Sta da radim?
Poznato mi je to s pakiranjem stvari, i ja sam njegove stvari nekoliko puta spakirala, neke su još u vrećama od zadnji put... Zanimljivo kako se zapravo ni jednom nije desilo da s tim stvarima zaista i ode od kuće, najdalje su stigle do auta. Čim se raspada i teško mu je znači da nije uzeo ništa, valjda će izdržati još do petka, kriza je najžešća drugi i treći dan (bar sam tako čula). Dobro je da si ga uspjela malo smiriti i nadam se da će taj rodjak biti dovoljno pametan da mu ne pruži priliku da se zezne. Držim ti palčeve da bude sve u redu!
-
- Zona Sumraka
-
Malo sam cirka doso sam iz drzerove i sta da ti kazem ja se dr a moji ortaci ne svi mi pricali price al dzaba. brat mi je u Crnoj reci ako si gledala na 2 kanalu onaj sto svira Pogledaj Dom Svoj Andjele..jEBES TACKE I ZAREZE POMOCE ON SAMOM SEBI AKO MU JE STALO
jedino je ta jebena LJubav jaca od toka ...,,,Pazi kad ti cica KAZE.Ako te voli Krza je sranje samo 5 dana boli a depresija i Icovek bez volje samo voljen moze da se IZBOri ,zato probaj da ga Volis i das mu do znanja da je nekom potreban normalan/ALA BALJEZGAM.I ja sam iz Obrena
NAJ NEBULOZNIJA PORUKA ZAO MI DA JE MENJAM
jedino je ta jebena LJubav jaca od toka ...,,,Pazi kad ti cica KAZE.Ako te voli Krza je sranje samo 5 dana boli a depresija i Icovek bez volje samo voljen moze da se IZBOri ,zato probaj da ga Volis i das mu do znanja da je nekom potreban normalan/ALA BALJEZGAM.I ja sam iz Obrena
NAJ NEBULOZNIJA PORUKA ZAO MI DA JE MENJAM
-
- Zona Sumraka
OBRENOVAC!!!!Pusti coveka a,ako je ovo tvoj slika
covek NIJE GLUP
svata da je kreten a to ga boli !!! JAKOOO radi a zna da nije u pravu svaka prica je bezveze ...sam ce je shvatio a samo mu treba da ...hmmm
sprovede u DELO i batali zuto iBELO.POz obrenovac nark 13god na lec .

Znas sta....ja tebe nista nisam razumela, u stvari jesam nesto ali plasim se da nisam pogresno pa

kapiram sta si hteo da kazes, samo ponekad ti sve daje do znanja da ni ljubav nista ne znaci i da nije dovoljna..........zato probaj da ga Volis i das mu do znanja da je nekom potreban normalan/ALA BALJEZGAM.I ja sam iz Obrena