Sta da radim?

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

Dragana

Post by Dragana »

...
Last edited by Dragana on Mon Oct 13, 2008 12:07 pm, edited 1 time in total.
Image
leona

Post by leona »

Poznato mi je to s pakiranjem stvari, i ja sam njegove stvari nekoliko puta spakirala, neke su još u vrećama od zadnji put... Zanimljivo kako se zapravo ni jednom nije desilo da s tim stvarima zaista i ode od kuće, najdalje su stigle do auta. Čim se raspada i teško mu je znači da nije uzeo ništa, valjda će izdržati još do petka, kriza je najžešća drugi i treći dan (bar sam tako čula). Dobro je da si ga uspjela malo smiriti i nadam se da će taj rodjak biti dovoljno pametan da mu ne pruži priliku da se zezne. Držim ti palčeve da bude sve u redu!
bajonetonet

Post by bajonetonet »

Pusti coveka a,ako je ovo tvoj slika
covek NIJE GLUP
svata da je kreten a to ga boli !!! JAKOOO radi a zna da nije u pravu svaka prica je bezveze ...sam ce je shvatio a samo mu treba da ...hmmm
sprovede u DELO i batali zuto iBELO.POz obrenovac nark 13god na lec .
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

sta je ovo ba?...proslava dana neuracunljivih?
bajonetonet

Post by bajonetonet »

Malo sam cirka doso sam iz drzerove i sta da ti kazem ja se dr a moji ortaci ne svi mi pricali price al dzaba. brat mi je u Crnoj reci ako si gledala na 2 kanalu onaj sto svira Pogledaj Dom Svoj Andjele..jEBES TACKE I ZAREZE POMOCE ON SAMOM SEBI AKO MU JE STALO
jedino je ta jebena LJubav jaca od toka ...,,,Pazi kad ti cica KAZE.Ako te voli Krza je sranje samo 5 dana boli a depresija i Icovek bez volje samo voljen moze da se IZBOri ,zato probaj da ga Volis i das mu do znanja da je nekom potreban normalan/ALA BALJEZGAM.I ja sam iz Obrena

NAJ NEBULOZNIJA PORUKA ZAO MI DA JE MENJAM
bajonetonet

Post by bajonetonet »

ZONO SUMARKA .ZDRAVO
bajonetonet

Post by bajonetonet »

ha to je samo jos jedna narkomanska pric a A GRAMAYTIKA
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

heheh..aha malo te je.e ta palatalizacija i to...
Dragana

Post by Dragana »

Pusti coveka a,ako je ovo tvoj slika
covek NIJE GLUP
svata da je kreten a to ga boli !!! JAKOOO radi a zna da nije u pravu svaka prica je bezveze ...sam ce je shvatio a samo mu treba da ...hmmm
sprovede u DELO i batali zuto iBELO.POz obrenovac nark 13god na lec .

OBRENOVAC!!!! :D ...........POZDRAV...........
Znas sta....ja tebe nista nisam razumela, u stvari jesam nesto ali plasim se da nisam pogresno pa :? .......u svakom slucaju hvala i sve najbolje tebi i tvom bratu......
zato probaj da ga Volis i das mu do znanja da je nekom potreban normalan/ALA BALJEZGAM.I ja sam iz Obrena
kapiram sta si hteo da kazes, samo ponekad ti sve daje do znanja da ni ljubav nista ne znaci i da nije dovoljna.......... :(
Image
Dragana

Post by Dragana »

...
Last edited by Dragana on Sat Nov 22, 2008 10:08 pm, edited 1 time in total.
Image
Post Reply