POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!
Moderator: sanela
Re: Jos uvek je nereseno!
SAMO SE TI DRZI I DALJE!marko PSY wrote: Hvala ti na svemu!!!
Kako je kod tvog frenda?Dali je poceo da resava problem?

e marco,marco-ne znam te ,akao da te znam...iste su nam misli,podsvjest,sve...samo se razlikujemo u karakteru i volji!ja sam danas recimo super,a juce sam htjela da prosviram mozak...sve je to samokontrola..zelis da zivis,da budes zdrav,da jednog dana imas jednu malu nevinu bebu...to je ono sto ce te vratiti u zivot,(ne kazem sad da se ženiš),to je nesto najljepse,i nemamo pravo da toj djeci uskratimo zdravo i normalno djetinjstvo...ja se nadam-a ko zna možda i ne budem imala tu bebu...ali ja cu živjeti ,kao da me ona negdje ceka da joj se posvetim...uh,dosta od mene-pametan si!oces zivot ili da skpavas pored nekog kontejnera?...zas ono:stisni sake,stisni zube ,budi sto jesi,pokazi sta znas,hodaj pravo,ne gubi nadu,imaj vjere tvoje vrijeme ce doc,jer zivot nije ni bajka ni san,život nas tjera u novi dan..izmedju trnja i grmova, ponesi boje svojih zastava...SVIJET VOLI POBJEDNIKE...volim te i ljubim.sjeti se uvjek ove pjesme...
PER ASPERA AD ASTRA...
pishi...ja i ti smo najmanje cisti od svih ovdje,trebalo bi da damo podrsku jedno drugom,pisi sve sto osjecas,kako dozivljavash dane,ljude-kako gurash?...dosada je ubica za psihu.nadji neki job,znam da zvuci strasno,ali to je prvi korak-civilizacija.INTEGRACIJA BIVSIH ZAVISNIKA U DRUSTVO,NVO,PG.osjecas se vaznijim,iznosis svoje misljenje,uvazavaju te...dizu te sa dna u kom si.nemoj samo da imas 24 sata na raspolaganju da razmisljas,jer psiha je djavo pogotovu nama sad,kad nam je mozak bolestan...pokreni se,trci,znam da nemash volje-ali to je put ka ozdravljenju.ovo je jako ozbiljna bolest,iako mi ne shvatamo...WISH YOU THE BEST! JAVI SE!kitty
PER ASPERA AD ASTRA...
posle kise pojavi se duga
marko samo napred.ja sam imao slican filmic kao i ti ali sam se odvikao od
igrica.moras biti istrajan ja ti zelim brz povratak u normalu.javi kakva je situacija.pozz