajouno

Post by rajouno »

ok,hvala sanela,juce sam bila toliko inspirisana,da nisam znala odakle da pocnem.hvala ti u svakom slucaju.evo sad san na poslu,sredila sam se,skockala,zainat sebi-i ne mogu ljudi da vam opisem koliko se dobro osjecam!kako se ta raspoloženja mijenjaju,nevjerovatno...malo me boli ruka od implanta,al sam srecna-zasto,ne znam?ne treba mi razlog...pijem caj od nane,i jedan lex ibaš me briga ako gazda pprovali da čatujem sa vama...on nema pojma za moj problem!eto,juce sam htjela da se ubijem,a danas sam pozvala tatu i jedinu pravu drugaricu da ih vodim na kafu.i srecna sam zbog toga....danas vidim sunce,osjecam emocije,moramo se boriti ljudi,za nas za nasu djecu...puno pozitivnih vibracija iz CG!pusa
Last edited by rajouno on Tue Oct 23, 2007 4:29 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

Sanela da li je moguce ono zakljucano,da mi prebacis ovdje?
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

:-D
Last edited by rajouno on Wed Jul 04, 2007 2:22 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
Locked