POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

saša-ex

Post by saša-ex »

ako si i dalje HCV pozitivan(postoji i ona varijanta da se kod 20% ljudi virus sam izgubi), imaš mogućnost sa dobijanjem besplatnog lečenja, reci ako si zainteresovan, pa da ti objasnim.
Dragana

Re: Jos uvek je nereseno!

Post by Dragana »

marko PSY wrote: Hvala ti na svemu!!!
Kako je kod tvog frenda?Dali je poceo da resava problem?
SAMO SE TI DRZI I DALJE! :!: :) Sto se njega tice sve po starom.........jos uvek nista......... :(
Image
rajouno

Post by rajouno »

e marco,marco-ne znam te ,akao da te znam...iste su nam misli,podsvjest,sve...samo se razlikujemo u karakteru i volji!ja sam danas recimo super,a juce sam htjela da prosviram mozak...sve je to samokontrola..zelis da zivis,da budes zdrav,da jednog dana imas jednu malu nevinu bebu...to je ono sto ce te vratiti u zivot,(ne kazem sad da se ženiš),to je nesto najljepse,i nemamo pravo da toj djeci uskratimo zdravo i normalno djetinjstvo...ja se nadam-a ko zna možda i ne budem imala tu bebu...ali ja cu živjeti ,kao da me ona negdje ceka da joj se posvetim...uh,dosta od mene-pametan si!oces zivot ili da skpavas pored nekog kontejnera?...zas ono:stisni sake,stisni zube ,budi sto jesi,pokazi sta znas,hodaj pravo,ne gubi nadu,imaj vjere tvoje vrijeme ce doc,jer zivot nije ni bajka ni san,život nas tjera u novi dan..izmedju trnja i grmova, ponesi boje svojih zastava...SVIJET VOLI POBJEDNIKE...volim te i ljubim.sjeti se uvjek ove pjesme...
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

pishi...ja i ti smo najmanje cisti od svih ovdje,trebalo bi da damo podrsku jedno drugom,pisi sve sto osjecas,kako dozivljavash dane,ljude-kako gurash?...dosada je ubica za psihu.nadji neki job,znam da zvuci strasno,ali to je prvi korak-civilizacija.INTEGRACIJA BIVSIH ZAVISNIKA U DRUSTVO,NVO,PG.osjecas se vaznijim,iznosis svoje misljenje,uvazavaju te...dizu te sa dna u kom si.nemoj samo da imas 24 sata na raspolaganju da razmisljas,jer psiha je djavo pogotovu nama sad,kad nam je mozak bolestan...pokreni se,trci,znam da nemash volje-ali to je put ka ozdravljenju.ovo je jako ozbiljna bolest,iako mi ne shvatamo...WISH YOU THE BEST! JAVI SE!kitty
PER ASPERA AD ASTRA...
marko PSY

????

Post by marko PSY »

Tako lepo napolju a ja se bedacim u zatamljenoj sobi i razmisljam non-stop o :evil: !!!
Ako izdrzim bez pajda bicu najponosniji na planeti zemlji!!!!!!!!!
rilezi

posle kise pojavi se duga

Post by rilezi »

marko samo napred.ja sam imao slican filmic kao i ti ali sam se odvikao od :twisted: igrica.moras biti istrajan ja ti zelim brz povratak u normalu.javi kakva je situacija.pozz
sunrise

Post by sunrise »

dragana, hej ti je netko rekao da si full zgodna?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Dragana

Post by Dragana »

sunrise wrote:dragana, hej ti je netko rekao da si full zgodna?
NE KAPIRAM! Ako si mislila na ovo sto je rekao "uvek za", nije rekao da sam zgodna nego lepa??! pa se posle to ga ne javlja hehehehe da objasni na sta je mislio...... :)
Image
sunrise

Post by sunrise »

nisi me shvatila a nije ni bitno jer nije fora dva puta pricati isti vic ili objasnjavati ga
pozdrav
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
VIPserbia

Post by VIPserbia »

MAtori ako odes u Kovilj, pozdravi mi Srdjana M., reci cape ga pozdravio
Post Reply